Slika je simbolična.
V spletnih trgovinah je ob bližajočima se valentinovim in mednarodnem dnevu žensk zaznati visoko rast povpraševanja po parfumih, kaže raziskava platforme za primerjalno spletno nakupovanje Ceneje.si.

Pred pustom se je povečalo povpraševanje po kostumih, v zadnjih 30 dneh pa raste tudi povpraševanje po pasji hrani, razkrivajo podatki portala Ceneje.si.

Kot so sporočili iz podjetja Ceneje, ki upravlja omenjeno platformo, se je v Sloveniji v zadnjih 30 dneh povpraševanje po parfumih povečalo za 114 odstotkov, na Hrvaškem za 80 odstotkov, v Romuniji za 24 odstotkov, v Bolgariji za 23 odstotkov, na Slovaškem za 22 odstotkov in na Češkem za 13 odstotkov.

Hkrati na platformah za primerjavo cen spletnih trgovcev v regiji opažajo tudi trend rasti povpraševanja po pasji hrani.

»Videti je, da potrošniki iščejo predvsem najugodnejšo ponudbo, saj povprašujejo po identičnih blagovnih znamkah, kot je bilo mogoče zaznati v preteklosti. Zavezanost in zaupanje do določenih blagovnih znamk se torej nista spremenila, videti pa je, da se je povečala cenovna občutljivost, ki vodi spletne kupce k še bolj preudarnim odločitvam in k boljšemu informiranju pred dejanskim nakupom,« so zapisali.

Kot ocenjujejo, gre pri povpraševanju po pasji hrani verjetno tudi za pristop, pri katerem potrošniki najprej preverijo cene v spletnih trgovinah, nato pa se za dejanski nakup odpravijo v fizično trgovino.

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
tuncika

Nič več govejega mesa in bifteka, samo še pasjo hrano in žuželke bomo dajali na jedilne liste................plešimo......

[email protected] (nepreverjen)

Dragi srednješolci takšnega časa drugo leto boste na študiju, nekaj pa vas bo garalo v fabrikah.=======================>>>>join.hiring9.com

đoži (nepreverjen)

Ja jen samo pesjo rano ...

pasja princesa (nepreverjen)

jaz imam najraje pasjo pašteto na Dildoti

In reply to by đoži (nepreverjen)

Starejše novice