Tudi ta teden smo za vas izbrskali nekaj zanimivih prostih delovnih mest. Če se v katerem od opisov prepoznate, je zaposlitev lahko tudi vaša.

Prodajalec

Ste družabni, ustrežljivi in komunikativni ter se navdušujete nad modo? V soboškem H&M-u potrebujejo pomoč pri delu s strankami.

Monter v proizvodnji medicinske opreme

Kot monter v proizvodnji medicinske opreme se v podjetju Medicop lahko lotite priprave materiala in orodij ter sestavljanja in merjenja izdelkov. 

Natakar

V Mladinskem informativnem in kulturnem klubu Murska Sobota medtem iščejo natakarja.

Asistent prodaje in operative kartičnega poslovanja

Zanimivo priložnost ponuja še podjetje MOL. Njihov asistent prodaje in operative kartičnega poslovanja bo v Murski Soboti skrbel za administrativna dela kartičnega oddelka ter pripravo analiz in poročil.

Prodajni svetovalec za turistične aranžmaje za italijanski trg

Če se želite zaposliti na področju turizma pa se obrnite na podjetje Intelekta, ki k sodelovanju vabi prodajnega svetovalca s tekočim znanjem italijanskega jezika.

Komentarji (14)

Machoo (ni preverjeno)

Minimalec? Hvala ne

inkaso (ni preverjeno)

Ka pa gnes den drugo dobiš? Ali minimalca ali pa ti še dužen ostane kakšen gostinec, druge nega..

In reply to by Machoo (ni preverjeno)

Dopustnik (ni preverjeno)

Ali ni Intelekta na crnem seznamu? Bilo celo pred leti na televizijo?

Karl Marx (ni preverjeno)

Plača minimalec.
Fala, nej. Naj si švaba San dela.

. (ni preverjeno)

tak e objavljate, da je že rok za prijavo mimo. betežno

Vinetu (ni preverjeno)

Pa ka bluzite o minimalce. Prvo se pitajte kakšne so vaše reference. Kelko ste sposobne. Vejpa vas večina neje sposobna za kaj več kak za minimalca.
Ce sploj tau...

kasparov

Daj, ne glumi, pa ne zagovarjaj teh delodajalski lopovov. Tej bi delavci še z rijti vö skopali, če bi mogli. 99 % delodajalcov v Sloveniji je lopovof pa izkoriščevalcof. Velke firme so itak vse švabske, kak je pa pri švabi pa dobro znamo ( v Hofer pa v Lidli trgovke spremljajo po kameraj, če je na veceji duže kak eno minuto, njej že ftrgnejo kraj od plače), mali slovenski privatniki pa vsi do zadnjoga davlejo minimalca plus ništerni še par sto evrov na roko, ka nej trbej davka plaćati.

In reply to by Vinetu (ni preverjeno)

komunistka Olga (ni preverjeno)

meni če ne dajo dva jurja plate se naj kar jebejo bez mene

df (ni preverjeno)

vsi bedaki ki ste ji dali plus ste sigurno nedonošenčki , vaš IQ pa je na nivoji pavijanof

In reply to by komunistka Olga (ni preverjeno)

...... (ni preverjeno)

Plače so premale, to pa zato ker so socialne pomoči daleč previsoke
In v polovici primerov neupravičene.
Ampak, tudi to bomo uredili. 😀

Vanjek (ni preverjeno)

Ti si pa en ka hitro spadne na te finte, po tvoje bi naj bila socialna100 eurov tak ka bi te meo obcutek ka je 700 eur enormno dosta, finta je v ton ka je v sloveniji povprecna placa neto 1.3 k, tak ka ma puno ljudi fajne place, pa nej samo direktorji in poslanci, ti nebi mogli zdignoti tak povprecja, premalo jih je, in vse cene se prilagajajo tem placam, ka se tice socialne pomoci ni prevelika., ce se pa nepravilno dodeljuje pa se to mora urediti, nevem ce si ti kdaj ostal brez sluzbe, ni enostavno ko ostanes brez dohodka

In reply to by ...... (ni preverjeno)

Bučka (ni preverjeno)

Za minimalca ne bi delali? Pa saj to je 700€, mar je to premalo? Pa če nimate nobenih šol, morda poklucno, bi bili lahko s tem zadovoljni. Ko vam bodo (upam) ukinili socialko, boste bolj tanko srali. Opravičujem se ljudem, ki dobijo socialno zaradi bolezni! Lenuhom pa jo je treba odvzeti in jih napoditi DELAT!!!!! Se.še spomnite mladinskih delovnih brigad, ko so ZASTONJ delali in so na to še dandanes ponosni?

jože1o1 (ni preverjeno)

SAMO TE SI JE NIŠČE NEJ Z LUCKIM DENARJEM RIT PUNO,KA BI TE ŠUS V GLAVO DOBIL

In reply to by Bučka (ni preverjeno)

afta he (ni preverjeno)

Za gospodarski kriminal in prevare delavcev bi morale biti najstrožje zaporne kazni, visoke od 5 let naprej, ne pa priznanje krivde in pogojne obsodbe, pa bi bil red. V Jugi si za krajo kokoši ali pa drv šel tudi za 1 leto sedet.

In reply to by jože1o1 (ni preverjeno)

Starejše novice