Spartacus bo na dražbi iskal novega lastnika.

V Murski Soboti smo v zadnjem času bili priča krajšim zaprtjem več znanih lokalov, kar je v javnosti vzbudilo ugibanja o njihovi usodi. Za enega izmed njih je ta zdaj jasna – priljubljeni Spartacus roma na dražbo.

Po vmesnih zaprtjih na licitacijo

Spomnimo, da je aprila letos svoja vrata za krajši čas zaprlo kar pet soboških lokalov. Tri izmed njih je zapečatil FURS, medtem ko do zaprtja lokalov Spartacus in Cubo po zagotovilih lastnikov ni prišlo zaradi nepravilnosti, temveč naj bi v njunih prostorih zgolj pripravljali novosti.

"Lokala sta zaprta zaradi prenove, v nastajanju je ena nova zgodba, vendar vse ob svojem času," so nam pred dobrima dvema mesecema povedali odgovorni.

Športno rekreativni center Spartacus je v tem času obratoval normalno; zaprt je bil le gostinski del, medtem ko so športne aktivnosti potekale nemoteno. 

Z morebitnim novim lastništvom pa se objektu v prihodnje morda obeta še nekoliko večja sprememba.

Spartacus naprodaj za slabega 1,1 milijona evrov

Kot je razvidno iz javno dostopnih podatkov, je namreč lastnik, družba Lijas d.o.o., od 28. maja lani v stečaju. Imetje dolžnika tako zdaj roma na dražbo z višanjem cene, ki jo je stečajni upravitelj Jure Medak razpisal minuli ponedeljek.

Zainteresiranim kupcem bodo objekt na dražbi ponudili z izklicno ceno 1.093.500 evrov.

Gre za poslovno stavbo z gostinskim lokalom, športno dvorano in poslovno skladiščnimi prostori na naslovu Kopališka ulica 2, v izmeri 2.845 kvadratnih metrov.

Vir: e-prostor.gov.si

Dražba se bo odvila 27. julija ob 13. uri v Ljubljani, varščina znaša 54.675 evrov, rok vplačila pa je 26. julij. Dodatne informacije so na voljo pri upravitelju na elektronskem naslovu [email protected].

S spleta

Komentarji (23)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
12345678 (nepreverjen)

Redno vas majo v šahe, sobotainfo.

H3H3 (nepreverjen)

Vejpa na kilometer se vidi kak so clanki o občini (ce se seveda kdaj zgodi tej cudez ka se o MOMS sploj kaj napise) in o teh tematikah tak preci prikriti in po ovinkaj napisani. Kvecjemi majo oni vse ostale v šahi, glavniva pa znata ge so pač pare...

In reply to by 12345678 (nepreverjen)

ne-vernik (nepreverjen)

šah , sledi mat !

In reply to by 12345678 (nepreverjen)

Rambos (nepreverjen)

Kak ?! Če je pa še prejšnjič lastnik pravo ka se dela "nekša nova scena"?!

Godžiro (nepreverjen)

Dela se , dela , redno se dela , kak zgleda .......

Ajnštajjjjjnnnn (nepreverjen)

Blablabla....Izmučilo so lokacijo hijene in se selijo na druge lokacije L..o,K.......Č....vse do ŠIPKOJI odkujpili stara k..........a de se pa brez stehe na avtoji vozila z Brezdomcem CULEJOM (tak de se zgodilo z drvarnico za kašnih 5let ker Občina nede zmogla zdržavat velikega pritiska plačevanje okolico ter urejanja brez koncesijskega kopalnega kompleksa.Sem pa prebral da je VEČER ( NE sobota info) oblatila MOMS zaradi pokopališč saj bi naj KOMUNALNO PODJEDTJE urejal pokopališča v vaseh ??????????samo ob nedelah oni ne želijo pokojnike pokapat??????? Zdaj si naj zmisli še škofija v Soboti ka se pogrebi nedo izvajali ob nedeljahhhh.Lepo bi pa bilo ka ob nedeljah se nebi postavljali radarji ob vsaki lepi trasi kje je kašen policaj ob cesti doma.

Slavi (nepreverjen)

Hah priljubljen lokal? tau je zabacen lokal nej priljubljen! Pa tau sto kujpe se nuca polmilijona ka de vred gemal, ce je totalno vse v kurce, vse strehe pujscajo, vse omete doj pokajo, vse je v kurce. Tau ce sces vred zejte teuko kosta ka se sploj ne mislete!

