Vir: Instagram, @art8amby, @metgala.official
Zvezdniki so tudi letos na dogodku Met Gala na ogled postavili najbolj ekstravagantne, nenavadne in malce bizarne modne kreacije. Kdo vse se je udeležil letošnjega dogodka in s čim so letos presunili javnost?

Vsako leto se prvi ponedeljek v maju odvije eden najbolj ekstravagantnih dogodkov leta. Gre za tako imenovano Met Gala.

Met Gala se vsako leto odvija v New Yorku. Organizira jo revija Vogue pod vodstvom Anne Wintour. Gre za dobrodelni dogodek, katerega namen je zbiranje sredstev za Inštitut za kostume Metropolitanskega muzeja umetnosti.

Vsako leto Met Gala privabi svetovno znane zvezdnike, modne oblikovalce in druge vplivne osebnosti. Dogodek je priložnost, da se udeleženci pokažejo v najnovejših in najbolj drznih modnih kreacijah na rdeči preprogi. Poleg tega Met Gala praznuje modno zgodovino in inovativnost ter spodbuja k razmišljanju o vplivu mode na kulturo in družbo.

Letošnja tema Met Gale je bila »Vrt časa« in jo je navdihnila kratka zgodba britanskega avtorja J.G. Ballarda, ki raziskuje cikle ustvarjanja in uničenja v človeški zgodovini.

Kdo vse se je udeležil dogodka in kaj so nosili?

Letošnji gostitelji so bili svetovno znani zvezdniki Zendaya, Jennifer Lopez, Bad Bunny in Chris Hemsworth, ki so se pridružili Anni Wintour pri prirejanju gala večera.

Med povabljenci so bili tudi drugi znani obrazi, kot so Sydney Sweeney, Kylie Jenner, Doja Cat, Kim Kardashian, Ariana Grande, Lana Del Rey, Jennifer Lopez, Dua Lipa, Serena Williams, Eddie Redmayne, Sarah Jessica Parker, Nicki Minaj in mnogi drugi.

Obiskovalci so se sprehodili po rdeči preprogi v očarljivih kreacijah, ki so odražale letošnjo temo. Od cvetličnih vzorcev do oblačil, ki so simbolizirala naravne elemente.

Cardi B

Dua Lipa

Ariana Grande

Jennifer Lopez

Lana Del Rey

Kim Kardashian

Shakira

Bad Bunny

Chris Hemsworth in Elsa Pataky

Doja Cat

Sydney Sweeney

Nicki Minaj

Lil Nas X

Sarah Jessica Parker

Pamela Anderson

Komentarji (1)

smrkci (ni preverjeno)

Bolan svet.

Starejše novice