Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za ponedeljek, 20. novembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

Ustvarjalna prizadevanja so lahko nagrajena in osebni magnetizem je danes močan, dragi oven, še posebej, ko se odmikate od svojih rutin in sprejemate nove ideje in možnosti. Planet komunikacije, Merkur, je danes v harmoniji s Kironom v vašem znamenju in lahko pride do razjasnitve zraka, ki sprosti vaš um. 

Ste v odlični formi za objavljanje, doseganje širšega občinstva in promocijske dejavnosti, nova stališča in perspektive pa vas izzivajo na najbolj razburljiv način. Vaše interakcije so danes ustvarjalne. 

To je odličen čas, da razmislite o načinih, kako izboljšati svoje življenje na področjih, kjer se počutite negotove ali ranljive, saj zdaj te stvari vidite bolj jasno. Z vami je močna, umirjena energija. Čeprav se boste danes verjetno počutili bolj družabni in manj osredotočeni na delo in obveznosti, lahko brez težav uporabite sposobnost koncentracije, če je to potrebno.
 

Bik

20. april - 20. maj

Tranziti vas spravijo v odlično formo za soočanje s svojimi strahovi, dragi bik, ki so lahko posledica potiskanja vaših misli nekoliko dlje kot običajno ali pa se pojavijo skozi vaše pogovore. Notranji demoni se trenutno zdijo bolj obvladljivi. 

Razprava lahko vodi do čustvenega preboja in ne gre nujno za to, da ste zgovorni ali da izberete popolne besede. Namesto tega je zato, ker lahko preberete namere za besedami. Danes obstaja lepo ravnovesje med dajanjem in jemanjem – ko nekomu pomagaš, se počutiš močnejšega. 

Vaši nagoni, da počakate na situacijo, so lahko močni in koristni, lahko pa so tudi dobre priložnosti za razjasnitev dolgoročnega cilja, izdelavo načrtov in sodelovanje. Timsko delo je naklonjeno, še posebej, če načrtujete prihodnje projekte in načrte ali delate na dizajnu.

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Današnji tranziti vam pomagajo videti nove plasti situacije, dragi dvojčki, in to vam lahko daje moč. Danes vam bo koristila pripravljenost, da na stvari gledate pošteno, zlasti v odnosih. Iz tega lahko izhajajo dobri pogovori in z Merkurjem, ki je trenutno v vašem partnerskem sektorju, je veliko koristi od vaših interakcij. 

Intimnost zdaj raste. Ste v odličnem položaju, da okrepite, popravite, izboljšate in vzpostavite povezave z zadovoljivo komunikacijo. Aspekt Merkur-Kiron vam danes odpira bolj surov pogled na situacijo, kar vam lahko pomaga oriti novo pot. 

V središču so zdravilne in podporne povezave. To je tudi dober dan za subtilne poteze in oblikovanje strategij. Izražanje vaših pogledov ali skrb za bistveno komunikacijo ali papirologijo lahko močno vpliva.

Rak

21. junij - 22. julij

Spretnosti reševanja problemov so danes na vrhuncu, dragi rak. To je odličen čas za urejanje zadev in oblikovanje strategije. Lahko ste še posebej modri, zlasti glede tega, kam ste namenjeni v svojem delu ali pri svojih projektih. To je boljši čas za komunikacijo s šefi ali sodelavci. 

Merkur, ki je trenutno v tranzitu vašega delovnega in zdravstvenega sektorja, pridobi podporo modrega in skrbnega Kirona, kar poveča vašo samozavest in sposobnost celovitega pogleda na težavo. Lažje vidite širšo sliko. Iščete in najdete prave rešitve za kritična področja svojega življenja. 

Morda boste utrdili načrte in marljivo delali na hišnem projektu. Na srečo imate dober občutek, kaj si drugi želijo, in v kombinaciji z vašim današnjim povečanim samozavedanjem lahko imate nekaj zelo produktivnih interakcij.

Lev

23. julij - 22. avgust

Današnja razmišljanja in pogovori so lahko najbolj informativni, dragi lev. Pogovori s partnerjem, romantično zanimanje ali otroci so lahko še posebej usmerjeni v rast in morda na neki ravni precej zdravilni. 

Merkur, ki trenutno prehaja skozi vaš sektor veselja, se harmonizira s Kironom v vašem sektorju duha in lahko pride do nekaj prebojev razumevanja. Če se morate pogovoriti o zapletenih zadevah, vam bo danes lažje. 

Ljudje so bolj kot običajno pripravljeni pogledati onkraj površine stvari in poskušati razumeti bolj subtilne elemente življenja. Ste polni dobrih idej in naravno je, da navdihujete in vas navdihuje to, kar veste/se naučite. Čeprav je danes zjutraj lahko nekaj impulzivnosti, ki jo je treba obvladati s četrtino Lune, se danes veliko naučite o sebi in svojih potrebah. 

Devica

23. avgust - 22. september

To je dober čas za povezovanje na globoki ravni, draga devica, in uživanje v tolažilnih, udobnih odnosih in pogovorih ali drugih pomembnih izmenjavah. Odlično se lahko počutite glede nedavnih popravil ali drugih oblik krepitve v smislu vezi z družino ali v odnosu do sebe. 

Lahko bi prejeli podporo, ki jo potrebujete za projekt. Na miselni ravni sestavljate stvari na ustvarjalne načine in bi lahko pri študiju ali raziskovanju dosegli čudovito novo raven razumevanja. Možno je tudi, da boste naredili korak naprej v družinskih, čustvenih in intimnih zadevah.

 Z Merkurjem, vašim planetarnim vladarjem, ki je v harmoniji s Kironom, ste navdušeni nad učenjem in inovacijami in lahko pride do živahnih interakcij. Podporni, udobni odnosi in pogovori ali druge pomembne izmenjave so zdaj lahko pomembne. 

23. september - 22. oktober

Tehtnica

Vaša perspektiva danes sije, draga tehtnica, in vaši nasveti ali tolažilne besede so lahko iskani in cenjeni. Ste v dobri kondiciji za skoraj vse družbene zadeve ali zadeve v odnosih, saj je Merkur v harmoniji s Kironom. 

Današnji dan daje prednost iskrenim povezavam z drugimi in povezovanju prek skupnih dejavnosti, idej ali prepričanj. Bolj kot običajno ste nagnjeni k temu, da z nekom delite svoje ugotovitve ali težave, kar je lahko koristno. 

Lahko vodi celo do dobrih stvari. Dober dan za miselne preboje, razumevanja ali srečanja misli. Združevanje ali delitev tovora je zdaj še posebej koristno. Prav tako ste v odlični formi za napredek pri svojih praktičnih zadevah.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Luna gre za nekaj dni v vašo solarno peto hišo, dragi škorpijon, in želja po interakciji, nastopanju ali uživanju raste. Današnji trigon Merkur-Kiron daje prednost temu, da ste zvesti sami sebi, predvsem prek vaše komunikacije. 

Lahko je dobra priložnost, da se pristno izrazite ali povežete s pogajanji ali izmenjavo navdihnjenih idej. Prijateljstva in ljubezenski odnosi so bolj igrivi, interakcije pa ustvarjalne. To je odličen čas, da razmislite o načinih, kako izboljšati svoje življenje na področjih, kjer se počutite negotove ali ranljive, saj zdaj te stvari vidite bolj jasno. 

Danes se počutite bolj navdušeni in zvesti. Vaše ideje in smisel za zabavo so veliki in vaše stališče ali perspektiva privlači druge. Morda se počutite prisiljeni spregovoriti o težavi in ​​se počutite usklajeni z ljudmi okoli sebe. V pogovorih ali z lastnimi mislimi dobiš prijeten občutek, da nekam greš.

Strelec

22. november - 21. december

Luna gre za nekaj dni v vaš sektor doma, družine in srca, dragi strelec, kar nakazuje potrebo po dodatnem počitku. Iščete več varnosti in domačnosti, izpolnjujete koristen namen. 

Kljub temu so lahko vaše interakcije vznemirljive. Merkur, ki trenutno prehaja skozi vaše znamenje, je danes v harmoniji s Chironom, vaši bolj edinstveni talenti in lastnosti pa po navadi prijetno izstopajo. Danes ste v dobri formi, da se lahko izrazite, bodisi da naredite predstavitev, predstavite idejo ali preprosto uživate v prijateljskem klepetu. 

Vaše besede so lahko čarobne in vas povezujejo z drugimi na prijeten način. Lahko pride do pogovora, ki je za vas še posebej pomemben in v središču pozornosti so nekatere spodbudne ideje ali načrti. Prav tako ste v odličnem položaju za izdelavo praktičnih in inteligentnih načrtov ali zasnov, ki so v glavnem povezani z vašim domom in družinskim življenjem. Drugi zdaj cenijo vašo potrpežljivost in modrost.

Kozorog

22. december - 19. januar

Danes imate koristi od naravnega toka energije in podpore za vaša dejanja in besede, dragi kozorog. Morda boste doživeli trenutek očiščenja ali zdravljenja, ko boste jasneje videli situacijo. 

Merkur, ki prehaja v vašo zasebno dvanajsto hišo, je v harmoniji s Kironom in komuniciranje ali izražanje vašega notranjega sveta je lahko čarobno. Pisanje v dnevnik ali zasebno komuniciranje na nek način je lahko želja in na srečo zelo koristno. Lahko pridejo novice, ki ste jih čakali, ali pa je enostavno dobiti ideje in naravno je videti rešitve. 

Trenutno ste nagnjeni k skromnosti, vendar je reševanje problemov danes v pozitivnem fokusu. Večje je samorazumevanje ter občutek notranje moči in odločnosti. Luna gre v vaš komunikacijski sektor, kjer bo nekaj dni tranzitirala in podžigala vašo radovednost. To je odličen čas za pridobivanje novih informacij.

Vodnar

20. januar - 18. februar

Luna se za nekaj dni odpravi v vaš sektor virov, dragi Vodnar, vi pa težite k preprostim dejavnostim, ki vas prizemljijo. Kljub temu ima danes nekaj čudovitih vidikov, ki podpirajo reševanje problemov in podpirajo komunikacijo. Interakcije krepijo. 

Ste v popolni formi za intelektualno druženje ali stimulacijo. V središču so lahko pogovori, ki se vrtijo okoli osebnih interesov in vzrokov. Ko usmerite svojo pozornost na svoje upe, sanje in želje, se razbremenitev pojavi sama od sebe in dobro je, če nekatere stvari opustite. Ko se umikate težavam, lahko naletite na nove vpoglede v projekt, načrt ali prijatelja. 

Danes ste bolj ustvarjalni in se sproščeno izražate, izmenjave pa so lahko najbolj navdihujoče. Zdaj je udoben, prijeten občutek povezanosti z drugimi. Tudi danes je lahko najbolj uspešno sestavljanje načrtov ali novih načrtov, povezanih s poslovnimi in denarnimi zadevami.

Ribi

19. februar - 20. marec

Luna se danes premika v vaše znamenje in prinaša več čustvene jasnosti, drage ribi. Vaše potrebe se lahko zdijo bolj nujne kot običajno! Z današnjimi tranziti boste morda doživeli preboj v študiju ali novo raven razumevanja z nekom, ki vam je pomemben. 

Skozi svoje misli ali pogovore pridobite edinstven vpogled v občutke glede lastne vrednosti ali vrednosti. Ljudje so bolj razumevajoči kot običajno in pogovori tečejo bolj gladko. Predstavljate se ponižno, a samozavestno; dober nasvet je lahko na vidiku. 

Nekdo si lahko vzame vaše besede k srcu in dober občutek je imeti pozitiven učinek. Prav tako imate velik vpliv pri ustvarjanju dobrih, inteligentnih načrtov in načrtovanju ustvarjalnega projekta, založništva ali izobraževalne strategije.

Starejše novice