Certifikat za najboljše omrežje po uporabniški izkušnji je Telemachu predal Hakan Ekmen, predsednik uprave družbe Umlaut.
Neodvisna raziskava mednarodnega podjeta Umlaut je pokazala, da med telekomunikacijskimi operaterji v Sloveniji najboljšo uporabniško izkušnjo ponuja Telemach.

Svet zabave, izkušnje na vseh napravah in dostopnost storitev so dandanes nepogrešljivi elementi, ki poleg odzivnosti in cene ključno vplivajo na marsikatero nakupno odločitev. V Sloveniji je področje telekomunikacij v preteklih šestih mesecih raziskovalo podjetje Umlaut, mednarodno priznana družba, ki na različnih svetovnih trgih raziskuje uporabniško izkušnjo ter kakovost omrežij.

Družba Umlaut, do oktobra 2019 imenovana P3, se ukvarja s tehničnim in menedžerskim svetovanjem na področjih omrežij in mobilnih tehnologij, certifikate pa je podelila že v 120 državah po svetu, med drugim tudi tujim telekomunikacijskim operaterjem, kot so Vodafone, Swisscom, Verizon, Deutsche Telekom in drugi.

Certifikat za najboljše fiksno in mobilno omrežje po uporabniški izkušnji v Sloveniji ima Telemach.

»S svojimi izkušnjami na področju preizkušanja omrežij preverjamo in potrjujemo delovanje storitev. Umlautov certifikat za storitve je idealno orodje za neodvisno ocenjevanje in potrjevanje omrežij ter storitev, ki jih ponujajo. To opravimo z neodvisnimi meritvami in revizijami kakovosti storitev. Certifikat je izjava o uspešni potrditvi storitev in Telemach ima trenutno v Sloveniji med preizkušenimi najboljše omrežje po uporabniški izkušnji,« potrjuje Hakan Ekmen, predsednik uprave družbe Umlaut.

Telemachovo omrežje je zanesljivo in zmogljivo

Tako zadnjih nekaj let najhitreje rastoči mobilni operater v Sloveniji in ponudnik fiksnih storitev svojim uporabnikom tudi glede na podatke neodvisnih preizkusov ponuja najboljšo storitev na trgu.

»To je potrditev našega večletnega dela in prizadevanj, da postanemo najboljši. Imamo odlično tehnologijo, pripravljeno na izzive prihodnosti in nadaljnji razvoj. Naše omrežje je zanesljivo in zmogljivo ter zagotavlja najboljšo pokritost z omrežjem LTE,« pravi Adrian Ježina, predsednik poslovodstva Telemacha.

Telemach v družbi znanih obrazov prejel certifikat za najboljše omrežje po uporabniški izkušnji.

Pa video vsebine?

Telemach ima v tem trenutku 22,2-odstotni tržni delež na področju mobilne telefonije v Sloveniji. Za primerjavo: leta 2015 je ta delež znašal 14 odstotkov. Obenem velja za najbolj priljubljeno izbiro na področju video vsebin, kjer obvladuje 36,4 odstotka trga.

Prizadevanja za neprestano izpopolnjevanje in skrb za kakovost ter delovanje omrežja 24 ur na dan brez prestanka bodo tako osnova delovanja tudi v prihodnosti, so zagotovili v Telemachu.

»Telemach kot inovativno, prilagodljivo ter v prihodnost in tehnološko dovršenost usmerjeno podjetje pomaga pri preoblikovanju digitalne družbe in rasti gospodarstva v Sloveniji. S svojim dovršenim in dokazano najboljšim omrežjem pa je zavezano uporabnikom še naprej zagotavljati napredne storitve in najboljšo uporabniško izkušnjo,« je še dodal Adrian Ježina.

Predsednik poslovodstva Telemacha Adrian Ježina z nagradama za najboljše fiksno in mobilno omrežje v Sloveniji po uporabniški izkušnji

S spleta

Komentarji (17)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
??????? (nepreverjen)

Z podražitvami se pa ne hvalijo.
Stranke se moramo držati pogodbenih obveznosti oni pa lahko dvignejo storitve.
Legalna kraja.

Ribizl (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Zaradi 2€ še nišče nej propadno. Itak bi jih pri šanki zapil. :)

Carm30 (nepreverjen)

Dve leti prinjej pa so že 2x podrakšali.

In reply to by Ribizl (nepreverjen)

tuncika

Ne menjam za T-2, amen.

Nemoj sine (nepreverjen)

TELEMACH GO HOME

PepG (nepreverjen)

Naročnik oglasa: Telemach :)
Kak ze pravijo? Lastna hvala.. cena mala?

License to kill (nepreverjen)

To so navadni lopovi! Lani, ze meseca avgusta urejal na njihovi poslovalnici, prenos placila storitev na drugo osebo. Ni uspelo, ne 2x, ne 3x, 4x. Se je vleklo do novembra. Na koncu za eno storitev poslali racun 2 osebama! Meni se opomin in pismo z nekega njihovega oddelka za prevare. Nisem dobil nobenega KONKRETNEGA odgovora, ko sem jim pisal. Kot, da sem jaz tisti njihov nesposoben sodelavec, ki ni znal ali hotel urediti zadeve. Na koncu mi je ratalo prek znanke in njene veze tam. Pa vseeno nobenega opravičila.
Najbolje pa se potem sledilo letos, ko te kot se vedno njihovega zavedenega uporabnika klicejo in ti ponujajo ne vem kaj. Ni mi vec preostalo drugo, kot, da sem takrat nic hudega sluteco deklino nadrl in ji rekel, da naj odj****. Pi*** kur**** lopovske, da jim je**** vse po spisku, smr**** prevaranti.
Naj mi nekdo razlozi, kaj bi se res zgodilo ce bi jih prijavil neki nasi Agenciji za telekomunikacije ali kaj ze... Izguba casa in zivcev, na koncu bi pa SPET dobil suhoparno sprenevedanje - kljub pisnim dokazom o opravljenih spremembah. Kaksi bullshit! Banda smrdljiva, pocrkajte - sami sebi placali nagrado.

vsi pametni (nepreverjen)

Tou je tisto gda ste se vsi odvlekli od telekoma ka je prej tisto nateg, pa zdaj gda je konkurenca ka de drugje lepše pa cenejše. Ges san od prvoga dnejva pri telekomi, vsi kere poznan pa ka so tak čedni bilij pa se vo metali kak san nouri pa ka naj iden k drugan kak oni, so se vsi po vrsti nafukali. In tej se ta zdaj selijo od telemacha, k t-2, pa zdaj pa k A1 pa ne ven ka je še vsej teh ponudnikov in so nigi nej zadovolni. Od vseh poslušan podobne zgodbe kak je tvoja. Ali si li nišče nešče priznati ka se je zajebo gda je odišo od telekoma. Ges san že od začetka pri telekomi tak z gsm tak z interneton pa televizijo, pa nigdar nikšoga problema še nejsan meo. Od ostalih pa skouz nekše takše zgodbe poslušan kak je ta zgoraj, kak so vsi lopovi pa kak jih nategavajo. In te idejo dale k naslednjomi lopovi pa se dajo dale na suho jebati.

In reply to by License to kill (nepreverjen)

Konkurenca (nepreverjen)

Nemaš problema zato ka se pistiš ka te telekom že 20 lejt nategavle. Že od časa kda so si isdn davek zmislili. Pa mobitel z vezavo, te pa sake pol leta vekša naročnina. Zaj kar ukinejo šport TV.
Narod pa veseli ka nema problema, razen kurac v usta.

lažeš.... (nepreverjen)

Lažeš.... gda skleneš pri telekomi pogodbo, če san ne spreminjaš paketa, maš vedno isto ceno. Brez tvojoga soglasja se cena ne spremeni. Šport TV pa meni doj visi, itak ne gledan. :)

In reply to by Konkurenca (nepreverjen)

bossmann (nepreverjen)

San pri telekomi že 18 lejt, pa nega problema.

lestvpl (nepreverjen)

med preizkušenimi najboljše omrežje po uporabniški izkušnji,« potrjuje Hakan Ekmen
a to v Iranu imajo najboljše omrežje? potem pa lahko počasi pridejo še v Slovenijo.

License to kill (nepreverjen)

"vsi pametni"...
Sem bil pri Telemachu, ker se je ob vselitvi v novo kupljeno stanovanje zdela mamljiva ponudba 12 mesecev pol ceneje placevati narocnino. To so takrat imeli tudi kateri drugi ponudniki. Verjemi, da sem preucil vec ponudnikov. Za Telekom se recimo nisem odlocil zaradi cene in njihove vkljucene v ceno ponudbe storitve, ki je nisem rabil. Zakaj bi placeval neka kar ne koristis. Gledas na vsaki strosek, na zacetku, da si napravis zivljenje ugodnejse in znosnejse.
Cez 4 leta sem se odselil..., je bila predstavljena najugodnejsa ponudba od Telekoma. Cakal sem 15 dni, da je prisel instalater in ugotovil, da ni moznosti prikljucka na optiko (v poslovalnici so preverili in mi zagotavljali, da je in da je tudi super signal za mobilnik..., hahahaha - komaj, da sem lahko v kopalnici(!) koristil prenos podatkov). Itak, da sem se isti dan sel in jih odpikal. Po kakem mescu dni, me klicejo s Telekoma in sprasujejo kako sem zadovoljen s storitvami. Aja, a bu?! Te sem se moral kar smejati..., ker sem ravno tisti dan bil se zadnjic v Telemachovi poslovalnici in končno zrihtal..., ko sem presral tisto njihovo nesposobno sodelavko.
No..., in zdaj sem z mobilnikom spet pri A1, kar sem prej bil vec kot 10 let, TV&internet pa pri T2 (ob podpisu imeli isto foro - 1 leto placujem 50% ceneje).
Tak, ka so si vsi konkurencni in imajo iste fore. Ampak Telemach..., prokl**** pic*** hudic*** so se mi pa najbolj zasr****. Razmis zdaj, tij korsmit eden frdamani tij?

indiansummer (nepreverjen)

"Sem bil pri Telemachu, ker se je ob vselitvi v novo kupljeno stanovanje zdela mamljiva ponudba 12 mesecev pol ceneje placevati narocnino." Torej si se odločo na podlagi cene in nej na podlagi kvalitete storitve. Ponavadi se te najbole zafrkneš. Tisti pregovor keri pravi ka je kupovati najcenejše, na koncu najdražje so si lidje nej brezveze zmislili. In zdaj si pri drugih ponudnikih iz istoga razloga. In si zadovljen..... dokler te palik oni ne zafrknejo. :)

In reply to by License to kill (nepreverjen)

License to kill (nepreverjen)

Odloco sem se podlagi ponudbe in predstavljene kvalitete - itak ka sem se zanimal tudi o kvaliteti in hitrosti prenosa podatkov. Tak ka shut up, provokator nevedni... Ocitno spadas med "vse pametne" :)

Oj joj joj (nepreverjen)

Telemach?
NE, to ni mogoče!

Ha Ha Ha (nepreverjen)

Ka ma veze ko to bodo pa izropali čim boš šel drugam, če ne že prej. Če preklapljate na drugega operaterja se pazite neupravičenih terjatev in grozilnih pisem od neke odvetniške hijene ki se kliče Gregor Lepoša.

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice