Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za petek, 21. junija 2024.

Oven

21. marec - 19. april

Oven

Danes ste pripravljeni prevzeti vodstvo, da bi stvari opravili, dragi oven, vendar se zavedate tudi prispevka in potreb drugih. Raven energije je danes več kot zadovoljiva, vi pa ste odločni na zdrav način. Ker sta Merkur in Mars v harmoniji, je primeren čas za reševanje težav doma ali z denarjem in poslom.

Upanje in optimistični občutki se vrtijo okoli življenjskih razmer. To je ugoden čas za delo na proračunu ali pogovore o financah in strategijah. Raven energije se izboljša z navdušenjem. Z današnjo polno luno so lahko tudi epifanije, povezane z vašo kariero, cilji, težnjami ali ugledom.

Zdaj lahko naredite lepa in pomembna spoznanja o svoji življenjski poti ali dolgoročnih ciljih. Če ste svoje ambicije ignorirali ali omajali, boste zdaj občutili pomanjkanje.

Bik

20. april - 20. maj

Bik

Današnji tranzit Merkur-Mars vzbuja duševno navdušenje in vam pomaga ustvariti vznemirljive ideje, dragi bik. To je dober čas za osebni magnetizem in vpliv, prav lahko pa je nekaj, kar sporočite ali počnete, kar vam pritegne priložnosti.

Raje bi uresničili načrt, kot da bi o stvareh razmišljali, čeprav je to odličen čas za vznemirljiva razmišljanja, če to energijo živite skozi um. Bodite trdni, a pozitivni za najboljše rezultate danes. Organiziranje in določanje prioritet je lažje, ko preidete naravnost k bistvu in se izognete premlevanju. Dobro je biti odločen.

Današnja polna luna lahko povzroči razodetja ali prelomnico glede izobraževanja ali potovanja. Spodbuja vas, da ste pozorni na svojo potrebo po večji stimulaciji in povezavi z zunanjim svetom. Zdaj čutite neizmerno željo razmišljati in živeti večje! 

Dvojčka

21. maj - 20. junij

Dvojčka

Danes se lahko lažje osredotočite in določite prioritete, dragi dvojčki. Energije so močne za zdravljenje, vi pa težite k regenerativnim dejavnostim. Dober čas je za pridobivanje novih informacij s študijem in opazovanjem. Pripravljeni ste na intelektualne izzive in vaše sposobnosti reševanja problemov so nadpovprečne.

Kočljivih vprašanj ali idej se je zdaj mogoče lotiti z večjo lahkoto kot običajno. Komunikacije so energične in usmerjene v prihodnost. Čeprav ste miselno bistri, lahko današnja polna luna izvabi močne občutke in lahko vodi do razkritja ali epifanije o potrebi po podpori, pa naj bo ta čustvena, moralna ali finančna.

Na dan pridejo dolgovi, partnerjev dohodek ali druga skupna sredstva. V središču pozornosti je lahko tudi razmerje moči v razmerju. Čas je, da se potrudite, da vidite, kaj ste ignorirali ali spregledali! Pride lahko nov vpogled v odnos, čustvene ali finančne težave, ki prinesejo prelomnico ali novo usmeritev.
 

Rak

21. junij - 22. julij

Rak

Zaradi današnje polne lune, dragi rak, lahko pride do drame v odnosih ali odkrivanja resničnih čustev. Morda boste prebudili svoja čustva glede nekoga ali potreb v zvezi. To je lahko čas razodetij ali epifanij, pri čemer ta lunacija v vašem nasprotnem znamenju osvetljuje področja vašega življenja, ki potrebujejo več ravnovesja.

Poiščite načine, kako si povrniti osebno moč, tako da najprej ugotovite, kam jo dajete! Spoznanja o pomembnem razmerju lahko privedejo do sprememb – na primer partner morda potrebuje več od vas. Ne upirajte se premočno, če del vas ve, da vam tisto, česar se oklepate, ne služi več dobro.

Danes je značilen tudi tranzit Merkur-Mars, ki spodbuja pozitivno komunikacijo in spontanost. S tem tranzitom je enostavno sklepati prijateljstva ali uživati ​​v trenutnem prijateljstvu. Zabavna komunikacija vas lahko močno zaznamuje in poveže. To je pravi čas, da se izrazite pozitivno in pogumno ter da ste spontani, če čutite nekaj prav. 

Lev

23. julij - 22. avgust

Lev

Z današnjo pozitivno povezavo Merkur-Mars, dragi lev, ste pripravljeni narediti veliko. Prav tako je pravi čas, da uživate v posebni pozornosti do projekta. V središču pozornosti so predvsem zdrave odločitve in stališča. Danes se lahko počutite optimistično in pripravljeni na akcijo, motivirani za izpolnjevanje svojih dolžnosti in še nekaj.

Pozitivne povratne informacije vas le dodatno spodbujajo. Lahko učinkovito berete med vrsticami, črpate iz izkušenj ali odkrivate informacije, ki vam pomagajo napredovati. Današnja polna luna vpliva na široko odprte oči v zvezi z delovnim ali zdravstvenim vprašanjem ali vašimi potrebami po služenju, boljši skrbi zase in opravljanju vsakodnevnih zadev.

Te stvari želite izboljšati in povezovanje s to željo po rasti je dober občutek! Ta luna poudarja vaše odgovornosti in morda nedavne frustracije glede službe ali zdravstvenih zadev. Lahko vam da dodatno motivacijo za pomembne spremembe v vaših dnevnih rutinah, ki vam bodo pomagale, da se boste počutili veliko bolje glede sebe in svojega življenja. 

Devica

23. avgust - 22. september

Devica

Danes se izražate samozavestno in živahno, draga devica. Vaš vladar Merkur, ki predstavlja komunikacijo in intelekt, je v harmoniji z Marsom, planetom akcije in energije, sproža vznemirljive pogovore, novice, ideje in razmišljanja. Ta tranzit nakazuje, da se boste morda počutili bolj odločne ali učinkovite pri reševanju problemov in da bo vaše sodelovanje s prijateljem ali skupino morda bolj aktivno.

Če imate priložnost preseči svojo običajno rutino ali svojemu življenju dodati kanček pustolovščine, jo boste verjetno želeli izkoristiti. Čeprav je ta vpliv bolj miselni ali intelektualni, današnja polna luna, faza, ko je luna popolnoma osvetljena, krepi občutke. Okoli romantike, otrok, zabave in ustvarjalnih projektov so lahko prelomnice.

Najdete več smisla v svojih projektih ali hobijih ali pa je čas za vzpostavljanje močnih in pomembnih povezav – vaša naklonjenost in ustvarjalnost cvetijo in cvetijo. Lahko so nekateri testi ali ultimati, vendar nekaj sprosti, kar pomaga očistiti pot za izboljšave. Ta polna luna vas opominja, da poskrbite za svoj čustveni svet.
 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

Dobre vibracije so z vami za neposredno komunikacijo, draga tehtnica. Imate vzdržljivost in energijo, da danes dosežete veliko z miselno energijo na pretek. Vaš čut za vaše naslednje korake v poslu in odnosih je oster.

Pridobite podporo za to, kar govorite in počnete z zaupanjem in pozitivnostjo, in ne želite izgubljati časa s krožnimi pogovori. Vaš vid je oster. Čeprav razumete in cenite tankosti, sta lahko današnja neposrednost in odkritost osvežujoča. Danes je tudi polna luna, ki vas opominja, da najdete ravnovesje med vašo pozornostjo do poklicnega in osebnega življenja.

Nežna spodbuda je, da pozornost posvetite družinskim zadevam ali osebnim potrebam in občutkom, ki ste jih prezrli ali zanemarili. Pogosteje se osredotočate na praktično, odgovorno plat svojega življenja, ki je pomembna, zdaj pa ste poklicani, da poskrbite za čustvene elemente. Čas, preživet z družino, doma ali v skrbi za osebne zadeve, vam bo koristil.

Škorpijon

23. oktober - 21. november

Škorpijon

Današnji aspekt Merkur-Mars izostri vaš um, dragi škorpijon, polna luna pa osvetli vaša čustva. Lahko se počutite zelo navdušeni nad učnimi prizadevanji ali spodbujanjem duševnega zanimanja. Pogovori s partnerjem ali posebnim prijateljem so lahko koristni, spodbudni in motivacijski.

V svoj krog ali mrežo pritegnete močne, kompetentne in zveste ljudi. To je čas za uresničevanje idej, izmenjavo misli in prepričanj ter krepitev zavezništev s komunikacijo. Občutki, ki so bili nekoč pometeni pod preprogo, se lahko zdaj pojavijo in presenetijo vas s svojo močjo – in morda resnico!

Čas je za sprostitev, čiščenje in spreminjanje, ko prebavite te 'nove' informacije. Za najboljše rezultate se izogibajte naglici pri gibanju in komunikaciji. Danes obstaja težnja po čustvenih skrajnostih, a tudi dobra energija za nekaj konstruktivnega z novimi spoznanji.

Strelec

22. november - 21. december

Strelec

V teh dneh imate več energije za delo in zdravstvene rutine, dragi strelec, z Marsom, ki energizira povezan sektor vaše sončne karte. Danes je Merkur v harmoniji z Marsom, ki vzbuja mentalno energijo in navdušenje. Ta tranzit daje prednost podpori drugim s praktično ali mentalno pomočjo ali prejemanjem tovrstne pomoči.

Druga možnost je, da je v središču reševanje problemov. Prav tako je močan čas za delo in raziskovanje, saj se lahko počutite bolj motivirani kot običajno. Ta povečana energija in motivacija lahko vodita do pomembnega napredka pri delu in zdravju. Bolj se zavedate, da je treba skrbeti za zdravje in telesno pripravljenost, in imate energijo za izboljšave in napredek.

Ker je danes v igri tudi polna luna, lahko nastajajo napetosti glede denarja, lastništva, dinamike moči in odgovornosti. To lahko velja za dejanske materialne dobrine in vire, pa tudi za nematerialne, čustvene ali duhovne zadeve. Ko boste razumeli čustva, ki se pojavljajo danes, boste lahko odkrili nekatere potrebe in želje, ki ste se jih prej izogibali ali ste bili preveč zaposleni, da bi jih opazili. 

Kozorog

22. december - 19. januar

Kozorog

Z današnjim tranzitom Merkur-Mars, dragi kozorog, ste v dobrem položaju, da se spopadete z zapletenim problemom ali sprejmete mentalni izziv. Komunikacija je lahko vznemirljiva, prepričljive informacije ali zabavni pogovori pa lahko pomembno vplivajo.

Še posebej ste pripravljeni ukrepati v skladu s svojimi idejami, in čeprav ste zdaj motivirani, vas lahko partner ali posebna oseba prav tako spodbudi. Na primer, povratne informacije lahko sprožijo novo idejo ali usmeritev, čemur sledi motivacija. Vidite širšo sliko in hitro določite svoje prioritete. Prav tako hitro pridete do bistva!

Ker je današnja polna luna v vašem znamenju, je kritičen čas, da se prebudite za svoje potrebe. Čeprav je dodatna pozornost, ki ste jo namenjali drugim v svojem življenju, pozitivna in koristna, če z njo pretiravate, ne boste v celoti prepoznali svojih potreb in želja. Posledica tega so lahko zamegljene meje, ki negativno vplivajo na vaše odnose. Polna luna vam zdaj daje dovoljenje za samovzgojo. 
 

Vodnar

20. januar - 18. februar

Vodnar

Danes je lažje hitro in učinkovito opraviti stvari, dragi vodnar, z vplivom Merkurja in Marsa. Lahko bi čutili željo, da bi idejo uresničili ali sledili določeni smeri razmišljanja, ki je v prvi vrsti povezana z družino, domom, zdravjem in delom.

Razsvetljujoči pogovori lahko potekajo o vaših dolžnostih, na vašem delovnem mestu ali prek ljudi, s katerimi imate vsakodnevno opravka. Ste bolj odločni in prepričani kot običajno. Zavezani ste projektu, prizadevanju ali osebi in ste v odlični formi, da dosežete ustvarjalno ravnovesje med osebnimi načrti in odgovornostmi.

Prav tako je danes polna luna v vašem sektorju zasebnosti. Daje vam jasno sporočilo - pogledati vase! Dodatna pozornost je posvečena delu, navadam, zdravju in spremembam življenjskega sloga, kar je zelo koristno. Če pa se ne ustavite, da bi prisluhnili svojemu notranjemu glasu ali si ne vzamete več časa za počitek in razmislek, lahko izgorite. 

Ribi

19. februar - 20. marec

Ribi

Kar koli počnete danes, dajete ustvarjalni pečat, drage ribe. Nagnjeni ste k temu, da rečete tako, kot je zdaj, in večinoma gre dobro. Odločitve so ponavadi hitre, a praktične, s tranzitom Merkur-Mars, ki navdihuje neposreden, pozitiven pristop. To je odličen čas, da uredite posel ali razjasnite zadevo.

Uporabite dodatno energijo in motivacijo za reševanje težav, zavzeto delajte na svojih projektih ali trenutnih interesih in iščite načine, kako razčistiti nered v svojem življenju. Kljub temu današnja polna luna krepi čustva, zlasti povezana z vašim družabnim življenjem. Osredotočanje na lastne potrebe in želje je v teh dneh pomembno, vendar vas ta luna opominja, da ne pretiravate.

Ponovno vzpostavite določeno raven ravnovesja v svojem življenju tako, da vključite prijatelje, upoštevate skupne potrebe in uživate v prednostih ekip in skupin. Lahko doživite resnično hrepenenje po bolj čustveni interakciji ali globlji povezavi z nekom. Vaše srce danes vlada vaši glavi.

Starejše novice