Foto: Tim Vengust
Ansambel Aktual s koncem šolskega leta začenja svoje 'počitnice' z novim poletnim singlom.

Pesem pripoveduje zgodbo o zaljubljenem fantu, ki želi osvojiti srce »Nine«. V videospotu je prikazan kot neroden fant, ki osvaja svojo šefico v podjetju »Aktual«

Medtem ko opravlja vsakodnevna dela, sodeluje na sestankih in postopoma gradi svoj vpliv znotraj podjetja. 

S pomočjo svojih kolegov, ki ga preobrazijo v pravega šarmerja, fant pridobiva samozavest in šarm. 

Videospot dodatno predstavlja novo linijo izdelkov Ansambla Aktual ter spletno stran podjetja, simbolizirajoč sodoben in dinamičen delovni prostor. 

V ospredju je zgodba, ki se prepleta z romantičnimi čustvi in ambicijami, kar na koncu vodi do tega, da osvoji srce svoje šefice. 

Skupaj s kolegi nazdravijo na uspešnost podjetja in nove izdelke, kar simbolizira nov začetek in skupno prihodnost.

Fantje so o skladbi povedali: »Tudi skladbo Nina smo začutili kot zgodbo iz vsakdanjega življenja, saj kot smo že večkrat povedali, fantje težko izrazimo čustva dekletom. 

Medtem ko smo skladbo posvetili ljubezenski zgodbi smo videospot videli tudi kot odlično priložnost, s katero lahko našim poslušalcem namignemo, kaj za njih ustvarjamo. 

To je spletna stran in v prihodnosti še spletna trgovina. O vsem pa bomo podrobneje poročali na naših družbenih omrežjih.«

Tudi Nina je skladba, ki so jo člani Ansambla Aktual ustvarili v celoti sami.

Besedilo je napisal kitarist Franc Lukač, melodijo je prispeval harmonikar Gašper Marič, za aranžma pa so poskrbeli vsi fantje v ansamblu.

Končno audio podobo je pesem dobila v studiu Old house production. Za mastering končnega izdelka pa je poskrbel Tadej Mihelič – M-media. Za video podobo pa so se fantje obrnili na produkcijo Prizmatory, pod okriljem Jake Knipliča

Posebej pa bi se fantje radi zahvalili podjetju ROTO GROUP za uporabo poslovnih prostorov in Original harmoniki RUTAR.

Starejše novice