Nobel Burek (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Sobota + Nasplošno Slovenija je katastrofa. Furs bi samo pobero - zapero. Čez čas več nede nikomi poberati pa zaperati.

Mörski vuk (nepreverjen)

Komaj zdaj,... ?!

Godžiro (nepreverjen)

Nobel Burek ,malo se pozanimaj , pa potem komentiraj , ali jebeno po domače ka boš razmo , preden nekaj blekneš malo razmisli , zdaj ka bi v MS. obstajalo raziskovalno novinarstvo , to je pa tak iluzija .

Nobel Burek (nepreverjen)

Ka naj razmislin? Trenutno treneran tan. Či špartakus doj zapre. Neman nindri. Da ne omenjan tudi recimo fitnessa, keri je še v MS edini čeden. Ok či to doj zaprejo, te zgibimo nekši soliden center za športanje. Glede kavic se mi jebe, ker ne odin ta, tudi feštat nej. Ka naj razmislin? Ob zaprtji špartakusa san ges na slabšon. Pa nej san edini. Sobota edino tan to ma.

In reply to by Godžiro (nepreverjen)

don corle (nepreverjen)

g. zupan zbudi se!!!!
se malo pa de mesto duhov , drugo nemamo kak inspekcije pa stare zafustrerane babe ki delajo skodo...
vupan samo ka do naletele na eno tele kere de jin j... m....

en (nepreverjen)

Spartacus je kakšnih 10let nazaj bil super destinacija za soboto večer. Od gda pa so začali not piščavati mladoletno deco, pa se je starejši folk začo izogibati spartacusa in grato je to U18 disko. Zaj pa če so oni mislili ka do jin mladoletna deca keri nemajo nikših prihodkov, ustvarjali tan kakšen reden promet, te so se grdo zmotili...

Čergoli (nepreverjen)

To bo moj stari oče kupil, če se ne bo ukozil!!!!

1122334455 (nepreverjen)

DF to bi lejko tij kujpo ka bi mel notri krožek kak komentejrati pa pluvati po drujgij na portalu. Tele zabito

In reply to by Čergoli (nepreverjen)

Vujo (nepreverjen)

Stari spartakus je bil zakon no ok mogoče po obnovi se kakšnih par let.
Ali to kak je zadnja leta bilo sama deca katastrofa
V parki (vino +joint) in celo noč 1 ali 2 pijači s ten pa nemres preživeti kak gostinec.
Napravti lokal v ms +25 in to je to.
Drugače pa Lucuja sto ne pozna bi ga drago plačo

Nobel Burek (nepreverjen)

Nema sakši keri je 18 let star pravico iti notri? Ali kak je s ten prinas?

In reply to by Vujo (nepreverjen)

en (nepreverjen)

V Spartacuse so meli uradno kao +16. Poznan pa par 14-15 letnikov keri so vsako soboto not bili, in so pravli ka je puno njihovih letnikov vsako soboto brez problema not prišlo.

In reply to by Nobel Burek (nepreverjen)

Tura (nepreverjen)

Evo pa je gnoje naplavilo na plano. Bogi revčki

Fic (nepreverjen)

Tile bolniki obrekovalski si itak ne morejo pomagat, lahko jim edino kaka institucija. Problem je da to podpirajo lešinari ki so lastniki portal sibotašinfo, kar jih postavlja na se nizji nivo. Me zanima kdaj bo kdo kak clanek objavo o kazenskih ovadbah lastnika?

Sobotek (nepreverjen)

Tole nase malo mestece bi bilo kar cudovito za živet če be bi bilo polno hinavcev. Ima jih sicer vsako mesto je pa bolano ko njihovo opletanje podpirajo mrhovinarji.
Fuj!

Tyty (nepreverjen)

Jah ka to pomaga enoga odavlejo... Tri nove je pa že odprl?

Krali (nepreverjen)

Nej je odpro tri nego 8 v zadnjih 5 letih s katerimi dela preko 4 mio eur prometa. Tak ka si, ka se telko gejte se do konca pogejte revčki. Ka gradbenoga dela sploj ne omenjamo!

In reply to by Tyty (nepreverjen)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice