Kaj so v preteklem tednu počeli znani Pomurci? Na družabnih omrežjih so delili nemalo fotografij iz svojih življenj, mi smo jih izbrali nekaj najbolj zanimivih.

Sobočanka Alma Merklin je poleg glasbenega ustvarjanja našla čas tudi za druženje s prijatelji. Pred dnevi se je v prijetni družbi mudila na ljubljanski vinski poti.

Najboljši prekmurski odbojkarski team BoSa te dni pridno trenira. Sara in Nataša sta se odpravili na obala in pravita, da so treningi ob morju in sončku čista zabava.

Minister Židan je velik ljubitelj narave in proste dneve izkoristi za odkrivanje lepot Slovenije. Včeraj se je podal na mariborsko Pohorje.

Na svoji fb strani je zapisal: "Dober motivacijski razlog je Pohorski pisker z ajdovimi žganci z zabelo, zato ne razumem popotnikov, ki si na pohorskih kočah naročajo špagete ali bograč."

Mark Tivadar s svojo harmoniko osvaja tudi tuje odre, pred kratkim nam je pošiljal sončne pozdrave iz Linza. Mladi glasbenik iz Bakovec pa si nabira izkušnje tudi pred kamero, gostoval je v tv oddaji Glasbeni ključ.

Ana Mari se s tekmovalci iz Big Brotherja razume tudi zdaj, ko so ugasnile televizijske kamere. Ta vikend so se zabavali v ljubljanskem klubu Cirkus, kjer je Prekmurka imela kar nekaj oboževalcev. 

Komentarji (3)

gost1 (ni preverjeno)

haha ja tou so pa rejsan znani prekmurci, še bole je pa haha po kon so znani. no razen odbojkaric pa harmonikara, vsi ostali glumijo glive bole ali menje.tisti ka objavljajo vsaki svoj prdec na družabnih omrežjih in te mislijo ka so zavolo toga slavni ka pač mediji kak je sobotainfo tou iščejo pa delajo novice iz toga... tisti si ne zaslüžijo niti komentara.

0000

Joj svinjskoga ministra slikajo kakšen pomemben človik je un .

var (ni preverjeno)

Še malo pa de moja babica začala na SobotaInfo odite, če te še doste takšeh novic mele ej..

Starejše novice