Ena največjih letalskih družb na svetu Emirates bo v Mariboru iskala nove sodelavce. A že za same razgovore morate zadostiti številnim pogojem.

V sredo, 5. junija, bo v Hotelu City potekal dan odprtih vrat za kabinsko osebje pri letalski družbi Emirates. Ena najhitreje rastočih letalskih družb na svetu tako že drugič v pol leta išče nove delavce v štajerski prestolnici. Služba je mamljiva, saj obljubljajo neobdavčeno plačo in stanovanje.

Povprečna mesečna plača pri Emiratesu za kabinsko osebje znaša 2.290 evrov. Obenem svojim zaposlenim nudijo tudi namestitev z vključeno prehrano, prav tako pa tudi krijejo stroške vode in elektrike.

A da bi prišli bližje sanjam o službi z neobdavčeno plačo in življenjem v Dubaju, morate zadostiti številnim strogim kriterijem. Ne smete biti mlajši od 21 let, v višino morate meriti vsaj 160 centimetrov, z iztegnjenimi rokami pa vsaj 212 centimetrov.
Poleg obvladanja tekoče angleščine morate biti prilagodljivi in dobro fizično pripravljeni, izpod obleke pa vam ne smejo kukati tatuji.

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice