FOTO: BOBO
Več slovenskih medijev je v minulih dneh poročalo, da bi pomurski poslanec Franc Jurša lahko zaradi bolezni bil dlje časa bolniško odsoten. To je povedal za Sobotainfo. 

Pomurski poslanec in vodja poslanske skupine DeSUS Franc Jurša je zaradi bolezni trenutno v bolniškem. Po poročanju nekaterih medijev bi lahko njegova daljša odsotnost pomembno vplivala na razplet glasovanj v parlamentu, saj zaradi šibke večine koalicije, šteje vsak glas. 

Jurša prepričan, da bo vse v redu

Pomurski poslanec Franc Jurša je za Sobotainfo potrdil, da je na bolniškem in se zdravi. 

Pravi, da zaupa medicini in je prepričan, da bo vse v redu. Na vprašanje, ali bo zaradi bolezni res odsoten do konca mandata, nam je Jurša dejal, da težko pove, kako dolgo bo odstoten iz poslanskih klopi, saj zdravljenje poteka v več fazah.

V uredništvu Sobotainfo poslancu Jurši želimo vse dobro. 

S spleta

Komentarji (3)

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.
divjejabolko

Zbogom in hvala za vse ribe. 🐟🦈

Vipko
buldog

Politično: to kar si počel v zadnjem mandatu ti, kot nekdanjemu (in verjamem, tudi po ideološkem prepričanju!) socialistu, ni bilo v čast. Izdal si vsa svoja načela in volilce. Je bilo vredno? Predolgo si bil v politiki in izgubil kompas. Mogoče zaradi tega tudi zdravje.

Človeško: želim ti uspešno zdravljenje in okrevanje!

Lipa3

Nobenmu ne zelim nic slabega.Samo Jursa prodal si desus in duso hudicu,karma je bila blizu in kaj si slabega naredil za stranko sedaj te tepe.

In reply to by buldog

Starejše novice