Foto: Niko Časar
Pomurski poletni festival se nadaljuje tudi v tem tednu, ko bodo nastopili številni izvajalci.

V torek je na Pomurskem poletnem festivalu nastopila glasbena skupina Učiteljice, ki je s hitrimi in divjimi ritmi razgrela navdušene poslušalce v Veliki Polani. Prizorišče je napolnilo veliko število ljudi, ki so peli, plesali ter se zabavali pozno v noč.

Učiteljice so hrvaška glasbena skupina, ki jo sestavlja trio pevk. Skupina nastopa od leta 2014 in je s svojimi pesmimi hitro osvojila priljubljenost med poslušalci. Med njihove največje uspešnice sodijo Luda Kuća, Generale, Apsolutno, Kapetane hvala ter ostale. Sodelovale so tudi z Jasminom Stavrosom in Nedo Ukraden.

Pomurski poletni festival se nadaljuje tudi ta teden, ko bodo nastopili Magnifico, Challe Sale, Dejan Vunjak, Big Foot Mama, Severina in ostali.

Nekaj utrinkov iz torkovega dogajanja v Veliki Polani si poglejte spodaj.

Preberite še:

Komentarji (20)

Kmet q1 (ni preverjeno)

Veška deca, jbg.

FRAP (ni preverjeno)

perdercine

.... ..... (ni preverjeno)

Pederčina socialaš

In reply to by FRAP (ni preverjeno)

2222 (ni preverjeno)

za nekatere tovaršice.

Haram baram (ni preverjeno)

Ojoojj bog pomagaj ka so to iz polanskih naredili katastrofaaa jee taooo, vsaka po svoje nekaj spila glavno ka mihec sedi tan gore kak papež 🤣🤣🤣

renomeee (ni preverjeno)

Kakšen sorryass muzičar moreš biti, gda ti kak referenco navedejo ka si sodeloval s Stavroson in Nedo Ukraden.

Kmet q1 (ni preverjeno)

Resno bougo, kda jin pa kaj taksoga povejš na štiri oči si pa hejter. Cover bandi pa ta greznica je samo dokaz, ka so lidgej nerazgledani. Bougo resno.

In reply to by renomeee (ni preverjeno)

Čik (ni preverjeno)

Kunčno nešče ka pameten. San že mislo ka resan vsi samo to hrvaško sranje poslušajo.. Drugo ne čuješ kak ljubav/more ili alkohol...žalostno..kda boš jin pa omeno nekšo dobro muziko pa boš boomer za jih 😅 Deca obstaja tuj muzika izven balkana, malo se angleščino navčite pa bo:D

In reply to by Kmet q1 (ni preverjeno)

Landini

Rešili se bodo samo s tem, da bodo šli od tod. Pozabili na kolege tukaj, spoznali nove drugje in si razširili obzorje. Se spoznali z drugimi kulturami in predvsem načinom razmišljanja. Tako pač je. Dejstvo je pa pač to, da je to poceni glasba in poceni glasba pač ne more bit kvalitetna.

In reply to by Čik (ni preverjeno)

Kmet q1 (ni preverjeno)

Nej trbej ite s tejc, nešče more doma tüde nivo muzike zdignite, na vse področjih se moremo razvijate.

In reply to by Landini

Landini

Se strinjam. Samo kot organizator boš pač imel zgübo. Če bi jaz bil organizator, bi tudi pripeljal tole. Pridejo mladi, ki po dveh pivih zgubijo razum in začnejo trošit na polno. Tako pač je. Te skupine v Prekmurju prinašajo denar.

In reply to by Kmet q1 (ni preverjeno)

Kmet q1 (ni preverjeno)

Definitivno, samo kak organizator je tou najležje naprafte. Za glasbeno sceno si nej nič napravo, če se samo za profit ide. Sicer pa maš za tej pejneze redno dobre skupine in kvalitente. Organizator tude lejko malo premisle, ka de pozvo v svoj kraj. Pa či še daš kaksni lokalni grupi keš si zmago, tak se razvija scena. Nej pa balkanski podpovprečni band keri samo v slovenije idejo skoz.

In reply to by Landini

Landini

Se strinjam. Saj mene na tem festivalu ni in me ne bo. :)

In reply to by Kmet q1 (ni preverjeno)

Neko (ni preverjeno)

San mislo, ka je Velka Polana v Sloveniji.

Učiteljca (ni preverjeno)

Škoda da ni nikjer fanta ki bi si upal v tej vročini iti z mano v savno..

Katika (ni preverjeno)

Tu neboš nikoga našla jih je sram ker imajo premalo šker
Ge bi šla pa neven če vabiš samo muške al tudi babe

In reply to by Učiteljca (ni preverjeno)

Magyar Bacsi - šef (ni preverjeno)

Jaz si upam in bi šel s teboj v savno!!!!

In reply to by Učiteljca (ni preverjeno)

Lešnik (ni preverjeno)

Ne poslüjšan, te muzike. Samo, kelko, bar znan. Je tüde slovenka pauleg, oz. je, mogauče bijla. Ne ven no, še pred lejtame, je bijla. Te pa pijšejo, hrvaška skupina. Ne razmen, no

Dilinka (ni preverjeno)

Jeeee Dillinka ges pa moja draga Fefika sva ga tude bila, malo san ga smrdo po lederu ali tou nikaj neje je bilou slaboga.

vodka (ni preverjeno)

Dobra muzika je tisto štero ide nard poslušat. Pa naj bo to Hrvaška, ostala Balkanska, Slovenska, Angleška..., pop, rock ali narodnozabavna. To preseravanje enihh češ pa ka je to za brez vezne muzike je prdec v vodo. Kak komu paše.

Starejše novice