Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Natakar

Si želite delati v 'odštekanem' gostinskem lokalu v središču Murske Sobote? Bunker postapocalyptic steampunk bar v svojo ekipo vabi natakarja, ki bo skrbel za zadovoljstvo in dobro počutje gostov.

Gozdar

Se ne bojite višine? Delo lahko dobite v podjetju Visko, ki je specializirano za višinska dela in potrebuje pomoč pri podiranju dreves. Edina pogoja sta delavnost in izpit za avto, ponujajo pa plačilo med 900 in 1000 evrov na mesec.

Svetovalec - pripravnik

Na radenski občini se lahko za 10 mesecev usposabljate za samostojno delo pri opravljanju nalog občinske uprave. Pogoj je visokošolska izobrazba druge stopnje.

Poslovodja

Delo dobi poslovodja, ki bo vodil manjšo trgovino z živili, franšizo Mercator, in vodil tri zaposlene v tej enoti. Delodajalec obljublja stalni dopoldanski urnik, zahteva pa srednješolsko izobrazbo. 

Organizator kulturnega programa, koordinator in organizator kulturnega programa

Za delo na različnih kulturnih projektih se lahko potegujete v RIS Dvorcu Rakičan. Na voljo sta dve prosti delovni mesti, za organizatorja kulturnega programa je potrebna srednješolska izobrazba, za koordinatorja in organizatorja kulturnega programa pa mora kandidat imeti visokošolsko izobrazbo druge stopnje

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
če ge va ra (nepreverjen)

Ti komentarji so samo odraz motenega razmišljanja in ničelne inteligence (tudi čustvene) manjšega števila posameznikov in uredništva, ki jih dovoljuje.

Likolon (nepreverjen)

kaki komentarji,pa tvoj je b do zdaj edini...kaj to enim dela???

Vanek76 (nepreverjen)

Hotel je povedati samo da ni bilo nobenega komentarja preden je on napisal kaj, ni mu bilo jasno kako je to možno. To pomeni po njegovem da tu ni bilo nobene inteligence da bi se kaj napisalo.

Starejše novice