*Fotografija je simbolična
Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Strokovni sodelavec

Na ministrstvu za delo iščejo pomoč v projektni enoti za delovanje sistema socialne aktivacije v direktoratu za socialne zadeve. Delo se bo izvajalo na območju Gornje Radgone, Lendave, Ljutomera in Murske Sobote.

Zavarovalni zastopnik

Zavarovalnica Triglav k sodelovanju vabi zavarovalnega zastopnika ali pomožnega zavarovalnega zastopnika za območje Murske Sobote. Vaša naloga bo pridobivanje novih strank in skrb za obstoječe ter doseganje prodajnih planov.

Strokovni sodelavec - promotor

Strokovnega sodelavce med svoje vrste vabi tudi Pomurska madžarska samoupravna narodna skupnost, ki potrebuje dodatno moč za opravljanje nalog promocije in pripravo programov za oživitev etnografskih hiš.

Farmacevt

Zaposlitev na delovnem mestu farmacevta nudijo Pomurske lekarne. Delovne naloge zajemajo pripravo in izdajo zdravil na recept, nadzor pravilnosti predpisovanja zdravil in preverjanje interakcij ter stranskih učinkov in svetovanje. 

Strokovni sodelavec v nabavi

Še enega strokovnega sodelavca, tokrat za delo v nabavi, iščejo v madžarskem naftnem gigantu Mol. Delo zajema operativno in konceptualno vodenje nabavnih postopkov.

Delovna mesta v Podravju

Analitik

Nova kreditna banka Maribor med svoje vrste vabi analitika v sektorju za poslovne analize, planiranje in profitabilnost.

Vzdrževalec, Organizator kooperacije, Razvojni tehnolog in Vodja prodaje za tuje trge

Najstarejši in največji slovenski proizvajalec montažnih objektov Marles hiše s sedežem v Mariboru ima prostih več različnih delovnih mest. V Limbušu iščejo razvojnega tehnologa in organizatorja kooperacije, v Lovrencu na Pohorju potrebujejo vzdrževalca, v Mariboru pa je na voljo še delovno mesto vodje prodaje za tuje trge.

Svetovalec

V območni geodetski upravi na Ptuju delo dobi svetovalec, ki bo pomagal pri pripravi predpisov in drugih gradiv ter vodil upravne postopke in o njih odločal.

Vodja administracije

Mariborski Harvey Norman išče vodjo administracije, ki bo vodil in organiziral delo v administraciji trgovine.

Samostojni svetovalec

Tudi na zavodu za zaposlovanje nudijo zaposlitev. V ptujski območni službi namreč zaposlijo samostojnega svetovalca, ponujajo pa plačilo 1671 evrov bruto na mesec. 

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dejan svinskoglavi (nepreverjen)

Tanja Flaškon ima lepše noge od vseh treh

Parsifal (nepreverjen)

Prijavil bi se za farmacevta
imam izkušnje z mamili še iz mladih let
pa mislim da bi mi v farmaciji prav prišle

Karl Marx (nepreverjen)

teleban

In reply to by Parsifal (nepreverjen)

Starejše novice