Včeraj smo poročali, da je z mesta predsednice NSi odstopila Ljudmila Novak.

Svet stranke NSi je na včerajšnji seji na mesto vršilca dolžnosti predsednika stranke tako imenoval Mateja Tonina. Ta bo zamenjal dosedanjo dolgoletno predsednico NSi Ljudmilo Novak, ki je na seji odstopila.

“Pred desetimi leti sva začela delati skupaj. Nam mladim ste zaupali, dali ste nam priložnost in nam pustili, da lahko delamo. Prav tako ste Novo Slovenijo uspeli povezati v močno stranko. Uspelo pa vam je tudi nekaj, kar ni v Sloveniji še nikomur. Izvenparlamentarno stranko ste popeljali nazaj v parlament. Svojo veličino pa ste pokazali tudi danes, ko ključe stranke predajate mlajši generaciji,” je včeraj dejal Tonin.

Bila sta sodelavca, ko nam je bilo najtežje

V zvezi s tem smo se obrnili tudi na Jožefa Horvata, ki je bil včeraj določen za vodjo poslanske skupine NSi in ga prosili za komentar na zamenjavo na vrhu stranke.

Horvat poudarja, da je šlo za naravni prehod: »Mateja Tonina, ki zdaj prevzema funkcijo vršilca dolžnosti predsednika oziroma poslovodenje Nove Slovenije, je pravzaprav vzgojila Ljudmila Novak. Oba sta bila najtesnejša sodelavca v tistem času, ko nam je bilo najtežje.«

Dosedanja predsednica stranke pa, kot pravi, po desetih letih zapušča dobro dediščino:

»Ostaja seveda z nami kot modra političarka; to potrebujemo ob novih, mladih močeh in se veselimo nadaljnjega sodelovanja.«

Sam posebnih sprememb v načinu vodenja poslanske skupine sicer ne predvideva:

»Način dela se v teh treh mesecih ne bo spreminjal, ker bi bilo nesmiselno,« razlaga novi vodja poslanske skupine in dodaja: »V teh mesecih bom pa seveda intenzivno delal na tem, da vložimo čim več naših zakonov z rešitvami, ki bodo dobre za ljudi, da predlagamo in izvedemo tudi nekaj nujnih sej, odborov oziroma matičnih delovnih teles državnega zbora.«

S spleta

Komentarji (85)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
pijanitujec (nepreverjen)

otroka ponavadi vzgoji mati, lahko ga pa je Novakova dojila, kar se nebi branil niti jaz

Cszelavi (nepreverjen)

SDS klone pa doji ćelavi... cuzajo ga ge li morejo. Tij si med njime?

In reply to by pijanitujec (nepreverjen)

Zavedni (nepreverjen)

Zakaj nič nanapišete o

Zaradi madžarščine spet vroče SPREMLJAJ ČLANEK
Timotej Milanov Timotej Milanov
SPREMLJAJ AVTORJA
ČETRTEK, 1.2.2018, 6:00 - Čas zadnje posodobitve: pred 24 urami
0:06
Zaradi madžarščine spet vroče
NATAŠA JUHNOV Spremembe, povezane z dvojezičnim šolstvom, spet razburjajo v Prekmurju.
Predlagane spremembe zakona v dvojezičnih izobraževalnih ustanovah so po mnenju kritikov prvi korak do povsem madžarskih šol.

V SLOVENIJI...
===============%==%
V Sloveniji Y-DNA Haplogroup N, ki potrjujeta njihov uralski izvor. Nobeden od 100 vzorčenih sodobnih Madžarov je nosil haplogrupo, in samo eden od približno 94 Székelys je nosil. Študija je tudi navedla, da je bilo mogoče, da je število številnih že obstoječih populacij ali znatnih poznejših migracij, predvsem Avarcev in Slovanov, sprejel uralski jezik elite.
[68
]00p
Preberi članek na povezavi: https://www.vecer.com/zaradi-madzarscine-spet-vroce-6394986u

Odgovori Like Dislike 0

In reply to by pijanitujec (nepreverjen)

Zavedni (nepreverjen)

ZATAJILI SLOVENSTVO- NOBEN AUTOHTON- IZKORIŠČAJO CCA 2500€ NA OSEBO

In reply to by Zavedni (nepreverjen)

Zavedni (nepreverjen)

Še huje dojila ga je mati slovenka, pa zatajil nheno slovebsko kri in madžaron postal - za ORBANOV forint.

In reply to by pijanitujec (nepreverjen)

Bimbosi (nepreverjen)

Ka si tij cejco oslico?

In reply to by Zavedni (nepreverjen)

trezen klošar (nepreverjen)

Sem prepričan, da Horvatov Jožek nekaj dni ne bo spal in, da se od razočaranja in jeze ves trosi. Stari je pričakoval, da bo on prevzel vodstvo Nove Slovenije, pa mu to izpred nosu odnese neki mlečnozobec ! Njemu pa nameni neko stransko funkcijo ! Debelemu se bo od vsega hudega utrgalo !

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Zdaj pri dnevniku sem gledal tega Jožeka. Tak je bil, kot, da bi ga v Sibirijo na - 45 stopinj C postavil golega !

In reply to by trezen klošar (nepreverjen)

sivacelica

Trezni klošar, si res trezen? To sicer ni stranka, ki bi mi bila ljuba, vseeno pa menim, da bi si gospod Horvat edini zaslužil to mesto.

In reply to by trezen klošar (nepreverjen)

trezen klošar (nepreverjen)

Vprašaj nekdanje Murine delavke, kaj bi si GOSPOD horvat zaslužil. Gledal sem veliko prenosov sej parlamenta. Po tem kaj je ta GOSPOD tam govoril si ne zasluži niti mesto poslanca-moje mišljenje.

In reply to by sivacelica

kukavica (nepreverjen)

To je pijanček - tujec!

In reply to by trezen klošar (nepreverjen)

kukavica (nepreverjen)

To je pijanček

In reply to by trezen klošar (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Sta Ljeljak in Omerza kakšne papirje v " arhivih " našla ?

Tujčić (nepreverjen)

Tujec2 je pa papirje našel Matej Šurc in jih predal Matevžu Frangežu in ta je napisal zgodbico. Na facebuku maš pod Matej Šurc.Po volitvah bo o tem napisana tudi uspavanka za otroke.

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Prebral sem precej knjig o baši zgodovini. in v marsikateri knjigi so bili priloženi dokumenti s podpisom tedanjega ministra Janezka. Enako kot njegov podpis na pogodbi o spornem posojilu. Niso to uspavanke za otroke, to so dokumenti s podpisom večnega predsednika SDS ! KAREL, ZDAJ PA DAJ MIR, IN POJDI SPAT !!!!!!

In reply to by Tujčić (nepreverjen)

proizvodnja (nepreverjen)

Kakšni zapisi tu gor. Ne vem kaj si naj mislim o komentatorjih pred mano? Samo pljuvanje. Sprašujem se, kdo bo opravljal kakšno funkcijo, da ga bodo blatili brez argumentov (napišite, kaj je kdo naredil narobe). Vsaka stranka postavlja ljudi za katere meni, da jim bodo prinesli boljše čase tako tudi NSi.

Vipko
Truplo

@Proizvodnja: s tvojim komentarjem se strinjam.

Kar se tiče zamenjave pri NSi: dobra poteza. Pri VSEH strankah bi morali stremeti k temu, da se po največ npr. osmih, desetih letih zamenja, če že sam ne ve odstopiti, predsednik. Nihče ni tako dober, ni bil seveda niti Tito, da bi bil doživljenjsko predsednik, pa četudi društva za preganjanje "sumičev in obadov".

SDS ne bo sposobna nekega preboja na volitvah. Tam okoli 20% glasov bo od nas "zvestih" dobila, za kaj več pa je pač ovira Janez Janša in to predvsem zaradi tega, ker ima vse preveč nerazčiščenih osebnih zadev (nedokazano premoženje, razna tožarjenja po sodiščih...), kar stranko po mojem mnenju slabi!

In reply to by proizvodnja (nepreverjen)

kanžor

proizvodnja .......... Kelko lejt so eni že poslanci bi Slovenija mogla že biti med naj bogatejšimi v Evropi in kot pišeš niso prinesli boljših časov ampak vse slabšij .Drugič bole premisli ka pijšeš

In reply to by proizvodnja (nepreverjen)

Mama mia (nepreverjen)

Vem samo eno.Slovenija ne rabi nobenega od teh,ki so v parlamentu.To so ljudje, ki na žalost ne delajo vdobrobit državljanom republike Slovenije.Edina rešitev za Slovenijo in ljudi,ki vnjej živijo je združitev z Avstrijo,Italijo ali Madžarsko.Vse ta naše pa čimprej razrešit,pa zagotovo bo v državi denarja za vse.

butalec (nepreverjen)

Majkemi, pa je pozabo tablete zeti, pa si san s sebof dopišavle!!

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Mi lahko kdo pove, kako se pravi tej bolezni, ko osebe, ki so prej videle na vsakem koraku Kučana, zdaj že nekaj dni namesto Kučana povsod vidijo Tujca oz. pijančka ??????????? Hvala za odgovor.

In reply to by butalec (nepreverjen)

MHH (nepreverjen)

Tujec2-pijanček, tij si mogoče of z Mariborske psihiatrije???

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Nemrem biti ka nejsan Prekmurec !

In reply to by MHH (nepreverjen)

kanžor

Tujec 2-pijancek ....... Torej si prišlek v Prekmurje tak kak Jevšek ?

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Za razliko od tebe sem jaz Prekmurju nekaj dal. Jevšek ? Mogoče sva kdaj celo soseda bila. Kdo bi vedel ? Tudi on je Prekmurju nekaj dal !

In reply to by kanžor

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

In, da ne boš ugibal. V Soboto sem prišel leta 1970 in pomagal pri zagonu industrije, ker je takrat v Soboti primanjkovalo izobraženega kadra. Še kaj te zanima ?

In reply to by kanžor

MHH (nepreverjen)

Fala Bougi, tak san si mijsla. Niti eden Prekmurec je nej tak prtišnjeni, kak tij!

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Mislim, da vas je, zraven mene, kar veliko. Cele dneve se z mano ukvarjate namesto teme na portalu. Če sem zaseden, me kar kličete, ker vam je dolgčas po meni.

In reply to by MHH (nepreverjen)

minus na minus… (nepreverjen)

Ta komentar bo z največ minusi: SD NA OBLAST, NAJBOLJŠA STRANKA :)

Vipko
Truplo

Trenutno ti dobro kaže... žal sem zaspano površno prebral in ti pomotoma dal plus. A lahko moderator enega odvzame in ti da minus, he, he....

In reply to by minus na minus… (nepreverjen)

en levo ne des… (nepreverjen)

Truplo je napisal...."SDS ne bo sposobna nekega preboja na volitvah. Tam okoli 20% glasov bo od nas "zvestih" dobila".
___________________________________________
A ti to resno,kje in kako si prišel do teh 20% ,če bo letos stranka SDS z Janšo osvojila 10% glasov bo veliko.Sicer pa mislim,da je to NSi naredila dobro "potezo" z odstopom Novakove.Vendar vseeno kaj dosti več glasov na volitvah ne bodo dobili s tem,da je Novakova odstopila,ker po moje jim ljudje ne bodo nasedli saj trobijo vedno eno in isto.
Pa tudi SDS jih bo začel sesuvat zdaj pred volitvami,tako mislim,da bodo tudi tisti pol "zvesti" raje namenili glas drugim strankam,prav tako bo veliko vaših SDS volilcev volilo raje drugo stranko zaradi Janše,ki dela preveč škode ne samo Sloveniji ampak tudi svoji stranki,ki jo vodi.
Ampak vsi vemo,da SDS in Janša lahko funkcionirata le,če naprej vlačijo preteklost in s tem delajo razdor med slovenci.Jaz sem nekoč davno tudi dal že glas SDS,potem pa sem uvidel,da to kaj delajo ne vodi nikamor,ker mi navadni volilci tako nimamo nič od teh naših političnih zdraharjev.Letos bom po dolgem času šel spet na volitve in dal glas Šarcu,mogoče bo res zavel potem nov veter v slovenski politiki,vsaj po tem kar govori,ampak vseeno bo še trebalo malo pred volitvani poslušat te njegove namere in se bom potem odločil,ali bom šel dat moj glas kateri stranki ali spet ne.

Vipko
Truplo

Da, jaz to resno. Morda boš imel prav, vendar bi kar trdil, da ne. SDS ima neko trdno jedro kakšnih 15 ali kakšen procent več, nekaj procentov se pa še vedno najde. Prodora pa z Janšo ne bo!

In ti si spet eden izmed tistih, kateri boste volili nove obraze, nekaj novega in se opekli. Šarec je ravno to, kar je bil Cerar pred štirimi leti. Visokoleteči obljubljalec vsega, na koncu pa iz tega ne bo nič. Še vedno trdim, da razne tradicionalne stranke, kot je SDS, SD, NSi... Desus se pač nekje priključi, lahko ponudijo več! Če hoče Šarec igrati politika, bi se moral več ali manj priključiti omenjenim in prodreti skozi njihovo sito.

Da pa ravno Janša dela razdor med Slovenci pa pač mislijo taki, katerim razni partizani, kateri so dovolj hitro pobrisali z bojišč in ostali zato živi, stalno operjo možgane.

In reply to by en levo ne des… (nepreverjen)

Olosh (nepreverjen)

Ajde truplo ne nakladaj, ka si smešen :D

In reply to by Truplo

butalec (nepreverjen)

Truplo, SDS-ovo "trdno jedro" se dokaj hitro pomika proti ogračeki, ograjenomi s cimpresami! Tak, da težka bo!

In reply to by Truplo

sejšel (nepreverjen)

takšni boukše ka niti volet nejdete, ka vedno znova volite nekšne nouve....pa se od toga nika ne nafčijte.
Samo, ka ste proute Janši in ohranjate komuniste oz njihove potomce na oblasti, zato smo pa tu, kje smo....v riti!!!

In reply to by en levo ne des… (nepreverjen)

čarni vrag (nepreverjen)

.Letos bom po dolgem času šel spet na volitve in dal glas Šarcu,mogoče bo res zavel potem nov veter v slovenski politiki,vsaj po tem kar govori,ampak vseeno bo še trebalo malo pred volitvani poslušat te njegove namere in se bom potem odločil,ali bom šel dat moj glas kateri stranki ali spet ne.

Šarec je samo nova vaba za naivne slovenske volilce. Novi udboprojekt. Nekaj podobnega je bilo tudi z pokojnim Krambergerjem. Tudi njega je forsirala udba, zato da je s svojimi bedastočami kompromitiral demokratične stranke. Šarec nima še niti stranke, pa že zmaguje v anketah. To je nepojmljiva manipulacija in pranje možganov Slovencev.

Vipko
Truplo

Škoda, da nisi prvi odstavek citiral, kajti ni tvoj in marsikdo tako na hitro misli, da si ga ti napisal!

In kot si napisal, Šarec nima še niti stranke oz. jo bo imel verjetno dva meseca pred volitvami za razliko od manipulatorja Cerarja, kateri jo je ustanovil mesec dni pred volitvami. Za oboje, premalo časa. Seveda ni potem Cerar mogel najti v vseh volilnih enotah dovolj kvalitetnih kandidatov, če so sploh bili na voljo in sedaj imamo, kar imamo. In ne mi o neki bajeslovni gospodarski rasti, kajti ta je povezana tudi s tem, koliko smo vložili v to. Koliko smo se na račun tega dodatno zadolžili oz. ali smo zmanjšali dolg oz. smo višek denarja investirali v pametne projekte? Malo od tega slednjega! Niso naredili nobene reforme, še tisto najbolj odmevno, torej zdravstveno, niso praktično niti začeli kljub bombastičnim obljubam. Povečali so plače doktorjem in s tem povzročili.... (dalje je znana zgodba).

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Penzija (nepreverjen)

kelko maš do penzije?

In reply to by Truplo

novine (nepreverjen)

ka pa reporter?

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Zavedni (nepreverjen)

Kaj pa delajo drugi prekmurski poslanci- tudi jaz se v mnogočem ne strinjam, sem mu osebno napisob tisto kar dobro pa dobro.

NUJNO PREČITAJ- ZAKAJ PREKMURSKI MEDIJI MOKČIJO.

Zakaj nič nanapišete o

Zaradi madžarščine spet vroče SPREMLJAJ ČLANEK
Timotej Milanov Timotej Milanov
SPREMLJAJ AVTORJA
ČETRTEK, 1.2.2018, 6:00 - Čas zadnje posodobitve: pred 24 urami
0:06
Zaradi madžarščine spet vroče
NATAŠA JUHNOV Spremembe, povezane z dvojezičnim šolstvom, spet razburjajo v Prekmurju.
Predlagane spremembe zakona v dvojezičnih izobraževalnih ustanovah so po mnenju kritikov prvi korak do povsem madžarskih šol.

V SLOVENIJI...
===============%==%
V Sloveniji Y-DNA Haplogroup N, ki potrjujeta njihov uralski izvor. Nobeden od 100 vzorčenih sodobnih Madžarov je nosil haplogrupo, in samo eden od približno 94 Székelys je nosil. Študija je tudi navedla, da je bilo mogoče, da je število številnih že obstoječih populacij ali znatnih poznejših migracij, predvsem Avarcev in Slovanov, sprejel uralski jezik elite.
[68
]00p
Preberi članek na povezavi: https://www.vecer.com/zaradi-madzarscine-spet-vroce-6394986u

Odgovori Like Dislike 0

Navijači (nepreverjen)

Tej Jožef je že inventar sobotainfo.

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Jaz, naivnež, sem pa mislil, da je Tonin dobre starše, sorodnike in učitelje imel, ki so ga dobro vzgojili ! Zdaj mi pa plešasti Jožek pravi, da ni tako.

sobotainfo? (nepreverjen)

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

sobotainfo? (nepreverjen)

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

sobotainfo? (nepreverjen)

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

sobotainfo? (nepreverjen)

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

sobotainfo? (nepreverjen)

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

sobotainfo? (nepreverjen)

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

sobotainfo? (nepreverjen)

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Jožekov čas je že zdavnaj mimo ! Na volitvah ga fuknite iz parlamenta ! Naj gre do penzije delat v proizvodnjo, da si bo kruh služil z rokami in ne z jezikom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zavedni (nepreverjen)

Poslance na borzadelo za isto plačilo kod ostale delavce.
NI JIH SRAM, DA SO JIM V PARLAMENTU K RITI NOSILI ZA MINIMALCA IN DOMA LAČNE OTROKE ONI PA SI IZPLAČEVALI DODATKE BREZ OBDAVČITEV.

TAKI V PARLAMENTU NIMAJO MESTA, PA MOJ ATI -VANČI- NAM NEDE NAKLADO PO RADIJU, KER GA ZDAJ NEGA ČUTE.

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Janez Komunist (nepreverjen)

Desnica razpada na celi črti, kar je zelo dobro za Slovenijo, saj nas bo še naprej vodila levica. Upam, da bo naslednja vlada vsaj tako dobra kot je sedanja.

Tujčić (nepreverjen)

Tujec2 to so mokre sanje komijev. Vrhunec in njegovih 500 ojrov bo povezalo desnico. SD, Kučan, Zemljarič, UKC, RTV,.. Ne boste nam več dolgo kradli. Lopovi

In reply to by Janez Komunist (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Desničarji, posrali se boste v gate kot že celo zgodovino !!!!!!!

In reply to by Tujčić (nepreverjen)

mutant (nepreverjen)

očitno imaš visoko pozicionirano žlahto, ali pa morda kar atija ali pa mamiko v tej vladi, ko bo ta vlad ašla v 300 p.m. ne bom žaloval za njo (ne želim pa si na oblasti JJ-a, je naredil zadosti škode v enem mandatu)

In reply to by Janez Komunist (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Karel, kaj pomeni 500 ojrov ?

Tujčić (nepreverjen)

Ernek, gnes smo te vidli. Si biu brez pozlačenoga lančeka.

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Zakaj me nisi za rokav pocukal ? Bi ti pijačo plačal.

In reply to by Tujčić (nepreverjen)

Tujčić (nepreverjen)

Tujec2 na takšne bedarije, kak si tij biu, ges ne odin. Tou je za Pleničkarje.

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Kaj si pa te tam iskal ? Svojo babo ?

In reply to by Tujčić (nepreverjen)

Tujčić (nepreverjen)

Tujec2 na kavi san biu s sodelavcon. Najprej sva mislila, ka smrdi kanalizacija. Kasneje sva ugotovila, da smrdijo stare pleničke.

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Da nisi ti h..........c, ko si na kavi vedno z moškim ?

In reply to by Tujčić (nepreverjen)

sobotainfo? (nepreverjen)

Kateri veliki ptič je najbolj značilen za Prekmurje?

Tujčić (nepreverjen)

Ernek z 22 mekimi centi in alkoholom v postelji

In reply to by sobotainfo? (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

DESNIČARJI, SPRIJAZNITE SE Z DEJSTVOM, DA STE V MANJŠINI !!!!!!!!!!!! MANJŠINA NE MORE KOMANDIRATI VEČINI !!!!!!!!!!!!!!

Vipko
Truplo

To dejstvo res drži, ampak moraš priznati, da drži tudi dejstvo, da nam ravno zaradi tega ne gre ravno najbolje. V zdravstvu, sodstvu, šolstvu, gospodarstvu oz. v politiki na kratko nismo ravno fantastično uspešni, kakor ti misliš. Prej obratno! Evropa nas ne šljivi, kakor se temu pravi, niti pri tem, da bi nas podprla v arbitražni razsodbi. Na splošno mencajo, kakor Cerar... Kje so sedaj rezultati njegovih bombastičnih izjav, da bomo uvedli oz. implementirali arbitražno razsodbo na morju? Dejstvo je, da čim naš policicijski čolniček preide tisto mejo, ga večji hrvaški enostavno izrine.

In največji rezultat vas komunjarjev je, da smo izgubili precej ozemlja in ljudi na račun tistih nekaj metrov vode, kamor itak ne smemo. Vse po zaslugi Pahorja, katerega ste ponovno izvolili, tudi v Pomurju. Narobe svet!

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Če je tebi glavni problem v življenju arbitraža, samo dokazuješ, kakšna velika ovca si ! Nisi vreden, da sonce na tebe posije. Jaz sem z našim šolstvom in zdravstvom ter sodstvom čisto zadovoljen. V Ameriki ljudje na ulicah umirajo, ker si ne morejo plačati zdravnika ! Hočeš njihov sistem ??????? Nedolgo nazaj sem na televiziji gledal, kako so iz bolnišnice v Ameriki odnesli bolno žensko v sami spalni in nogavicah na ulico v sneg in jo tam pustili !!!!!!!!!!!! Nisem mogel verjeti tega, kar sem gledal !!!! Resno, hočeš to ????????????????????? Kar se tiče Pahorja, ga nikoli nisem volil, ker je zame popolnoma nesposoben človek !!!!! Preberi si moje komentarje nekaj mesecev nazaj, boš videl, kaj sem pisal. Meja s Hrvaško in tudi dogovorjeni incidenti na meji vedno pred volitvami prav pridejo za ovce, da se prepirajo o tem in nasedejo. Po potrebi privlečejo na plano še kakšnega štorastega Jorasa in ovce nasedete. Pri meni to ne pali ! Kako dolgo je Marjan Podobnik dobro živel na ta račun, da je mutil z mejo in zavajal ovce ( mislim, da se je organizacija imenovala 25. maj ). Jaz vidim problem v prenizkih plačah, pokojninah, socialnih pravicah. Z vsem ostalim sem kar zadovoljen. Imamo več kot marsikatera država, a imeli bi lahko veliko več, če se ne bi šli levih in desnih !!!!!!! Se spomniš, kdo je s tem začel ??????

In reply to by Truplo

čarni vrag (nepreverjen)

V manjšini so tisti z 22 centimetri.

Janez Komunist (nepreverjen)

Pa Janšo bi podpirali SDS verniki,če jim iz žepa pobere zadnje € ali pa noge polomi,saj so v transu ko se njega omeni,podpirajo ga pa itak manj intelegentni in manj izobraženi,ker so neizobraženi lahko potem zelo pametni.

Vipko
Truplo

Tvojo trditev, da so šolani bolj inteligentni od nešolanih ne pokrepljuje nobena znanost, da boš vedel.

Ali po domače: s šolo navadno, običajno dobiš nekaj več širokega znanja, a pameti, če je nimaš, je pač nimaš in ti je šola nikakor ne more dati!

In reply to by Janez Komunist (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Stari, ti nemaš ne enega ne drugega, zato si pri SDS !

In reply to by Truplo

čarni vrag (nepreverjen)

No vidiš Janez komunistek, tvoji na velko kradnejo recimo v UKC Ljubljana. 70 milijonov v žepe prijateljskih firm. Nabavljen material po trikratni ceni, brez razpisa. V te firme FURS nema pravice vstopa.

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

S tem svojim pisanjem samo dokazuješ, da ste v SDS resnično manj izobraženi ljudje. Beri in glej še kaj drugega kot Janševa trobila ( od Reporterja do Janezkove - Orbanove televizije ), da boš sploh razumel, kaj se v Sloveniji dogaja !

In reply to by čarni vrag (nepreverjen)

Vipko
Truplo

Ejej... imeli smo temo, sedaj pišemo vse mogoče.

Če pa že... a ti res misliš, da UKC vodi SDS? A ti res misliš, da ima SDS sploh kakšen vpliv tam? A ti res misliš, da ima "tvoj Janezek ćelavi" neke veze, da bi prevzel, dobil velik vpliv v UKC-ju?

Glede na to, da se vsepovsod mešaš zraven in tudi vse veš (po mojem eno figo), se ne bi rajši osredotočo na to, kako so mimo zakonov naročili za 70 mio evrov materiala in ne vem še česa? A ne bi mogoče napisal, da niti ni važno, kateri politični opciji spadajo, ampak da spadajo v zapor!!! A imaš sploh kakšen pameten odgovor na vse to?

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

E, problem je ravno v tem, da desne ovčke vsemu nasedete. To, kar si zdaj napisal, je daleč od resnice !! Pač čitaš in gledaš desne medije in verjameš temu, kar oni pišejo in kažejo !!!!!! Da bi pa s svojo glavo razmislil, pa nisi sposoben.

In reply to by Truplo

bonge (nepreverjen)

Tij se malo ogledni odajo Pričevalci na RTV SLO ge 90 letniki opisujejo svoje življenske zgodbe, pa mogouče se te kaj posvejte. Samo tij boš itak pravo ka so tou ovce pa si lažejo.

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Bonge, vidim, da sam ne veš, vprašaj enega dobrega zdravnika koliko ljudi, starih več kot 90 let, ima danes DEMENCO ! Kdo je voditelj te oddaje ? MOŽINA ! Desno usmerjen politik !!!!!!! Zakaj ne da besede tudi ljudem na " drugem bregu " ? Zato, ker bi ti povedali drugače ! Sam živim od leta 1950, tako, da vem, kako je bilo, ker sem takrat živel, zato me nobene druge pravljice in laži ne zanimajo. Sploh pa ne to, kako je bilo pred vojno in v vojni !!!!!!!!!!!!! Je že preveč DESETLETIJ od takrat minilo ! Mene zanima to, kar je danes in kar bo jutri !!!!!! Desničarji pa živite od izmišljene zgodovine in laži !!!!!! Samo ne zastrupljajte drugih s tem !!!!!! Na koncu boste učili še to, da so v drugi svetovni vojni zmagali Nemci in domobranci. Bog vam pomagaj, sami si ne morete ! Moraš pa biti zelo mlad, da verjameš v take laži !

In reply to by bonge (nepreverjen)

bonge (nepreverjen)

Drago mij plačujemo ka se ne izdajo arhive udbe v Beograde ,naše arhive ste tak se uničile.Zdaj njin še titojove avtoje ka so vrejdne milijone ta dajte za 2 stareva filma. Ale srbe vas z tejme arhivame držijo za jajca gele ? Se sranja ka ste delale med pa po bojne so tan notri....

In reply to by Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

Ni ti pomoči !

In reply to by bonge (nepreverjen)

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

.......... desno usmerjen novinar ! ........

KOMUNAJZAR (nepreverjen)

Bonge povej še kaj o tem kar si videl na Janševi televiziji.

moja Mura (nepreverjen)

Jožef ka si v Muri delo?

Kmet na njivi -3 (nepreverjen)

Jožek prijdi k meni ti bom motiko da da nedeš več tak blejkast.

sneg na cesti (nepreverjen)

od same nadutosti bo počil.

Tujec 2 - pijancek (nepreverjen)

SDS 16 %, Nova Slovenija 8 % Primc in ostali hlapčiči 4 %. Skupaj 28 %. Janezek zopet si se zmotil ! Premalo bo za tvojo vladavino, ki si jo tako močno želiš !!!!!!!!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice