Slika je simbolična.
Preverite, kaj zvezde napovedujejo za sredo, 20. septembra 2023.

Oven

21. marec - 19. april

oven

Tranzit Sonce-Pluton, ki vpliva danes, vam pomaga pri srečnem stiku s svojimi ambicijami, dragi oven. Vztrajno deluje v vašo korist, razjasni vaše prioritete in odpre načine, da se počutite opolnomočene. Vaša odločenost, da izboljšate svoje zdravje ali delo in navade, je močna.

Pri svojih projektih lahko znatno napredujete in to je lahko celo prvi dan novega fitnesa ali prehranskega programa, ki veliko obeta. Poiščite načine za reformo, prenovo, nadgradnjo in reorganizacijo svojega dela, namesto da bi se prepustili vabi popolnoma novih projektov. 

Bik

20. april - 20. maj

bik

Danes ste lahko odločeni, da se boste globlje povezali z osebnimi interesi, hobiji in morda celo osebo, dragi bik, ko se Sonce in Pluton premikata v harmonijo. Lunin premik v vaš sektor intimnosti krepi to temo! Ljudje, ki jih srečate, ali ideje, na katere naletite, vam dajo pogled na svet na nove in vznemirljive načine.

Tranziti zdaj poživljajo, služijo kot tonik ali osvežitev za vaš duh. Bolj očitno vam je, kaj vas ovira pri napredovanju, in nagnjeni ste k načrtovanju in snovanju strategij za boljše pristope k doseganju svojih ciljev. Težave se zdijo bolj rešljive z odločnostjo, ki jo čutite zdaj. 

Dvojčka

21. maj - 20. junij

dvojcka

Danes najdeš poseben pomen v povezavah, ki jih vzpostavljaš, tudi najmanjših, dragi dvojček. S tranzitom Sonce-Pluton, ki vpliva na dan, gravitirate k prizadevanjem in ljudem z dolgoročnim potencialom. Ste v praktičnem stanju duha, ki vam pomaga videti, kaj je resnično dragoceno in vredno vašega truda - in kaj ni!

Prav tako ste bolj v stiku s svojimi globljimi željami in ambicijami – in pošteni do sebe. To lahko še posebej velja za družinske in domače zadeve, koristi pa lahko tudi delo ali študij. 

Rak

21. junij - 22. julij

rak

Proračun, revizija, reorganizacija in poenostavitev so danes naklonjeni, dragi rak, s Soncem in Plutonom, ki se usmerjata proti harmoničnemu aspektu. Prav tako se Luna premakne v vaš sektor dela in zdravja, kar poveča vašo željo, da bi bili koristni. Morda rekonstruirate stare zamisli, popravljate in obnavljate komunikacijsko opremo ali se povezujete z ljudmi in informacijami, ki vam pomagajo približati se vašim ciljem.

Jasnejše videnje problematičnih področij ali soočenje z resnicami lahko vodi do prestrukturiranja dejavnosti in velikih izboljšav vaših projektov in celo vaših odnosov. 

Lev

23. julij - 22. avgust

lev

Današnji premik Lune v vašo solarno peto hišo je energičen in dvigajoč, dragi lev. Vendar pa današnje energije niso tako vetrovne, čeprav je to pozitivna vrsta intenzivnosti, ki jo cenite. Imate trigon Sonce-Pluton, ki vam deluje v prid, in čeprav neposredno vpliva na vaše praktične zadeve, vam pomaga tudi osebno, saj je Sonce vaš vladar, Plutonov vpliv pa dodaja malo več moči temu, kar že imate.

Morda boste odkrili dejavnosti in projekte, ki v celoti izkoriščajo vaše talente in spretnosti, in te lahko danes zelo lepo pokažete. Vaša želja po izboljšanju, rasti in razvoju je močna, zlasti glede na vaš dohodek, delo in zdravje.

Devica

23. avgust - 22. september

devica

Gremo proti močnemu trigonu Sonce-Pluton, draga devica, in s Soncem v tvojem znamenju je ta harmoničen tranzit zelo oseben. Vaša iznajdljivost vam pomaga spremeniti nekaj starega v nekaj novega ali negativno v pozitivno. Pluton, planet transformacije, vas spodbuja k rasti in izboljšanju. To je čas, ko se počutite odločeni, da uresničite projekt, odnos ali prizadevanje za vse.

Status quo danes preprosto ne bo šel! Lahko se oprete na bolečino pretekle zavrnitve ali osebne omalovaževanja in jo uporabite za izboljšanje svojega življenja, na primer, ali pa na preteklo razmerje gledate drugače in se počutite dobro. 

