Foto: Pop TV (Urša Premik)
Znan obraz ima svoj glas se vrača na POP TV.

Priča bomo odličnim vokalnim nastopom in neverjetnim preobrazbam sedmih nastopajočih, so sporočili s POP TV, kjer obljubljajo, da prihaja še ena zabavna sezona oddaje Znan obraz ima svoj glas

V posamezni nedeljski noči bodo, skozi trajanje enega izmed najbolj priljubljenih šovov pri nas, prevzeli nove identitete tako domačih kot tujih glasbenih ikon. Kako dobro bodo imitirali posamezne znane osebnosti, bo moč spremljati kmalu.

V oddaji Znan obraz ima svoj glas ni izpadanja. Vsako nedeljo bo potekal poseben sistem točkovanj, ki določa, kdo je s svojim nastopom še posebej prepričal. 

To je sedmerica izbranih, ki bo skrbela za zabavo

Adrijana Kamnik

Pevka in študentka Pravne fakultete v Ljubljani na sodelovanje v oddaji Znan obraz ima svoj glas gleda kot na enega večjih izzivov v svojem življenju. Najbolj razburljivo se ji zdi, da bo lahko svoj najljubši hobi spremenila v resno in odgovorno nalogo. 

23-letnica od oddaje pričakuje obilico čustev om vznemirljive napetosti, ki bo vse nastopajoče navdajala s potrebnim adrenalinom, predvsem pa da bo oddaja napolnjena z adrenalinom in zabavo. 

Adrijana to vidi tudi kot priložnost, da znova zaplava v pevske vode ter se tako posveti ustvarjanju glasbe in izdaji še kakšne pesmi. Blizu ji je, da ustvarja in poje – tako doma kot tudi na nastopih – pomembna pa ji je tudi energija ljudi.  

BQL

23-letni Anej in 30-letni Rok, brata Piletič, bolj znana kot BQL, bosta v prihajajoči sezoni predstavljala eno izmed novosti oddaje Znan obraz ima svoj glas, saj bosta nastopila kot en tekmovalec, torej bosta »dva v enem«. 

Zabavnima Korošcema je nastopanje na odru že zelo domače, v oddajo Znan obraz ima svoj glas pa bosta vnesla skupno bratsko energijo in se tako soočila z vsakokratnim nedeljskim izzivom. 

Anej v sodelovanju v oddaji vidi predvsem priložnost, da ga spoznamo v nekoliko drugačni, bolj osebni luči, medtem ko se Rok veseli novih izkušenj in poznanstev.

Damjana Golavšek

Energični 58-letni pevki, igralki, tekstopiski in vzgojiteljici predšolskih otrok sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas pomeni predvsem osebni izziv, saj bo lahko na odru pokazala vse veščine, ki so ji blizu – od petja in igre do plesa.

Pripravljena je na presenečenja ter da bo zaradi oddaje v sebi odkrila še kaj novega in tako tudi dokazala, da pooseblja zrelost, ženstvenost in igrivost. 

Damjana ima za seboj dolgoletno pevsko kariero in bo tej sezoni šova dodala posebno dimenzijo zrelosti in izkušenj ter tako oplemenitila dogajanje na znamenitem odru. 

Mario Pešič

33-letnika odlikujeta njegov značilen barvit in zagnan značaj, ki izžareva razposajeno igrivost, in neizmerna zabavnost, s katero zna prepričati. Poln je raznolikih zgodb in idej, ki rade sežejo onkraj okvirov. Tudi zato svoje anekdote pripoveduje zelo doživeto. 

Sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas zanj pomeni popolno predanost, saj je to eden izmed večjih življenjskih izzivov. Prizadeval si bo, da bi s svojimi nastopi navdihnil in spodbudil vse generacije, predvsem pa mlade, naj opazujejo sebe in svojo okolico ter sledijo svojemu srcu.  

Martina Majerle

41-letnica je najbolj znan spremljevalni vokal tako na slovenskih kot na hrvaških televizijah. Sodelovanje v oddaji Znan obraz ima svoj glas je zanjo velik kompliment in priznanje v njeni dolgoletni in uspešni karieri. 

Kot spremljevalna vokalistka je večinoma nastopala v ozadju, v tej oddaji pa ji bo izziv stati v ospredju in tako spoznati še mnoge talente, ki jih premore. 

Ob tem si Martina prizadeva, da bi obudila svoje slovenske korenine in se prav v tem šovu naučila slovenščine ter še pobližje spoznala Slovenijo, njeno kulturo in jezik.

Matevž Derenda

Medijski tehnik, pevec in igralec na prihajajoče sodelovanje gleda predvsem kot na odlično priložnost in odskočno desko, da se predstavi širši publiki. Pri tem bo uporabil vse pretekle izkušnje, tudi te, ki si jih je nabral ob nastopu v šovu Slovenija ima talent. 

25-letnik od oddaje pričakuje veliko zabave in novega znanja, tudi zato, ker mu glasba v življenju predstavlja prav vse. Že od nekdaj je ob poslušanju glasbe pel in plesal. Najraje nastopa na velikih odrih, pred velikim številom ljudi, saj ga energija, ki jo oddaja publika, še dodatno navdihuje.  

Nastja Gabor

Učiteljica petja in nastopanja s svojo energijo, smehom in glasom razsvetli vsak prostor, nastopanje pa ima v krvi. 

Sodelovanje v šovu Znan obraz ima svoj glas 27-letnici pomeni predvsem druženje ter zabavo s sotekmovalkami in sotekmovalci, s katerimi bodo drug za drugega vsako nedeljo držali pesti. 

Mladi mamici glasba pomeni ogromno, saj brez nje ne preživi niti enega dneva, tokrat pa ji bo izziv tudi to, da se bo predstavila v različnih vlogah.  

Komentarji (1)

Pika na i (ni preverjeno)

HA HA priljubljen šov. Od teh znanih jaz poznam samo eno.

Starejše novice