Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za ponedeljek, 24. junija 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Samoizražanje in mentalna angažiranost sta danes v močni formi, dragi oven. Luna preživi dan v vašem sektorju prijateljstva in se harmonizira z Jupitrom v vaši komunikacijski hiši. Prav tako Merkur in Juno tvorita prijeten aspekt.

Morda boste želeli doseči druge na različne, celo transformativne načine. Ste v dobri formi za priljubljenost in podporo, prijatelji, bratje in sestre ali sosedje pa po navadi prinesejo dobre novice ali nasvete.

Obstaja naravna potreba, da se začasno ločite od ljudi in situacij, ki so nedavno dodale stres ali pritisk v vaše življenje. Lunin kvadrat z Marsom predstavlja izziv. Še posebej, ko dan napreduje, je močna energija z vami za povezovanje s podpornimi pogovori ali produktivnimi razmišljanji. 

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Lahko ste bolj zagnani, kot ste bili, dragi bik, z Luno, ki ves dan tranzitira vaš sektor kariere in ugleda. V ospredje pride vaša potreba, da opravite ali opravite nekaj pomembnega. Obstaja tudi odlična najdba ali poslovna priložnost, saj je Luna v harmoniji z Jupitrom v vašem denarnem sektorju.

Ste praktični in nekoliko previdni, vendar se tudi želite izboljšati in napredovati. Danes bi se lahko borili s tem, kam vliti svojo energijo, toda ko se dan pomika naprej, je osredotočenost bolj naravna.

Vaša sposobnost učinkovitega komuniciranja danes krepi vaše odnose in povezave, ki se vam zdijo zastarele, vas lahko motijo ​​bolj kot običajno. Komunikacija je lahko igriva in koristna hkrati. To je odličen čas za učenje, študij ali ustvarjalni izhod.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Luna prehaja skozi vaš duhovni sektor in spodbuja vaše instinkte k raziskovanju, odkrivanju in spraševanju danes in jutri, dragi dvojčki. Morda boste našli način, da rešite ali se osvobodite težave ali obveznosti.

Pazite, da ne boste prehitri na sprožilcu med komunikacijo danes, ko Luna tvori kvadrat z Marsom. Preveč žongliranja lahko povzroči napake. V nasprotnem primeru je dober dan, da se počutite bolj mentalno angažirani in navdihnjeni.

Danes ste še posebej praktični in neodvisni v svojem razmišljanju, drugi del vas pa uživa v posvetovanju z drugimi. Današnje energije lahko vodijo do pridobivanja znanja, ki bo pomagalo vaši finančni sliki. 
 

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Danes si v samoodkrivanju, dragi rak, Luna pa zdaj prehaja v tvoj sektor intimnosti. Lahko vzpostavite dragocene povezave in bolj intimno razumete svoje želje in motivacijo.

Danes je pozitiven poudarek na tesnih odnosih, sanjah in vašem notranjem svetu. Lahko sintetizirate nedavne izkušnje na smiseln način. To je odličen čas za predelavo stvari! Kaotično vzdušje vas lahko danes ponekod izčrpa, zato naredite vse, kar lahko, da si vzamete kratke odmore, da se osredotočite. N

a srečo je pozno danes močno za urejanje misli, uživanje in polnjenje spominov ter vpogled v pretekle dogodke. Iskreno zanimanje krepi vaše povezave, ideje pa so iznajdljive. Tvoja moč prepričevanja je zdaj odlična.

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Luna bo danes in jutri v vašem sektorju partnerstva, dragi lev, vi pa iščete ravnovesje in močnejši občutek harmonije v svojem življenju. Vaša perspektiva izstopa kot edinstvena in privlači druge.

Prevladujejo sveže, poštene in v rast usmerjene energije, ki vas pritegnejo k drugim. V središču sta lahko duhovna rast in dobro počutje. Izogibajte se prevzemanju teže sveta na svoja ramena danes. Morda bo treba potegniti črto, če so pričakovanja drugih do vas veliko previsoka, in pridobiti nekaj perspektive, če nase izvajate pritisk.

Na srečo vas lahko informacije, ki prihajajo zdaj, vodijo naprej na poslovnem ali gospodarskem področju. Morda imate asa v rokavu ali odlične instinkte glede denarja in vrednosti. Na drugi ravni bi se lahko naučili novih stvari o svojem notranjem delovanju, ki vam pomagajo pri prihodnjih odločitvah.

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Čeprav je lahko nekaj nagnjenih k hitremu ali podleganju pritiskom, da bi preveč opravili na hitro, draga devica, je dan močan za zbiranje koristnih informacij. Močan je tudi pri vzpostavljanju močne povezave, zlasti prek besed in idej.

Izziv je osredotočenost, ki se zmanjša na občutek razpetosti med željo po več življenjskih izkušnjah in potrebo po poravnavi podrobnosti. Prizadevajte si negovati svojo željo po rasti, širitvi in ​​izboljšavah, vendar si dajte dovolj časa, da dosežete te cilje.

Dan se lahko na koncu izkaže kot zelo koristen za skupna prizadevanja, zlasti kar zadeva komunikacije. Verjetne so živahne izmenjave. Odlične ideje so lahko tudi rezultat priložnostnih interakcij z omrežji. Morda boste utrdili vez z nekom prek sporočila ali pogovora.
 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Komunikacije so danes lahko živahne in spodbudne, pa tudi osvežujoče iskrene, drage tehtnice. Prizadevajte si razmišljati in predelovati, namesto da bi se porivali naprej s povsem novimi prizadevanji, saj se lahko naučite nekaj, kar vam daje prednost.

