Svet Splošne bolnišnice Murska Sobota je na 20. seji obravnaval aktualna imenovanja oziroma razpise v bolnišnici ter razpravljal o načinu izvedbe revizije poslovanja bolnišnice, ki jo je od vodstva zahteval na prejšnji seji.

Svet se je tako seznanil s soglasjem k imenovanju Daniela Grabarja za direktorja bolnišnice ter z razpisanim delovnim mestom strokovnega direktorja bolnišnice, za kar je imenoval tudi razpisno komisijo.

Člani sveta zavoda so vodstvu naložili, da izvede zunanjo revizijo poslovanja bolnišnice.

Poleg tega je istega dne minister za zdravje izdal obvestilo vsem predsednikom svetov zavodov in poslovodstvom javnih zdravstvenih zavodov, katerih ustanovitelj je Republika Slovenija, za nujno izvedbo nadzorov nad izplačili dodatkov za covid-19.

Komentarji (9)

ena pač (ni preverjeno)

bodo še delavci bolj na trnih, kam dati otroke v času lockdowna, ker gospoda ne da niti odgovorov, ali se prošnji/zahtevku, ki pripada po KPK naše ljube vlade, ugodi ali ne. Saj se to njih ne tiče, imajo urejena varstva, za ostale pa...ko jih je.... Številke bolnikov pa izmišljene, je treba porabiti ta denar, ki jih čaka tam nekje iz EU....banda najprej na vrhu naše ljube domovine, potem pa se stopnujuje na nižje sloje smetane....mi ostali pa smo itak klasa čist na dnu

Gost56435 (ni preverjeno)

Ka si že pa posüjnola gnes vgojno?

In reply to by ena pač (ni preverjeno)

ena pač (ni preverjeno)

same dobre reči če te že zanima :)

In reply to by Gost56435 (ni preverjeno)

afta he (ni preverjeno)

Upam, da bomo z ugotovitvami zunanje revizije tudi seznanjeni in zvedeli za imena morebitnih krivcev, če bodo ugotovljene nepravilnosti.

Cezar (ni preverjeno)

tak kak so skrili revizijo Zdravstvenoga doma v Soboti, tak do tudi to. Bivši direktor je biu nastavleni s strani trenutne politike sobote, pa ga nedo dregali...

JJ2020 (ni preverjeno)

Banana revizija, banana bolnišnica, banana država.

Tati (ni preverjeno)

Za bolnišnice lekar dela revizije Računsko sodišče, z vsevedom Veselom na čelu. Čudno da do sedaj niso nič našli. Aha niso smeli.

Ja ja (ni preverjeno)

SPOŠTOVANI TOVARIŠ TITO , VRNI SE , NUJNO TE POTREBUJEMO, DELA IMAŠ VEČ KOT DOVOLJ.

keramichar (ni preverjeno)

če de vido ponosne naslednjike komunistov de se nazaj v grob proso

In reply to by Ja ja (ni preverjeno)

Starejše novice