Za vračanje v tekmovalni ritem se danes po 77. dneh v Ljudskem vrtu začenja niz treh zaporednih preizkušenj do začetka oziroma nadaljevanja prvenstva.

Današnji dvoboj v Ljudskem vrtu ne bo pomenil le ponovnega zagona nogometa po 77. dneh, šlo bo tudi za premiero Sergeja Jakirovića na klopi NK Maribor.

»Prvi cilj je, da vsi igralci dobijo tekmovalne minute. Ker tako dolgo niso igrali, vsi že komaj čakajo na trenutek vrnitve na igrišče, skupaj z menoj. Doslej je vse potekalo na visokem nivoju. Kar smo preizkušali na treningih, želimo prikazati na tekmi, ki nam bo pokazala, kje smo trenutno, kako se fantje odzivajo na določene taktične zadeve in kaj je še treba popraviti. Najbolj pomembno pa je, da bo tekma minila brez poškodb in da lahko nemoteno nadaljujemo z delom po predvidenem programu,« pravi trener vijoličnih o namenu nestrpno pričakovanega testa.

Ob vrnitvi čaka igralce 120 minut nogometa. Trenerja sta se namreč dogovorila za igralni čas 2x60 minut. Po navodilih Nacionalnega inštituta za javno zdravje in Nogometne zveze Slovenije bo tekma potekala za zaprtimi vrati stadiona, brez prisotnosti gledalcev. 

Končni rezultat NK Maribor : NK Nafta - 3:1

S spleta

Komentarji (0)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice