Vir: Instagram, Luka Dončić
Zvezdnik severnoameriške lige NBA in moštva Dallas Mavericks, ki je trenutno v domovini na počitnicah, je novico o tem objavil na Instagramu.

Slovenski košarkarski as Luka Dončić se je zaročil s svojim dolgoletnim dekletom Anamarijo Goltes.

Zvezdnik severnoameriške lige NBA in moštva Dallas Mavericks, ki je trenutno v domovini na počitnicah, je novico o tem objavil na Instagramu.

Štiriindvajsetletni Dončić je na družbenem omrežju objavil romantično fotografijo z Bleda, na kateri kleči pred svojim dolgoletnim dekletom.

Izbral srečno številko sedem

Njegovi zvesti privrženci in zasledovalci so takoj opazili simboliko, saj je košarkar z dresom 77 na hrbtu za dan zaroke izbral 7. julij.

Dončiću so po tej objavi že mnogi čestitali, med drugim tudi večina soigralcev pri Dallasu, eden najboljših košarkarjev vseh časov LeBron James, znani belgijski nogometni vratar v vrstah madridskega Reala Thibaut Courtois ter mnogi drugi.

Ljubljančan bo konec prihodnjega meseca nastopil na svetovnem prvenstvu, ki bo med 25. avgustom in 10. septembrom na Japonskem, Indoneziji in Filipinih.

Slovenijo, ki je na evropskem prvenstvu 2017 osvojila odličje zlatega leska, se bo v skupinskem delu pomerila z Gruzijo, Venezuelo in Zelenortskimi otoki. Slovenska izbrana vrsta bo prvi del igrala v Okinavi na Japonskem.

Komentarji (5)

Replika (ni preverjeno)

Čestitke Luka.

Urška zabuhla (ni preverjeno)

gotof si

In reply to by Replika (ni preverjeno)

Kernič (ni preverjeno)

dosadni ste že s tem dončičem, ni dneva da ga ne bi vlačili po medijih, res dosadno. boli me za njega in njegovo, kmalu pa boste pisali o njuni ločitvi.

Ograček (ni preverjeno)

V zid se zalete bikec eden. Ka te tou šteš,če te tou tak svade

In reply to by Kernič (ni preverjeno)

čarni vrag (ni preverjeno)

V zid se zalete
tvoja
mama

In reply to by Ograček (ni preverjeno)

Starejše novice