*Fotografija je simbolična
Tudi ta teden smo za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest. Preverite, morda pa katero čaka ravno na vas.

Nabavni referent

Si želite dolgoročno zaposlitev, stimulativno plačo ter uspešno kariero? To obljublja uspešno pomursko podjetje ROTO, ki zaradi širitve poslovanja zaposluje nove sodelavce. Za oblikovanje in pošiljanje povpraševanje, spremljanje in obdelovanje preteih ponudb ter druga opravila v sklopu nabavne službe zahtevajo vsaj dve leti delovnih izkušnje in šesto stopnjo izobrazbe.

Delo na morju

Društvo prijateljev mladine Murska Sobota potrebuje kuharja z izkušnjami in ljubeznijo do otrok v mesecu avgustu za delo v otroškem počitiniškem domu v Baški. Obstaja možnost, da vas na Krku spremlja družinski član.

Administrator

Na ljutomerski policijski postaji za nedoločen čas zaposlijo administratorja. Zahtevana je srednješolska izobrazba, zaželjeno pa je, da ima kandidat znanje urejanje besedila na računalniku. 

Višji svetovalec

Nove moči potrebuje tudi ljutomerska občina, ki ravno tako za nedoločen čas zaposli visokošolsko izobraženega kandidata za delo v Upravno-splošnem oddelku.

Strokovnjak za usposabljanje in razvoj kadrov

Terme Lendava med svoje vrste vabijo izkušenega in izobraženega strokovnjaka za izvedbo usposabljanja, pripravo načrtov in razvoj kadrov. Ponujajo zaposlitev za določen čas in z možnostjo podaljšanja za nedoločen čas.

Delovna mesta v Podravju

Sodni zapisnikar

Če imate hitre prste, lahko kandidate za delovno mesto zapisnikarja na okrožnem sodišču v Mariboru. Ponujajo zaposlitev za nedoločen čas, zahtevana pa je srednješolska izobrazba

Notranji revizor

Kot notranji revizor v skupini Perutnina Ptuj boste delovali tudi kot del Službe notranje revizije MHP SE, lastnika skupine Perutnina Ptuj. Delovno mestoje locirano v pisarni na Ptuju, kjer boste administrativno poročali finančnemu direktorju skupine PP, funkcionalno pa Direktorju notranje revizije MHP SE (Kijev, Ukrajina).

Voznik

Pošta Slovenije v logističnem centru Maribor išče šoferja za prevoz poštnih sklepov, materiala in blaga.

Strokovni sodelavec

So vam poznani postopki konsolidacije? Imate najmanj 6/2 stopnjo izobrazbe ekonomske smeri? Potegujete se lahko tudi za delov mesto v Oddelku finančnega knjigovodstva na Novi KBM.

Regionalni vodja prodaje

Vodilno delovno mesto je na voljo v enem izmed največjih diskontnih trgovcev pri nas, Lidl Slovenija. Obljubljajo stimulativno plačilo, ki prvo leto zaposlitve znaša 2800 evrov bruto, sedmo pa že 4.500 evrov bruto. 
 

Starejše novice