Pod pobudo za aktivacijo 37a člena Zakona o obrambi se je podpisalo 23 obmejnih občin, med njimi tudi štiri pomurske.

Minister za obrambo Matej Tonin je prevzel pobudo obmejnih občin, ki podpirajo predlog za aktivacjo 37a člena Zakona o obrambi, ki vojski podeljuje izjemna pooblastila pri širšem varovanju državne meje. Pod pobudo so podpisani tudi lendavski župan Janez Magyar, ljutomerska županja Olga Karba, župan Razkrižja Stanko Ivanušič in župan Velike Polane Damijan Jaklin.

Vir: Twitter (Matej Tonin)

Vojska kot edina primerna za varovanje meje

Kot so zapisali v pobudi, so presenečeni nad pomisleki o uporabi pripadnikov Slovenske vojske za varovanje državne meje, saj so nekatere članice Evropske unije že pred Slovenijo aktivirale svoje vojske za pomoč pri ukrepih za zajezitev epidemije koronavirusa in za varovanje svojih meja.

Ob tem župani in županja obmejnih občin ne nasprotujejo predlogu aktivaciji rezervnih in upokojenih policistov, ampak menijo da tudi ti predlogi ne morejo zagotavljati dovolj številčnega kadra.

"Brez pooblastila, da lahko vojak pridrži in privede nezakonitega migranta je njihova funkcija brezpredmetna. Že sedaj ne razpolagamo z zadostnim številom policistov za varovanje državne meje, ob tem moramo predvideti tudi možnost, da bo določeno število policistov zbolelo," so zapisali in podali ugotovitev, da je Slovenska vojska edina preostala institucija, ki je kadrovsko dovolj močna in usposobljena za varovanje južne meje.

Pobudo so naslovili na Državni zbor Republike Slovenije in pozvali poslance k podpori aktivacije 37a člena. 

Vir: Policija
Vir: Policija

Za 60 odstotkov več ilegalnih prehodov meje v Pomurju

V obdobju od 1. januarja 2020 do 31. marca 2020 so policisti na območju Republike Slovenije sicer obravnavali 1.835 ilegalnih prehodov državne meje. Število se je glede na prve tri mesece leta 2019 povečalo za 6,5 odstotkov.

Od tega so policisti Policijske uprave Murska Sobota zabeležili 48 nezakonitih prehodov meje, v istem obdobju lani pa zgolj 19, kar pomeni, da je bilo v prvih treh mesecih letošnjega leta za 60 odstotkov več ilegalnih prehodov na območju PU MS kot v istem obdobju lani. 

S spleta

Komentarji (62)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Rdeča Zvezda (nepreverjen)

Mi smo v času JLA za vsakega migrantusa
- živega ali mrtvega
dobili 7 dana nagradnog dopusta
Smo se kar tepli , kdor bo šel na stražo
Streljali smo pa tak da se je kar kadilo.
Eni mojih kolegov so bili tako dobri strelci,
da so bili pola vojnog roka na dopusti.

Pacijent (nepreverjen)

Ne guči pravlice tij si mogouče bil ge pri tabornikaj,Sicer pa mamo mij zadosta policije ka čuvajo mejo eli bi rad , ka vsi tej policaji prijdejo v notranjost , ka do te pazili na vsakon koraki .

In reply to by Rdeča Zvezda (nepreverjen)

lopolo (nepreverjen)

imamo zadosti policije kje? v pisarnah mogoce in v sindikatih, na terenu zagotovo ne. Pojdi malo ven pa se prepricaj. Vsekakor imamo zadosti zaposlenih na rtv 2300, kot vojakov.

In reply to by Pacijent (nepreverjen)

Rdeča Zvezda (nepreverjen)

samo barabe lopovi in posiljevalci se bojijo policije v notranjosti
Zato naj bo policija v notranjosti, kjer bo preganjala zlikovce in leve fašiste
ki kradejo na veliko npr 29 milijonov, kar ti kar tako odpišejo
Vojska pa s mitraljezi kalašnikovi pa ba meji kjer bo lovila migrantuse.
Pa še nekaj da vam napišem
Že v prvih mesecih obuke sem imel 13 dana nagradnog dopusta
kaj mislite zakaj.

In reply to by lopolo (nepreverjen)

Pacijent (nepreverjen)

Si tou mislo na sebe !!!

In reply to by Rdeča Zvezda (nepreverjen)

Rdeča Zvezda (nepreverjen)

pacijentus
mama te je staknila pri tabornikih
ko je ponoči pobegnila iz logora
pa jo je naguzil jedan šiptarčina
od pozadi

In reply to by Pacijent (nepreverjen)

Rdeča Zvezda (nepreverjen)

mama te je staknila pri tabornikih
ko je ponoči pobegnila iz logora
pa jo je naguzil jedan šiptarčina
od pozadi

In reply to by Pacijent (nepreverjen)

belouška (nepreverjen)

Tvoje ime PACIJENT je res primerno za tvoj odziv, zatou ti pa svetuvlem ka čin prle poiščeš Hajmašija ali lidijo divjak, kak tudi njej ustreza.

In reply to by Pacijent (nepreverjen)

čista resnica (nepreverjen)

Tou kelko beguncof mamo mij štajerska varda samo spolovij .

In reply to by Rdeča Zvezda (nepreverjen)

Narobe svet (nepreverjen)

Oproda puklastega Kima ni župan. Zdaj naroča maske za rodbino in prijatelje. Dele pa misli da je to veselica v polani.

KDO SE BOJI VO… (nepreverjen)

Kdo se torej boji in zakaj se boji lastne Slovenske vojske ?? glede na to, da se velika večina obmejnih županov strinja z vojsko na meji. Ko malo to analiziraš, kdo pa so torej tisti ki se bojijo vojske, prideš do zaključka, da so to SD - komunisti, in levičarji v Ljubljani, LMŠ pa tako ne štejem, oni so zgodovina. Torej imamo tiste ki se bojijo lastne vojske ne vemo pa zakaj. Zato javno sprašujem pripadnike zgoraj omenjenih strak ZAKAJ SE TOVARIŠI BOJITE LASTNE VOJSKE, glede na to da je ravna vaša ideologija bila, da je vojska streljala, ubijala - morila ljudi na meji ne tako dolgo nazaj. PROSIM ZA ODGOVOR TOVARIŠI.

black panter

gamad levičarska se boji za migrantsko golazen,ka njin vojska kaj ne napravi....

In reply to by KDO SE BOJI VO… (nepreverjen)

Janez Komunist (nepreverjen)

Levičar je tvojo staro nategnil.

In reply to by black panter

Plandemija! (nepreverjen)

SD- komunisti in vsi levicarji imajo svojega extra poglavarja z imenom soros!
Soros plačuje tote prodane duše, to so tisti pravi izdajalci Slovenskoga Naroda...!

In reply to by KDO SE BOJI VO… (nepreverjen)

Indigo1 (nepreverjen)

Sami biseri!! Naj policija pazi! Aja, policijo ma Janša za nadzor in represijo nad lastnim narodom!

Svetlana Maka… (nepreverjen)

Policajev je škoda na meji. Imajo dosti drugega dela
Vojska z mitraljezi in kalašnikovi in tanki in bodečo žico je prava stvar
Okoli Sarajeva so bila celo minska polja, to ravno ne odobravam, ker lahko kakšen zajček na njo stopi. Čez mejo se na ŠVERC ne sme in PIKa.

In reply to by Indigo1 (nepreverjen)

ZA idigo 1 (nepreverjen)

Tovariš narobe si zapisal. Zapisal si "za nadzor in represijo nad lastnim narodom" Moral bi zapisati: ZA NADZOR IN REPRESIJO NAD ODPADNIKI LASTNEGA NARODA ne meči nas vse v en koš, večina Slovencev je poštenih, odpadnike ali izdajalce pa je potrebno nadzirati in zapreti. ŠTEKAŠ ?

In reply to by Indigo1 (nepreverjen)

Indigo1 (nepreverjen)

Kot ti praviš Janševa ovčka!

In reply to by ZA idigo 1 (nepreverjen)

luc-ifer (nepreverjen)

Pa se tefajn zbidiš in je gojna. sanja svinja kukuruz.

In reply to by ZA idigo 1 (nepreverjen)

telebajsek (nepreverjen)

kaj pa štajerska varda ki je marsikaj pripomogla za mejo. od prehodov do kampov itd. njih pa nihče nebo pohvalil ali pa kaj

Janez Komunist (nepreverjen)

Kaj še Tonin ni odstopil s Počivalškom vred,po sinočnjem razkritju Tarče kake svinjarije delajo.

kolosed. (nepreverjen)

Ja, Tarca je refrenca?? Zakaj niso sli za kriminalistenin bi se vse obtozili, potem pa na tozilstvunvse pade. Edino pametni novinarji vse vejo.

In reply to by Janez Komunist (nepreverjen)

luc-ifer (nepreverjen)

Pa tej župani naj po vzgledu poveljnika Šiška organizirajo svoje občinske Varde in Janša jim da orožje, ki je ostalo od vojne za Slovenijo; topove, BST, MB, tanke in zolje pa zaščitne maske z filtrom smb barve pa ašovčič, iglo, glavnik, ogledalo, vsi župani so istočasno vrhovni poveljniki občinskih vard, to je najcenejša opcija oa še brez 37 a člena se da napraviti Janez požen?

Circus (nepreverjen)

Ka včeraj je nišče nej gledo Tarčo???? Zanima me, če je kompletna vlada gnes že ponudila odstop glede na včeraj predstavljene dokaze za največji rop državnoga proračuna v zgodovini Slovenije.

VRANA (nepreverjen)

Gledali smo. Zdaj pa morajo slediti ovadbe in zaporne kazni, prepoved udejstvovanja v politiki kadarkoli v prihodnosti!! Če ovadb ne bo, je to običajno politično prepucavanje in ne bo nikjer nobenega zaključka.
Kar se pa tiče največjega ropa državnega proračuna: dosti več so pokradle banke/politiki/mafija z "bančno luknjo". Drugi tak velik rop je pa 2.tir, že nastavljen za v bodoče...

In reply to by Circus (nepreverjen)

Circus (nepreverjen)

Maš prav se opravičujem, tajkunski krediti v časi prejšnje Janševe vlade, TEŠ6, Zvon 1 in 2.... s ten se skora nič nemre primerjati. Ovadbe, zaporne kazni seveda.... ali prvo pa takojšen odstop vseh vpletenih. V normalnih državah bi že gnes vgojno vsi ponudili odstop..... pri nas do se pa mogoče gnes zvečer na PopTV vsi opravičili in cirkus de šou naprej.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

kirkus2 (nepreverjen)

verjetni ti lulas sede? in dojite psa kot kulturni dosezek. Hodis cez prehod cez pesce samo ce je deklca na semaforju? Sami briljanti dosezki. Metanje milijov v Nevladne organiazije, kvazi drustva, institute ipd mesalcinmagle, oprana milijarda iz Irana preko NLB, dokapitaliziran NlB v visini 1,5 milijarde iz proracuna. vse tiho. TES6 je velenjski lobi ki ga obvladuje SD, Vlda ne daje kreditov, ampak banka oz odobri svet plus direktor, malo poglej kdo so bili direktorji bank, sploh NLb v casu JJ vlade in ti bo vse jasno. Sedezi Jankovicevih firm v davcnih oazah. Izpusceni balkanski bojevnik. Daj pometi pred svojim prago za pranje denarje. Komedijant je delal Circus.

In reply to by Circus (nepreverjen)

Circus (nepreverjen)

Evo, janševi fanatiki se že oglašajo z diskreditacijami in pišejo sami opravičila politikon za kriminalna dejanja. Prav patetični ste že s ten kazanjon s prston na druge. Pa tej nebuloze zadrži za sejbe. Keri smo nej opranoglavi, oziroma na plačilni listi SDS tomi več ne nasedamo.

In reply to by kirkus2 (nepreverjen)

Circus (nepreverjen)

Aja, pa ka misliš zakoj je Janša 5min po nastopi vlade prvo zamenjo šefici policije? Te pa še šefa kriminalistov s človekon keroga so par lejt nazaj vrgli iz policije zaradi spolnoga napada. Misliš ka do tej njegovi lakaji ukrepalu zdaj? Sigurno se je na nova 24tv ze začnola kampanja diskreditacije novinarov Tarče in vodstva RTV.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

kirku. (nepreverjen)

Zato ker je Sarec 5 min po nastopu zamenjal sefa policije s sefico. Potem pa sefa vojske in sefa SOVE, kjer je njegova Lepa Natasa. Ko vidis samo druga, enako pa pocnes sam si dvolicnez in populist. Dokler placujem obvezni rtv rezimski prispevek ne gledam nemescenih oddaj.

In reply to by Circus (nepreverjen)

Circus (nepreverjen)

Sicer me redno boli med nogami za Šarca ali vseeno, kelko znan sta on pa njegova stranka v tiston časi nej bila v preiskavi zaradi kaznivoga dejanja spornoga financejranja iz tujine. Ali? Nej, tij raje gledaš nameščene oddaje na nova24tv kere financejrata tuja politika in tuja mafija. Bravo ti.

In reply to by kirku. (nepreverjen)

proizvodnja (nepreverjen)

Nisem iz območja južne meje, temveč z severne. Osebno se nebi lepo počutil, da mi kdo trka ponoči na okno ali še kaj več. Zato sem mnenja, da je potrebno zaščititi južno mejo z vojsko, kajti imajo znanje za to. Ne strinjam se, da bi pomagali v domovih za starejše, kajti oni niso izobraženi za to!
Ostanite doma če se le da če ste levi ali desni!

majmunx (nepreverjen)

Jaklin se naj ta postavi, pa do vsi vujšli. On pa polanska ravnatelca.

Test. (nepreverjen)

Vsi keri ste proti vojski, malo pomislite z LASTNO glavo kaj se bo dogajalo čez par let, to so tudi ljudje in se bodo množili, enako kot koklradski hrošči, malo pomislite, pa finančni stroški, skoz tarnamo za več denarja a sploh pomislite koliko nas stanejo begunci.
Še enkrat, vem da si moramo pomagati ampak nekje je pa res meja, keri jih pa bolj spoštujete kot lasten narod jih pa vzemite domov in jih imejte, ampak za lasten denar ne za tujega.

ertzghjknmbg (nepreverjen)

Pa maš podatke, kelko zaj v ton časi, kda vse stoji, sploj gej teh ilegalnih prehodov meje? Samo približna številka me zanimle. In to od časa korona krize, nej tistiva dva meseca pa pol prlej. Sicer pa, gejo policaji za varovanje meje. Če je državi varovanje meje takšna prioriteta, de pač policaje, šteri zaj pospešeno stojijo na robi občin pa kaznujejo lidij, pač poslala nazaj na meje. Tak enostavno to je... Sicer pa pobuda za tej člen 37a na žalost zadosta zgovorno pove, kakšne prioritete ma država in, kar je še bole zaskrbljojoče, kak de zgledo naš vsakdan naslednje mesece. Pa verjetno je to tudi priprava na proteste državljanov, šteri do se sigurno pojavili v naslednjih mesecih, če de se zaprtje gospodarstva še enouk ponovilo in če do svoboščine omejene še par mesecov...

In reply to by Test. (nepreverjen)

Vili76 (nepreverjen)

Pol menje kak prle...

In reply to by ertzghjknmbg (nepreverjen)

Circus (nepreverjen)

Ne bluzi, nisče je nej proti vojski. Proti smo edino ka bi vojska dobila policijska pooblastila za področje cele države. V parlamenti so Janši predlagali ka do vsi podprli aktivacijo člena, če se pooblastila vojski omejijo na 2km pas ob južni meji. Pa je Janša to zavrno. Tak ka ne serte več s takšnimi glupimi komentari. Če bi Janši bilo resnično mar za zaščito južne meje in tistih prebivalcov bi sprejel ponujeno in bi dobil večino v parlamenti. In vojska bi že bila na meji. Ali on ščej vojsko na ulicah v notranjosti ka bi ga čuvala gda de ga narod po prvomajskih iz parlamenta vrgo, fküper z njegovo lopovsko bando ministriv.

In reply to by Test. (nepreverjen)

kerkum (nepreverjen)

ja, Circus ocitno si proti slovenski vojski, proti slovenski fantom v vojski. A se jih bojis? zagotovo te bodo napadli. Se dobro, da Grki in njihovi moski imajo jajca, lulajo pokoncno in niso iz fdv, drugace bi tebe sedaj ogrozali drugi inzenirji in dokrtorji, iz podsaharske afrike in bliznjega vzhoda, ki bi ziveli od socialne podpore.

In reply to by Circus (nepreverjen)

Circus (nepreverjen)

Stari tebi more redno bad film v glavi špilati. 😂😂😂

In reply to by kerkum (nepreverjen)

agrsderd (nepreverjen)

Cakam, clanek, to so zupani, ki podpirajo tihotapljenje ljudi in da se NE pomaga policiji, ce je preobremenjne v zagotavljanju suverenosti drzave.

čarni vrag (nepreverjen)

Pri tej epidemiji se je pokazalo, da lahko vlada suspendira ustavo in zaradi bolj ali manj izmišljene epidemije dela kar hoče. Tisti, ki temu nasprotujejo pa so teoretiki zarote. Pri nas se državni udar lahko izvede brez enega strela. Ljudem po TV sporočiš, da je do nadaljnjega uvedena policijska ura, karantena, prepoved zbiranja zaradi nevarnosti, pandemije, udarca meteorita, napada kobilic, klopov itd. Ljudje bodo lepo čičali doma in strmeli v TV ekrane. Nihče se ne bo vprašal o smiselnosti vsega.

VRANA (nepreverjen)

čarni vrag, pa kak si lejko takšen bumbar? Kakšen državni udar? Državni udar je hiter in nasilen prevzem oblasti. JJ je na oblasti! JJ bo delal puč, državni udar na samega sebe??? Saj je pa bil demokratično izvoljen. Vlade sprva ni mogel sestaviti, ker so sile teme ustanovile "Koalicijo sovraštva do JJ". To seveda ni moglo biti uspešno in je neslavno propadlo. Sedaj sem pričakoval neko skupno delovanje, pa zopet samo sranje. Kaj se sedaj komedijant in svinjski doktor kažeta po TV? Luzerja na polni črti... Vse "vojne dobičkarje" na sodišče in v zapore!!! Ne pa se iti neko TV limonado, populizem. Če imajo "primer", naj takoj vložijo obtožnice!!!!!! Da se spuca govno, na levi in na desni, me ne briga!!! Odstopi NISO DOVOLJ, zahtevati zaporne kazni!!!

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Pravim, slovenskim ovcam se lejko svoboščine in pravice odvzamejo z levo roko. Razglasiš da je to v njihovo dobro in uvedeš diktaturo. Te pa z njimi manipuliraš po mili volji. Mrtve v kamuri razglasiš za korona mrtvece, eni se lejko vozijo delat v Ljubljano, drugi nesmijo v sosednjo ves. najvekši štos pa so testi. Ljudje pozitivni, te pa nikakšni simptomi. V glavnon prava veselica. Nabaviš nekšne maske po šestkratni ceni prek včeraj ustanovljene firme, dobroga prijatelja ali njegove matere. Vse v skladu z zakonom. Kradejo komunisti, demokrati, fašisti, nacisti. Vsi so isti.

In reply to by VRANA (nepreverjen)

VRANA (nepreverjen)

To ne pije vode, kar ti blodiš. Srbija ima policijsko uro, Švedska vlada mimo parlamenta lahko dela, Kitajska nadzoruje gibanje oseb, XY držav ima doooosti strožje ukrepe, kot pa naš "neuspešen diktator" JJ... To diktatorstvo mu nikakor ne gre, hihihi. Od vse zlobe pomaga na vse strani, hihihi. Ni mi všeč, da je tak socialist. Jaz, ovčka, sem pričakoval malce bolj trdo roko, zdaj pa ves mehkužen. Razočaranje, res.....

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Tudi ti ilegalni migranti so čisti biznis. Mislite da zagovorniki sprejemanja migrantov to delajo iz čiste ljubezni. To je cela industrija, ki obrača milijone in milijone.

liko00 (nepreverjen)

smo videli in jo zalotili SD clanico, kandidatko za eu poslanko pri tihotapljenju ljudi. Oni so za socialno uboge ljudi? my ass.

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Circus (nepreverjen)

Koga si ti zaloto? Ge? Maš kakšen dokaz? Ka mene tudi to resno zanima, če so tej majmuni iz SD resno to delali. Pa ščen reden dokaz, nej nekši članek iz nova24.

In reply to by liko00 (nepreverjen)

seded. (nepreverjen)

tako kot je levicarska vlada hotela spremeniti ustavo, ker ji ni vsec odlocba ustavnega sodisca. halo?? Ce ti nekaj ni vsec, se ne pomeni da to ni prav.

Circus (nepreverjen)

Kera levičarska vlada? Misliš na tisto v keri so bile stranke kere so zdaj v vladi? Te je zdaj to tudi levičarska vlada? Ali je prejšnja bila desničarska? Kak te zdaj to misliš?

In reply to by seded. (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

Ne vem zakaj bi spreminjali ustavo, če jo lahko suspendiramo z levo roko, kot se je pokazalo. Da bi se ovce uprle je malo verjetno. Zadovoljno bodo blejale, ker jih je pastir zaščitil pred volkom, ki ga ni.

Plandemija! (nepreverjen)

Izdajalec pahor de dal vojsko na juzno mejo ko de 2 milijona isis borcev ze prešla
mejo... Za to da vojska ni na meji se lahko zahvalite izdajalcu pahorju kateri je navaden placanec od sorosa, Mrš izdajalci!

Circus (nepreverjen)

Toga izdajalca Pahora je Janša postavo za predsednika, ovce desničarske ste ga pa na volitvaj potrdile. In zdaj je tej Pahor vrno uslugo in postavo Janšo na vlado. Tak ka ja, Pahor je izdajalec in plačanec Soroša. Čakaj malo..... te tou pomejni ka je Janša tudi. 😂😂😂

In reply to by Plandemija! (nepreverjen)

Plandemija! (nepreverjen)

Circus ti maš domišljijo, Janša je proti sorosevi bandi tak ka Janša ni sorosov placenec, je pa j.bal tvoji mater tisto smrdljivo p. zdo sajavo!!!

In reply to by Circus (nepreverjen)

Debil mmm (nepreverjen)

Koloradski hrosci mmm, ja mesec maj bo kmalu tu mmm.
Policaji bodo zbolevali? A to na ukaz? "Epidemija" se umirja, policaji pa bodo na ukaz kihali in kašljali ter trosili bacile med svoje vrste. Sijajna taktika, briljantno!
Ali to mislijo za v bodoče, v pozno jesen/zimo, ko se bo "epidemija" zopet razplamtela?
Ja, vmes bo treba ukrotiti in naravnati na ukaz še slovenska "plemena in rodove:" pobožne kmetiće prekmurske, divjaške štajerce, uporniške primorce, bele notranjce inu dolenjčke, šparovne franceljne sinove visoke gorenjske, ter osrednjo-slovensko mešanico zabitežev. Ostale prihuljene tolpe priseljencev na naši zemljici pa bojo čakala, da se v tem času "ognja in dima" razplodijo in namnožijo. Mmm....

zvijejzada (nepreverjen)

Menjava na vrhu NSi je spodletela, trenutna politična tarča je Počivalšek, pripravi naj se Pivec.

sodnjaki.1 (nepreverjen)

Za sodnika rabiš moralno, osebno integriteto. Ne moreš hoditi na piknike političnih strank, ne moreš slaviti totalitarnih simbolov in ne moreš v času krize iti domov, nič delati in si potem še dodatke izplačevati. ampak ne v sloveniji?

belouška (nepreverjen)

Še malo, pa levica nede mejla vstop v parlament. Komonizem v evropi razen Slovenije ne obstoja. (pol Sobote in Radgone, pa ptuja)

janosbaci (nepreverjen)

Pa SDS-a

In reply to by belouška (nepreverjen)

Indigo1 (nepreverjen)

Samo kakšne lopove zdaj mamo na oblasti, to je pa zgodovinsko!! V enem mesecu so pokradli več kot levaki v 25 letih. Mojstri svojega posla!

čarni vrag (nepreverjen)

Levaki so v 75 letih razvili pravo sofisticirano industrijo kraje. Tako niso kradli direktno, ampak prek bank. Daš kredit prijatelju, firma gre v stečaj, denar pa v nepovrat. Pogledni si tisti travnik pre Merkurom. To je nej navaden travnik, to je super travnik. Banka je namreč odobrila 8 milijonov kredita, zavarovanih s tem travnikom. Denar je izginil, dolg pa vračamo mi vsi. Seveda so kradli tudi desničarji. Tako je tudi Casino RKC s svojimi Zvonovi maznila kakšno milijardo. Tudi to milijardo vračamo mi. Bog bo plačal nam, oni pa so si že na zemlji vzeli svoje plačilo.

In reply to by Indigo1 (nepreverjen)

Vvvv (nepreverjen)

Sarec je vrgel puško v karuzo sedaj se pa jeb... Slovenci pa nisem za nobeno stranko takih pa narod ne rabi.

OpčinskiRestant (nepreverjen)

Taborniki lehko dale s štrumfeki patrulerajo ob granici, ne trebajo nobenih dodatnih pooblastil, situacija leta 2015 in zaj je preveč različna... te so horde hodle po šumah, zej pa grupice v organizaciji šmuglarof...
Ka mislite kun do šli šli štrumfi z granice? še bole narod jebat....

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice