V Gibanju Zedinjena Slovenija so napovedali, da bodo jutri, pet pred dvanajsto, vložili kandidaturo za Evropski parlament. Uspelo jim je zbrati dovolj podpisov, s tem pa se na evropske volitve podaja tudi Andrej Šiško.

Gibanje Zedinjena Slovenija je dolgo zbiralo podpise za vložitev kandidature za evropske volitve, ki bodo čez dober mesec dni. Sopredsednica gibanja Anica Bidar je sporočila, da bodo jutri, pet do dvanajstih, vložili kandidaturo za Evropski parlament na Državni volilni komisiji.

Ob tem napovedujejo, da se bo njihov sopredsednik in kandidat na evropskih volitvah Andrej Šiško v naslednjih dneh med volilno kampanjo odzval na povabilo in obiskal Katalonijo.

Šiško je bil sicer konec marca spoznan za krivega ščuvanja k nasilni spremembi ustavne ureditve, zaradi jesenskega postroja in delovanja Štajerske varde ter ustanovitve dežele Štajerske. Sodišče je Šišku naložilo prestajanje osmih mesecev zaporne kazni, a je takrat odpravilo pripor, tako da je odkorakal na prostost. Obramba je takrat napovedala tudi pritožbo, Šiško pa bo v tem času več kot očitno aktivno sodeloval pri kampanji za vstop v Evropski parlament.

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
nikaloo (nepreverjen)

mislin objavite tudi vsaksno norost.
Napisite in objavite tau povabilo!!!!!!
Nimak si dela reklamo in laze....

kuna (nepreverjen)

Povej mi nekoga, ki tega na tem portalu ne dela?

In reply to by nikaloo (nepreverjen)

gost-t (nepreverjen)

Kar zanimivo je, vsaj malo popestritve dogajanja. Ve se tudi zgoditi, da lahko preseneti !!

Svetlana Maka… (nepreverjen)

meni pa se ta Šiško vedno bolj dopade, bom verjetno kar volila za njega , oziroma njegove

bemomast (nepreverjen)

rajši že kak šarcovo makedonko, itak!

In reply to by Svetlana Maka… (nepreverjen)

Starejše novice