Vir: Osebni arhiv (Facebook)
Nekdanja podpredsednica Slovenske ljudske stranke, poslanka, mestna svetnica in za kratek čas tudi podžupanja Mestne občine Murska Sobota, se je zaposlila kot osebna asistentka ministrice za kmetijstvo Aleksandre Pivec.

Poleg  Jasmine Opec Vöroš se je v kabinetu kmetijske ministrice Aleksandre Pivec, novopečene predsednice stranke DeSUS, zaposlil še Aleš Buležan, ki je bil slabo leto direktor piranske občinske uprave.

Opec Vörošova sicer ni več podpredsednica in članica SLS, ki je na izrednem kongresu septembra 2018 dobila novo vodstvo. Na čelu stranke je od takrat ponovno Marjan Podobnik, ki je stranko že vodil v letih 1992-2000. 

Opec Vörošova je nazadnje delala v Mladinskem svetu Slovenije, kjer je bila aktivna na področju mladih in medgeneracijskega sodelovanja.

Vir: Osebni arhiv (Facebook)

Kaj dela kabinet ministrice?

Delo v kabinetu ministrice zajema strokovne, organizacijske, svetovalne in usklajevalne naloge za ministrico in državna sekretarja. Zaposleni načrtujejo, organizirajo in usklajujejo delo med organizacijskimi enotami ministrstva in spremljamo izvajanje nalog. Sodelujejo pri načrtovanju in oblikovanju pravnih sistemskih rešitev ter spremljajo ustreznost, kakovost in pravočasnost uresničevanja sklepov kolegijev in delovnih teles ministrice. Usklajujejo tudi delo med ministrstvom in organi v sestavi ter med organi, ki delujejo na področjih, za katera je pristojno ministrstvo, so zapisali v opisu del kabineta. 

S spleta

Komentarji (5)

Za komentiranje se prijavite ali registrirajte.
štajerec
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

lepša je od ministrice,nima ji kej biti

zoro05

Lepa ja, ko pa odpre klj.. In kaj ma pod streho?

Bila že tu, tam, povsod, če bi bila sposobna bilo kje, se ne bi zaletavala iz službe v službo. Aja, pardon, mogoče tako bistroumna, da jo rabijo vsi?

Hehe, prijateljca ma stanovanje dano v najem. Kupla s svojim priškrtanim denarjem. In ta lepa gospa glasovala, davek od najema šel na 45 %. In ta gospa ni hodila bogve kje po dopustih. Da si je to sama prigarala, mogoče pa ta lepa gospa ni šparala in je fauš vsem, ki so si kaj ustvarli, pa da plačajo davek. Ona bi seveda rada živela na račun pobranih davkov državljanov.
fuj

pojdi nekaj resnega delat

zoro05

Gospo Pivec sem do zdaj imel kot resno žensko. Kam se je spustila. Kje vse ga. Opec ni bila, štajerska, Prekmurje, Ljubljana.

zoro05

Pa san mogo se prite, joj kak je jasmina lejpa na slike......................

kanžor

Što pa te gor davle njene sike iz dopusta ? Mislim ,da nikoga ne zanimle njeno osebno življenje .

Starejše novice