Slika je simbolična.
Tudi ta teden smo pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Ste se naveličali obstoječe službe ali še vedno pogledujete za primerno delovno mesto? To je nekaj priložnosti, ki bi vas morda znale zamikati.

Delovna mesta v Pomurju

Direktor

Razvojni zavod občine Puconci išče svojega novega direktorja oziroma direktorico, ki bo vodila javni zavod v skladu s statutom.

Pri tem je potrebna visokošolska izobrazba prve stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna izobrazba, poleg tega je potrebnih pet let delovnih izkušenj.

Romski pomočnik

Osnovna šola Sveti Jurij išče romskega pomočnika za pomoč otrokom romom pri premagovanju čustvenih in jezikovnih ovir, vzpostavljanje stikov s starši, promocijo pomena vzgoje in izobraževanje v romski skupnosti ter druga dela v skladu s predpisi in po navodilih ravnatelja.

Romski pomočnik mora imeti srednjo izobrazbo ali srednjo strokovno izobrazbo ali nacionalno poklicno kvalifikacijo za romskega pomočnika.

Bolničar/negovalec

Dom starejših Rakičan išče bolničarja oziroma negovalca za pomoč pri zdravstveni negi in oskrbi stanovalcev, transfer zdravstvenega materiala in stanovalcev ter pomoč pri prevozih stanovalcev.

Naravovarstveni svetovalec

Javni zavod Krajinski park Goričko išče naravovarstvenega svetovalca za zaposlitev na projektu »Life20 Nat/si/000253, Life for seeds«.

Več informacij o delu je objavljenih na njihovi spletni strani.

Računalničar

Osnovna šola Kuzma išče računalničarja, ki bo skrbel za programsko in strojno opremo, poleg tega na istem področju pomagal zaposlenim in poučeval na šoli računalništvo.

Delovna mesta v Podravju

Diplomirana medicinska sestra

Univerzitetni klinični center išče diplomirano medicinsko sestro v urgentni dejavnosti.

Za prijavo je potrebna visokošolska izobrazba 1. stopnje oziroma prejšnja visokošolska strokovna izobrazba iz področja zdravstvene nege ali babištva. 

Poleg tega mora prijavitelj priložiti kopijo diplome, vpis v register ter licenco ter izjavo, da oseba ni v kazenskem postopku.

Šivilja

DH Atelier v Mariboru išče samostojno šiviljo, za pomožno delo v proizvodnem procesu izdelave oblačil.

Potrebno je dobro poznavanje celotnega postopka izdelave moške in ženske konfekcije.

Delo vključuje ročno in strojno izdelavo unikatnih oblačil po meri, šivanje, likanje ter dodelavo in sodelovanje pri celotnem procesu nastanka kolekcij.

Restavrator

Umetnostna galerija Maribor išče restavratorja oziroma konservatorja, za izdelovanje programov za konserviranje in restavriranje muzejskega gradiva, ter izvajanje postopkov. 

Prodajalec v butiku

V Mariboru iščejo prodajalca oziroma prodajalko v butiku za prodajo ženskih oblačil. Iščejo energično, komunikativno ter pozitivno osebo z osnovnim znanjem socialnih omrežij.

Strežnica

Dom upokojencev Ptuj išče strežnico za skrb, čistočo ter urejeno neposredno bivalno okolje stanovalcev, za čiščenje in urejanje skupnih prostorov ter okolice in izvajanje drugih del po navodilu nadrejenega.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
KTB (nepreverjen)

Ko sem prebral naslov tega prispevka, sem takoj sklenil, da oddam vlogo za pomočnika romskega
pomočnika. Pač nisem vedel, da obstaja tudi ta poklicni profil. Pa zdaj še vedno ne vem, kaj ta počne. Ali morda pomaga tistim romom, ki nič ne dalajo? Bogme, takoj napišem prošnjo.

A2A (nepreverjen)

Pogoj PC ali si lahko zdrav?

herman (nepreverjen)

In kje se da izšolati za poklic romskega pomočnika ?Ali na delavski univerzi v M.Soboti pri g.Sraki ,ali pa samo kakšeno predavanje na CIPS-u tam te učijo kako poiskati ,delo .Boug moj ka se vse najde

Moje ime (nepreverjen)

Nej , to de Mujcek zrikto , vele šolani romolog , nego tej romi so rejsan v sakšoj vesi , ali.

BaraČuča (nepreverjen)

Adolf se javi za pomocnika.
Primeren kandidat

In reply to by Moje ime (nepreverjen)

Starejše novice