Ta konec tedna v Pomurju številni kulturni in športni dogodki, izmenjevalnice in pohodi.

V soboto, 5. maja, bo v Domu kulture v Gornji Radgoni ob 18. uri odprtje razstave Zdravka Dolinška: Barvna potepanja, ob isti uri pa v Gledališki in koncertni dvorani Lendava otvoritev likovne razstave Darka Purića.

Dom kulture Gornja Radgona vabi na nastop skupine Društvo mrtvih pesnikov s pevskim zborom osnovne šole Apače in s posebno gostjo, pevko Nino Radikovič – Ninnette. V sklopu slovenske turneje bodo nastopili ob 19. uri.

Vsi, ki bi želeli preizkusiti svoje znanje, pa ste vabljeni v MIKK Murska Sobota na Pub kviz IV. ob 19. uri.

Sobota v znamenju Mini olimpijade, motoristov in odlične glasbe

Klub prekmurskih študentov pripravlja Drüjgo šanso – second hand shop. Oblačila po ugodni ceni lahko dobite v njihovi pisarni med 9. in 18. uro, v MIKK pa bo od 10. ure naprej Izmenjevalnica semen in sadik.

Ob 9. uri bo v Predanovcih Mini olimpijada – športna zabava za otroke, kjer bo čisto pravo olimpijsko vzdušje z dvigom zastave, prisego in prižigom ognja! Dogodek je namenjen otrokom med 4. in 15. letom starosti.

Na Trgu svobode v Gornji Radgoni bo med 10. in 14. uro potekala prva Unikatnica, kjer se bo predstavila široka paleta pomurskih ustvarjalcev na področju ročnih del.

Ljubitelji športa ste vabljeni na prvi turnir Flag Footbal MS Storks v Fazanerijo od 10. do 17. ure ali pa na obisk 1. dirke za pomurski MTB pokal, ki bo v Odrancih od 12. ure naprej.

V Budincih bo 23. Srečanje MK Gronska Strejla. Od 12. ure naprej vabljeni na osvežujočo pijačo, jedi z žara in na živo glasbo. Na dogodku je možno tudi brezplačno kampiranje.

Zvečer bo v MIKK festival Delu čast in oblast. Odpadki Civilizacije, Potato Mushroom in Kranks ob 21. uri.

Ob 20. uri bo v Strukovcih 7. nočno gasilsko tekmovanje s skupino Blue Planet.

9. nočni pohod v Krncih bo v soboto, ob 22. uri, štart pred vaško-gasilskim domom. Tradicionalni majski pohod na Tromejo pa bo v nedeljo, 7. maja, s štartom pri Okrepčevalnici Rak v Gornjih Slavečih ob 8.30.

Za drugo aktualno dogajanje spremljajte koledar dogodkov na Sobotainfo.

Komentarji (4)

realnoo (ni preverjeno)

K debelomi fuknjeneci na alko party.

kuntakinte (ni preverjeno)

...tou si mislo k MM v Petrouvce šijvat...po 16 vöraj dela pa v sousidnjo oštarijo pijt...pa vgojno "jovo na novo" ... pa senviče za malico v ceker ...pouleg srat papera...

In reply to by realnoo (ni preverjeno)

ro.holob (ni preverjeno)

k Žaligu na cardio trening

anton77 (ni preverjeno)

Či je tej na sliki motorist, san ge punčok... Manekenski metroseksualec pozejra na motouri....

Starejše novice