Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Komercialist za prodajo na tujih trgih

Ljutomersko podjetje Panorganix se širi na tuje trge, zato iščejo osebo, ki bo vzdrževala prodajno mrežo v Srbiji, Bosni in Hercegovini ter na Hrvaškem. Potrebna je višješolska izobrazba, Kurtović pa ponuja zaposlitev za nedoločen čas.

Operater SMD linije

Elrad išče sveže moči na SMD liniji. Vaša naloga bo upravljanje strojev in linij v skladu s tehnološkimi navodili, delovnih izkušenj gornjeradgonsko podjetje za razpisano delovno mesto ne zahteva. 

Strokovni sodelavec, Finančnik

Soboški razvojni center, ki upravlja tudi s paviljonom Expano, razpisuje kar dve delovni mesti. Strokovni sodelavec bo zadolžen za vodenje in informiranje ravno v razstavnih prostorih paviljona Expano, finančnik pa vodil glavno knjigo in skrbel za vsa računovodska opravila. 

Strojnik

Na radenski občini se lahko zaposlite kot strojnik, ki bo odgovoren za vzdrževanje strojev in gospodarske javne infrastrukture. 

Tehnik pri končnih uporabnikih v Pomurju

Telekomunikacijski gigant Telemach potrebuje okrepitve na terenu. Kot tehnik boste izvajali servisne in delovne naloge v zvezi z odpravo napak pri strankah, hkrati boste zadolženi tudi za izvedbo priklopov in odklopov na terenu.
 

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Čergoli (nepreverjen)

Robertino Celenzio zaposluje mešalce megle.

Šroto (nepreverjen)

Pavlinjeka ste pozabili!

Starejše novice