Mestna občina Murska Sobota je sklenila pogodbo z družbo Medicop, s katero je tej družbi prodala stavbno zemljišče v Severni obrtni industrijski coni mesta Murska Sobota. 

Skladno z veljavnim prostorskim aktom je na predmetni nepremičnini možna gradnja objekta industrijsko proizvodne dejavnosti. Predmet prodajne pogodbe je parcela površine 18.091 m2, kupnina z ddv znaša 366.768,60 evrov

Spomnimo, da se je že dalj časa ugibalo, kje bo podjetje Medicop postavilo nove proizvodne hale.

 

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
CAPTCHA
Tujec 2

Upam na nova delovna mesta.

edenpac

In kaj hoče avtor članka povedati s takšnim naslovom? A da samo izbrancem prodaja ali pa je pač Medicop kupil? Ponuja se mi odgovor , da hočejo napeljati zgodbo.

Tujec 2

Lepa fotografija. Ko sem prišel v Soboto, je tu bilo zaraščeno močvirje. In kaj danes vse tu stoji ? Precej smo se razvili. Na žalost večinoma trgovine in gostilne. Pogrešam proizvodne obrate. Upam, da ti čimprej pridejo.

edini (ni preverjeno)

Najbokše parcele seveda nepozidane pa še vedno držijo razne družbe in najbogatejši pomurci, seveda z razlogom ker so jih poceni kupili pa sesedaj vprašajmo koliko resnosti je v teh nakupih? Verjamem trdno da bo pomurski avtocenter gradil in tudi Medicop kaj pa z ostalimi parcelami??
GMT -IMO REAL-SCT Pomgrad , majo najbokše parcele že leta nezazidane, MB Investicijska družbapa Bisol??? Manipulatorji !!!!!

Starejše novice