Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Blagajnik

V soboški trgovini s pohištvom Dipo se lahko zaposlite kot blagajnik. Zahteva je srednja poklicna izobrazba.

Svetovalec

Ljutomerska upravna enota med svoje vrste vabi pravnika za delo v oddelku za upravne notranje zadeve. 

Vodja informatike

Gradbeno podjetje Pomgrad zaposli vodjo informatike z najmanj šesto stopnjo izobrazbe na področju računalništva. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas.

Strokovni sodelavec, Višji svetovalec

Direkcija Republike Slovenije za vode razpisuje več prostih delovnih mest za delo na projektu »Obnovitev mokrotnih habitatov ob Muri« s krajem opravljanja dela v Murski Soboti.

Svetovalec

Še ena pomurska upravna enota išče svetovalca v oddelku za upravne notranje zadeve. Upravna enota Gornja Radgona ravno tako išče pravnika z visokošolsko izobrazbo, ponujajo pa zaposlitev za nedoločen čas s plačo 1.373,40 evrov bruto.

Zanimive priložnosti tudi v naši bližini

Knjigovodja

Mariborsko komunalno podjetje Nigrad potrebuje okrepitev na področju obdelave prejetih računov in knjigovodstva. Zahtevana je srednješolska izobrazba, ponujajo pa zaposlitev za eno leto.

Vodja nabavne kategorije

Perutnina Ptuj je v iskanju vodstvenega kadra, ki bo upravljal in razvijal dodeljeno kategorije v skladu z nalogami vodstva in cilji podjetja. Iščejo kandidata z univerzitetno izobrazbo oziroma magisterijem na področju ekonomije in sorodnih ved.

Administrator, Strokovni sodelavec, Podsekretar

Direkcija Republike Slovenije za vode razpisuje več delovnih mest za delo na projektu »Zagotavljanje poplavne varnosti porečja Drave – območje Ptujske Drave« in v Uradu za upravljanje z vodami. Mesto opravljanja dela je Maribor.

Tajnik

Ptujska osnovna šola Mladika med svoje vrste vabi osebo za opravljanje tajniških in administrativnih del z visokošolsko izobrazbo 1. stopnje. 

Sodni zapisnikar

Za tiste s hitrimi prsti je idealna zaposlitev na Okrožnem sodišču v Mariboru, kjer iščejo sodnega zapisnikarja. Ponujajo delo za nedoločen čas.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
cekar (nepreverjen)

idioti date taki link kar sploh ne obstaja. sramota pa taka!

Brezowski (nepreverjen)

Meni na pcji vsi delajo, na mobiteli pa ocitno stran neje optmizerana...zavod wtf

In reply to by cekar (nepreverjen)

. (nepreverjen)

Ja na telefoni ti vrze prvo stran v ka si zberes obcino ali nekaj. Mores na pcje poglednoti....

In reply to by cekar (nepreverjen)

Jansa (nepreverjen)

zaposljuje tude rs slo, iscemo polek jaNse,jelkoja, in ostalo golazen iscemo se enega kateri bo kradel lagal in se norca z nas slovencev delal. Bruto placa odvisno od tega koliko lahko pokrades

SDF (nepreverjen)

što nema v oglasi za delo objavljene vsaj minimalne neto plače, se sploj ne prijavljajte če je vaše finančno stanje ne kritično... to so obični gnili delodajalci

Starejše novice