Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Samostojni policijski inšpektor - psiholog

Imate vsaj visokošolsko izobraževanje iz smeri psihologija? Zaposlite se lahko v Službi direktorja policijske uprave Murska Sobota kot samostojni policijski inšpektor - psiholog. Zahtevane so delovne izkušnje, in sicer najmanj tri leta in sedem mesecev.

Vodja marketinga

Terme Lendava iščejo okrepitve na področju marketinga. Za šefa oddelka zahtevajo visokošolsko izobrazbo in tekoče znanje nemščine ter angleščine. 

Računovodja

Na Zavodu sv. Cirila in Metoda v Beltincih delo dobi računovodja, ki bo načrtoval, izvajal in vodil dela v računovodstvu. Nudijo zaposlitev za nedoločen čas.

Asistent v kontrolingu

Bi se želeli zaposliti v mednarodni naftni in plinski družbi? V Murski Soboti na Molu iščejo osebo za pripravo podpornih dokumentov za finančna in poslovna poročila ter strokovnih podlag za odločanje in planov podjetja.

Regionalni vodja prodaje

Ste bolj terenski tip človeka? Potem se lahko zaposlite v družbi Lidl Slovenija kot regionalni vodja prodaje. Obljubljajo začetno plačilo 3.600 evrov bruto mesečno, pozneje pa vse do 4.500 evrov bruto mesečno.
 

S spleta

Komentarji (12)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Alenka Buzerantovšek (nepreverjen)

MOJ MOŽ BI SE LAHKO ZAPOSLIL ZA KONTROLO ALKOTESTOV

Karl Marx (nepreverjen)

citiram nova 24 tv
in
Partizani so prodajali Nemcem britansko orožje

Pirjevec navaja tudi veliko primerov titoistične kolaboracije z nemškimi okupatorji, od menjave ujetnikov, priprav na skupno akcijo proti izkrcanju zahodnih zaveznikov na Balkanu itd. Naj omenim posebno poslovno kolaboracijo. Partizani so prodajali Nemcem britansko orožje. Britanske podmornice in manjše ladje so ga dovažale na jadransko obalo, »v notranjosti pa so ga partizani cele tovornjake prodajali Nemcem za funte, ki so jih nato zamenjali v dinarje.

Posel z orožjem je cvetel, dokler se Tito ni zavedel prevare«. Namreč, da so jim Nemci dajali ponarejene funte.

komentiram

ha ha ha

Žm (nepreverjen)

Realni DF na tešče moreš vzeti tableto ovači dogaja v glavi kak trenutno pa tebi.

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Ciganski posli ki (nepreverjen)

jih bosanski muslimancki pac obvladajo

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

rudi,k (nepreverjen)

Ko je Janez prodajal orožžje so pa bile nemške marke pristne in jih je lepo pobasal v svoj žep.

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Žm (nepreverjen)

Zadeva je lahko zelo koristna, za koga te sprašujem, sigurno ne za državljane ampak državo, da bo lažje obvladala nadzorovala državljane, ne bodi no tako naiven, če se ne spoznaš na te zadeve.

prekmurec75 (nepreverjen)

lepo od policije da zaposli malo visje izobrazene ljudi da bodo ob drzavni cesti cistili ambrozijo

Za informacije (nepreverjen)

Policija dobro placa in ne rabis delovnih izkusenj, lahko si mladoleten ali upokojen.

Rdecko (nepreverjen)

Zadeva je lahko zelo koristna, za koga te sprašujem, sigurno ne za državljane ampak državo, da bo lažje obvladala nadzorovala državljane, ne bodi no tako naiven, če se ne spoznaš na te zadeve.

Žbunek (nepreverjen)

Ka pa za boga miloga policija nuca psihologa?? Pa za tou so zdravstvene službe. Pa te de še lekaj nekši inšpektor če do ro razmim. Pa nema pojma o policiji. Te pa stunjajo ka jim fali terencev a zaposlujejo dobro plačane birokrate.

Strijc. (nepreverjen)

Tu se tocno vijde, ka majo ze neksnoga cloveka nastavlenoga, zato ka tocno doloceno dobo izkusenj zahtevajo.... Nekak de palik cejco dobre pejnaze, za nedelo in salabajzarstvo! Valda od neksnoga velikasa sinek ala necak... vglavno nesposobnez de dobro slujzo. Kak 99% birokratov v Sloveniji.

In reply to by Žbunek (nepreverjen)

Delavski svet (nepreverjen)

Tako je kot strijc pravi.Od nekoga sina ali hčer morajo zapisliti pa trenutno nega zanjou fraj mesta,te pa si trbej delovno mesto izmislit,tak je povsod,varis,carthago,lek itd...

In reply to by Strijc. (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice