Vir: PRO PLUS
Na televizijskih zaslonih bomo to pomlad spremljali nov resničnostni šov, v katerem se bo osem znanih in manj znanih slovenskih parov med sabo pomerilo za naziv 'super para'.

Na POP TV prihaja nov resničnostni šov, v katerem bomo spremljali osem parov, ki bodo skozi različne izzive skušali dokazati, da so 'super par'.

Nekateri od njih so javnosti že znani, nekateri še bodo. Nekaj je takšnih, ki se poznajo že dolga leta, nekaj jih je sveže zaljubljenih, prav vsak pa ima svoj edinstven recept za ljubezen.

Kdo vse se bo torej potegoval za naziv 'super par'?

Katarina Benček in Marko Pavlović

Katarino in Marka večina Slovenije pozna kot spletna vplivneža, ki sta prepotovala skoraj ves svet. Zase pravita, da sta ognjevit in strasten tandem, ki skupaj preživi 24 ur na dan. V zadnjih treh letih sta namreč ločeno preživela le pet dni.

Njun največji izziv bo, kako ohraniti mirno kri, saj so jima prijatelji rekli: »Če se že v pri activityju skregata, kako se bosta šele v šovu.« Nagrado bi vložila v hišo v Istri, ki pravkar nastaja.

Indira Ekić in Matic Kolenc

Spoznala sta se pred petimi leti, ko je bil Matic Indirin osebni trener in se praktično en mesec zatem preselila skupaj. Od takrat sta sveže zaročena simpatična Ptujčanka in Tolminec nerazdružljiva.

Sta popolno nasprotje, Indira je spontana, Matic naprej vse dobro premisli. Indira se je prišla zabavat, Matic kot športnik misli na tekmovanje in zmago. Stavita na moč. Največjo težavo bi imela pri izzivih z eksotičnimi živalmi ali pri kakšnem izzivu z neužitno hrano.

Melita Biserkova in Silvo Bezjak

Melita in Silvo sta se spoznala, ko je Melita najela vrtnarja za urejanje okolice svoje nove hiše. Silvo je prišel, videl in rodila se je ljubezen na prvi pogled, ki traja že 12 let. Njun skriti adut so povezanost, iskrenost, energija in medsebojno spoštovanje.

Pravita, da ju ni težko premagati, ju je pa težje preglasiti. Izjemno pomembna jima je dobrodelnost, zato sta tudi začela projekt Podarimo nasmeh. Družbo jima bo delala simpatična psička Heli.

Eva Centrih in Luka Radaković – Rale

Modna in lepotna vplivnica ter glasbeni producent, čigar komadi imajo na YouTubu že več kot 15 milijonov ogledov, sta skupaj že osem let. Življenja si ne predstavljata brez potovanj, fotografij, dobre hrane in sončnih zahodov.

Pravita, da sta oba zelo vztrajna. Ko si nekaj zamislita, želita stvar izpeljati do konca. Popolnoma enako bo v Super paru.

Žanet Briški in Timotej Cizej

Ljubezen med Mariborčanko Žanet in Timotejem je vzklila med kuhinjskimi lonci šova MasterChef Slovenija. Skrit adut najmlajšega para je, da se zelo dobro poznata, čeprav sta skupaj najkrajši čas.

Pravita, da sta čudaka, ker nimata nobenih strahov in bi rada vse poskusila. V tekmovanju sta odločena, da prideta čim dlje.

Luka Korenčič in Ajda Špacapan

Zabavna, pocukrana in odštekana – to sta Luka in Ajda. Komik in trenerka utelešenega gibanja sta skupaj leto in pol, Luko pa smo med drugim spoznali tudi v šovu MasterChef Slovenija.

Za sodelovanje v šovu sta se odločila, ker potrebujeta nov kavč. Z njima se v šov podaja tudi psička Mila. Pravita, da nista pretirano tekmovalna, najbolj pomembno jima je, da se imata fajn. In da s tekmovanja ne odletita prva.

Nataša in Mike Bergant

Starša petih otrok sta skupaj že 22 let! Za sodelovanje v šovu sta se odločila, ker želita, da ju spozna ves svet in ker imata pomembno poslanstvo, ki ga želita predati vsem ljudem. Veljata za tekmovalen par, ki pričakuje zmago.

Opisala bi se kot brutalno iskrena, povezana, aktivna, neustavljiva. Od njiju lahko pričakujemo originalnost, resnico in energijo

Laura in Borče Stojanov

Preprosta, skromna, nasmejana, kofetkarja, borca. Tako se opišeta Laura in Borče, ki sta skupaj že 18 let in imata enega sina. Svoj roman bi poimenovala Mavrična oči in mami, ki se v vseh letih zakona nista niti enkrat skregala.

Pravita, da se nasprotja privlačijo. Borče se hitro razjezi, obožuje hitre avtomobile in rad nosi znamke, Laura je zelo razumevajoča, vozi po polžje in prisega na barvna oblačila, živalske vzorce, ogromne torbice ter številne dodatke.

Komentarji (1)

Surfeiter (ni preverjeno)

holobin in urška zabuhla

Starejše novice