Foto: Instagram Carlos Ponce
Carlos Ponce se bo v hotelu InterContinental v Ljubljani družil s svojimi oboževalci.

Če ste ali pa ste nekoč bili ljubitelj/ica telenovel v španskem jeziku (še preden so jim turške prevzele primat), zagotovo veste, kdo je Carlos Ponce.

Šarmantni igralec, ki je hkrati glasbenik, je imel glavno vlogo v številnih serijah, ki so se vrtele tudi na naših ekranih, denimo Dame Chocolate ali Perro Amor.

O njegovi priljubljenosti priča tudi dejstvo, da mu na instagramu sledijo več kot trije milijoni ljudi! 

Glede na to, da od najstniških letih živi v Miamiju (rojen je sicer v Portoriku), ni nič čudnega, da mu je uspel tudi manjši prodor v Hollywood: v filmu Počitnice za odrasle je denimo zaigral inštruktorja joge, pojavil pa se je tudi v seriji Sedma nebesa v vlogi moža slavne igralke Jessice Biel.

Ponce zdaj prvič prihaja v Slovenijo, srečate pa ga lahko že zelo kmalu, in sicer 6. novembra v ljubljanskem hotelu InterContinental.

Osrednji del dogodka StarTalks bo intervju v angleškem jeziku, kjer bo oboževalcem in medijem razkril skrivnosti in ozadja svoje kariere, anekdote z znanimi soigralci ter delil izkušnje iz zaodrja snemanja telenovel ter hollywoodskih filmov in serij.

Odgovarjal bo tudi na vprašanja iz občinstva in se z največjimi oboževalci, ki si bodo priskrbeli VIP vstopnice, slikal in po dogodku tudi družil.

Za vzdušje bo z latino ritmi poskrbel glasbenik Isaac Palma, organizatorji pa napovedujejo tudi druge znane goste. Vstopnice za dogodek so še v prodaji.

Starejše novice