15-letna Nina Brasseur iz Murske Sobote je v četrtem polfinalu, kot peta nastopajoča, zapela pesem pevke Kelly Clarkson z naslovom A moment like this in požela stoječe ovacije občinstva. A to na koncu ni bilo dovolj.

V glasovanju je bila med tremi z največ glasovi. Ker pa ni prejela največ glasov med vsemi, so o njeni uvrstitvi v finale odločali žiranti. Ti so odločali med njo in pevcem Luko Šeškom. Ta je prejel prve tri glasove in tako v boju za finalni oder šova Slovenija ima talent premagal Prekmurko, dijakinjo Ekonomske šole Murska Sobota.

Tako je Nina pred nastopom nagovorila tudi vse Prekmurce.

FOTO: Slovenija ima talent

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Tjan (nepreverjen)

Veze delajo svoje

A79 (nepreverjen)

Sem ji poslal svoj glas, a konkurenca je bila prehuda. Realno gledano, so si ti, ki so napredovali to tudi zaslužili.
Nina, do uspeha bo potrebno delati, če boš pridna, ti glede na tvoj potencial uspeh ne uide. Srečno!

nekši (nepreverjen)

ne gledan oddaj za poneumljanje naroda, samo šov, šov, šov. Man čednejše delo

A79 (nepreverjen)

@nekši,novice o teh šovih pa očitno bereš, ko jih komentiraš. Svašta je majka rodila.

bghn (nepreverjen)

ne gledan te šove san pa nazaj pogledno nastop nine pa neje bilo slabo....

alkimist (nepreverjen)

@nekši, povej nan prosin to čednejše delo v nedelo ob 21. večer, mogoče nas čaka razsvetljenje

(nepreverjen)

Prekmurje je nej slovenija, to je edino problem.

nončika (nepreverjen)

Nina si je vsekakor zaslužila nastop v finalu. To je dejstvo, kot je dejstvo tudi, da so bili komentarji žirije neargumentirani, brez prave vsebine in celo žaljivi v smislu, da je še mlada, naj popravi izgovorjavo, da je plaha itd. Njen konkurent je imel slabši nastop, tudi vokalno ni bil naj bolj prepričljiv ,je pa res, da se ve, čigav je in za njim se je stalo, Nina pa te sreče ni imela, imela je le svoj talent in ta bi se edini mogel ocenjevati. Upajmo, da bodo kritike prišle tudi do žirije, ki pa bi se mogla že davno menjati, ker so evidentno pristranski. Nine ne poznam, želim pa ji obilo uspeha v glasbeni karieri, ki jo bo upajmo nadaljevala in tudi sicer.

Gost (nepreverjen)

Sem pogledal posnetek, sploh ni bila slaba. Angleščina ji sicer malo šepa, pa malo preveč se je afnala. Mislil sem, da se bo raztopila, tako se je zahvaljevala za vsak komentar žirantov.
Je pa punca zelo velik potencial. Čestitke.

Gost (nepreverjen)

Res je tako, kot piše gost pred mano. Ni slaba, vendar angleščine res ne izgovarja najboljše. Preveč se je drla, malo bolj simpl in naravno naj poje, pa bo super. Pa učenje nastopanja v javnosti, da bo znala kaj smiselnega tekoče povedati in napisati... Naj išče svojo drugačnost, ne istost z drugimi. V vsem, ne le pri petju. Premalo zna skomunicirati to svojo francoščino in poreklo, še zdaj ne vem, kdo od njenih je od kje, kako so pristali v MS. Boljše bi bilo, če bi pela v francoščini, tudi Slovenci so nori na to - tudi če ne znajo francosko.

Starejše novice