Tehtnica

23. september - 22. oktober

tehtnica

Medtem ko vas Lunin premik v vašo solarno tretjo hišo spodbuja k diverzifikaciji, drage tehtnice, vam tranzit Sonce-Pluton pomaga pri koncentraciji. Pravzaprav je z vami odlična energija, da prepoznate potrebo po spremembah v osebnem življenju, doma ali znotraj. Danes lahko najdete koristne načine za izboljšanje svojega čustvenega stanja in domačega sveta.

Če se ukvarjate s pomembno idejo ali projektom, so vaši instinkti verjetno dobri, saj je pametno, da stvari zaenkrat ostanejo tajne. Strategija se danes obrestuje pri finančnih in domačih prizadevanjih – bodite potrpežljivi! Ta čas bi lahko izkoristili za odstranjevanje balasta ali pozornost usmerili na najpomembnejše. 

Škorpijon

23. oktober - 21. november

skorpijon

Danes se počutite bolj prizemljeni in zakoreninjeni, dragi škorpijon, in to vas spravlja v dobro voljo. Morda boste danes prevzeli odgovornost za težavo, povezano s skupino, ekipo ali prijateljstvom. Vsekakor je vaša moč prepričevanja močna in verjetno boste pridobili nekaj priznanja za to, kar počnete, in morda za to, kar govorite ali verjamete.

Vaša kompetentna in zaupanja vredna narava je vidna! Odnose z drugimi lahko okrepite s komunikacijo, ki dokazuje, da vam je mar. Novice ali ideje, ki si jih izmenjate zdaj, lahko pod vami podžgejo ogenj - močno ste motivirani, da napredujete, uspete in se izboljšate. 

Strelec

22. november - 21. december

strelec

Dvosmerne konstruktivne interakcije in pogovori danes lahko zadenejo cilj, dragi strelec. Praktične zadeve koristijo, če ugotovite, kje ste bili lahkomiselni ali zapravljivi ali kam bi lahko zdaj vložili svojo energijo za največ koristi. Vaše ambicije se dvignejo z današnjimi tranziti: Luna se premakne v vaše znamenje in vas pripelje iz vaše zaščitne lupine, Sonce in Pluton pa se usmerjata proti trigonu, kar povečuje vaše zaupanje v to, kar pričakujete, da boste dosegli v prihodnosti.

Moralna ali finančna podpora ali odobritev višjih položajev vas lahko motivirajo. Prav tako je dober čas za predano delo, urejanje in izpopolnjevanje dolgoročnega projekta. 

Kozorog

22. december - 19. januar

kozorog

Današnji premik Lune v znamenje tik za vašim daje upokojitveno kakovost, dragi kozorog, toda trigon Sonce-Pluton, ki vpliva na dan, doda dnevu ciljno usmerjeno plast. Dobivate vesoljsko spodbudo, da se razširite in izkusite nove stvari, in morda razmišljate o načinih, kako bi v svoje življenje vnesli spremembe.

Medtem ko so notranje spremembe pomembne, je zdaj lahko vznemirljivo tudi izkoristiti priložnost ali dve z učenjem in raziskovanjem zunaj svojih običajnih meja. Prepoznavate prednosti učenja ali več izražanja za napredovanje svojih interesov. Lahko ste izjemno strastni glede tega, v kar zdaj verjamete, in ste zelo prepričljivi.

Vodnar

20. januar - 18. februar

vodnar

Luna se danes premakne v svetlo območje vaše karte, dragi vodnar, in gravitirate k lahkotnim situacijam in ljudem. Vendar pa pride v poštev trigon Sonce-Pluton, ki spodbuja globljo povezavo z vašimi željami in ambicijami. Potreba po rasti, izboljšavah in določanju prioritet se z dnevom krepi! Zaradi svojih intimnih odnosov ali strastnega projekta se lahko počutite močnejše.

To je odličen čas, da prevzamete odgovornost in izkoristite svoj notranji pogum. Morda se soočate s strahom, opuščate slabo navado ali obljubljate, da boste izboljšali svoje povezave. 

Ribi

19. februar - 20. marec

ribi

Prizadevanja za krepitev partnerstva so danes lahko nagrajujoča, drage ribi, premikanje meja pa lahko pripelje do impresivnih rezultatov. Ker se Sonce v vašem sektorju partnerstva usmerja v dobro razmerje s Plutonom, se lahko počutite posebej podprte ali motivirane s strani drugih in vaših odnosov.

Socialne zadeve dobijo zagon. Prav tako je dober čas za pozornost delu, zdravju in izobraževanju. Ta pospeševalni tranzit vas spodbuja, da se osredotočite na stvari, ki jih že imate – naklonjeni so preoblikovanje, recikliranje in organiziranje. Tudi svetovanje in mreženje sta lahko v središču in koristna.

Komentarji (1)

LZN (ni preverjeno)

Glupost

Starejše novice