Zdaj je lahko v igri podpora iz zakulisja. Kljub temu lahko izražanje svojih prepričanj in idej z več vere in navdušenja močno šteje. Luna danes in jutri preživi v vašem sektorju romantike in ustvarjalnosti in lahko je čudovito, če najdete nekoga, ki razume vaše ideje, perspektivo in prepričanja.

Lahko se počutite pomlajeni, tudi z nekaj nemira. Kvadrat med Luno in Marsom danes kaže na kratke občutke razpetosti med izzivanjem samega sebe in uživanjem v prostem času. Lahko kolebate med zaupanjem nekomu ali nečemu na eni strani in dvomom o motivih na drugi strani. Toda ko dan napreduje, postanejo vaši občutki veliko bolj očitni in vas usmerjajo k sklepom.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Luna danes in jutri preživi v vašem domu in družinskem sektorju, dragi škorpijon, in čas je, da več pozornosti posvetite svojim potrebam po domačnosti in udobju. Čas je, da damo prednost čustveni regeneraciji.

Z vašim navdušenjem nad čustvenim razumevanjem se lahko odprejo tudi ljudje okoli vas. Močna čustva lahko izhajajo iz pritiskov po spremembi, kar lahko zmoti vaš občutek varnosti. Za rast se je treba dvigniti nad te strahove. Dan napreduje z dobro energijo za izmenjavo idej in informacij.

Reševanje težav je naklonjeno, zlasti pri zadevah, ki niso tako osebne. Morda ste posrednik ali vodnik. Današnji dan lahko prinese tudi osupljiv trenutek! Slišiš stvari, ki zapolnijo praznine v zadevi, in to je zadovoljivo. Razprave so lahko razsvetljujoče.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

Danes in jutri sta lahko zaposlena, dragi strelec, z Luno ves dan v vašem sektorju komunikacij. Ta tranzit je naklonjen številnim delom, ki zahtevajo majhno koncentracijo.

Lunin kvadrat z Marsom bi vas danes lahko premamil, da bi se lotili veliko preveč, vendar je bolje, da se sprehajate in uživate. Za najboljše rezultate poskusite uglasiti nekaj dodatkov.

Na srečo je pravi čas za sodelovanje v pogovorih o ciljih in strategijah. Intelektualno reševanje težav je lahko zelo uspešno. Potencialno močan dan za pogovore o strategiji o poslovnih, finančnih in drugih praktičnih zadevah z nekom ali preprosto samostojno reševanje težav. Nekdo, ki vam je mar, vam lahko pomaga pregovoriti in doseči razumnejši prostor.

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Lahko ste navdušeni nad iskanjem različnih načinov, kako narediti svoje življenje nekoliko bolj udobno in zadovoljno, dragi kozorog, saj Luna preživi dan v vašem sektorju virov in je v harmoniji z Jupitrom.

Kljub temu lahko kolebate med željo, da bi se obdržali zase, in preseganjem svojih običajnih meja, da bi delili in se povezovali. Nemir vas lahko zajame zdaj, če od sebe pričakujete preveč, ko niste povsem pripravljeni na nekaj novega. Na srečo današnje energije niso močne samo za ideje, ampak so tudi odlične za povezovanje.

Odnos lahko popravite tako, da se pogovorite o stvareh ali sodelujete z nekom pri reševanju težave. Perspektiva druge osebe, tudi če se močno razlikuje od vaše, danes po navadi izboljša vašo. Energije so zrele za možgansko nevihto ali povezovanje z nekom skozi um.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Luna preživi dan v vašem znamenju, dragi Vodnar, vi pa imate šarma na pretek. Upoštevajte, da lahko ta tranzit Lune vzbudi najrazličnejše občutke in na površje lahko pride nekaj otročjega. Na srečo je v vašem pristopu do sveta prijetna žilica ustvarjalnosti in izvirnosti.

Tudi s to neodvisnostjo je danes lahko pogovor o težavah koristen in zadovoljujoč. Trenutno sta dve glavi boljši od ene, zlasti pri temah raziskav, dela ali zdravja. Namesto tega se lahko združite pri reševanju finančne ali praktične težave.

Komunikacija vas lahko osredotoči in razbremeni misli glede vaših težav ali skrbi, zlasti v zvezi z zdravjem in delom. Motivirani ste, da ste učinkoviti in koristni, drugi pa po navadi cenijo vaš vpogled.

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Ker je današnja Luna v znamenju za vašim, drage ribe, ste zadovoljni z začasnim delom v zakulisju. Zadrževanje nekaterih stvari v sebi je lahko tema ali pa ste zaenkrat manj dostopni, da se lahko preusmerite.

Najbolj smiselno je, da opustite napetost zaradi osebnih stališč, papirologije ali opravkov, tako da lahko to storite. Ko pa dan napreduje, lahko pride do potencialno transformativnega pogovora in pogovora za krepitev zaupanja z nekom posebnim. Še posebej ste v dobri kondiciji za pogovor ena na ena.

Obstaja pripravljenost videti drugo plat situacije, zaradi česar je pravi čas, da stvari rešite. Zdaj je pomembno, da se osredotočite na prekinitev starih vzorcev povezovanja, ki vam v preteklosti niso delovali dobro.

Starejše novice