*Fotografija je simbolična
Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Vodja kavarne

Bi želeli postati vodja MIKK-ove kavarne? Sedaj imate priložnost, da pokažete vodstvene in organizacijske sposobnosti, odgovorni pa boste še za nabavo pijače in materiala

Skladiščnik

Soboški Medicop potrebuje okrepitve v skladišču. Od kandidata, ki bo zasedel delovno mesto skladiščnika, pričakujejo poklicno izobrazbo in opravljen izpit za voznika viličarja.

Direktor občinske uprave

Na občini Črenšovci se je sprostil direktorski stolček. Če imate visokošolsko izobrazbo 2. stopnje in šest let delovnih izkušenj, se lahko prijavite za 5-letni mandat direktorja občinske uprave. 

Svetovalec

V soboški enoti Uprave Republike Slovenije za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin iščejo svetovalca, ki bo pomagal pri pripravi predpisov in drugih zahtevnejših gradiv. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati z izobrazbo s področja veterinarstva, saj se bo delo opravljalo tudi v klavnicah.

Tajnik

Za nedoločen čas se lahko zaposlitev na Osnovni šoli Franceta Prešerna Črenšovci. Predvideni pričetek dela je že 12. 7. 2020, priporočljive pa so izkušnje na enakih ali podobnih delovnih mestih.

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Slom (nepreverjen)

Medicop bi že mogo meti 3000 zaposlenih, kak fejst zaposljujejo.

coppoc (nepreverjen)

Medicop. Kaj pa Robocop?

Turnišče Nr.1 (nepreverjen)

Evo mag. Vesna Jerala Zver, bivša županja TURNIŠČA, zdaj ma šanso, da se prijavi za mesto direktorice občinske uprave v Črenšovcih, sigurna sem, da jo bodo vzeli ALI ?

soboški park (nepreverjen)

Na MIKK ,dobi delo samo ,če je rdeči nišče drugi

goostt (nepreverjen)

samo ,če je rdeči in če je biciklist !?

In reply to by soboški park (nepreverjen)

Karl Marx (nepreverjen)

citiram
V soboški enoti Uprave Republike Slovenije za varno hrano, veterinarstvo in varstvo rastlin iščejo svetovalca, ki bo pomagal pri pripravi predpisov in drugih zahtevnejših gradiv. Prednost pri izbiri bodo imeli kandidati z izobrazbo s področja veterinarstva, saj se bo delo opravljalo tudi v klavnicah
komentiram
Kot na kožo pisanu zidani.
sedaj ko je dobil kajlo

Starejše novice