V katerih slovenskih občinah so včeraj potrdili nove okužbe s koronavirusom?

V Sloveniji so včeraj, 15. januarja, opravili 10.553 testiranj na koronavirus in potrdili 1523 novih okužb, gre za 14,4-odstotni delež.

Opravljenih je bilo 4763 PCR testov, od katerih je bilo 1152 pozitivnih, delež pozitivnih pa je bil pri tem 24,2-odstoten. Opravljenih je bilo tudi 5790 hitrih antigenskih testov, od katerih je bilo pozitivnih 371, gre za 6,4-odstotni delež pozitivnih testov.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 150.053.

Sledilniku smo preverili, v katerih občinah so včeraj zabeležili nove primere okužb.

V Pomurju potrdili 78 novih okužb

Po novih okužbah je tokrat pri vrhu občina Beltinci, ki jih ima 11. Sledi Murska Sobota z desetimi novimi okužbami in Gornja Radgona z osmimi.

Sedem novih okužb so potrdili v občini Radenci, po šest pa v občinah Ljutomer, Puconci in Apače. Pet novih okužb so potrdili v občini Črenšovci.

Po štiri nove okužbe so potrdili v dveh občinah, in sicer v občini Turnišče ter Sveti Jurij ob Ščavnici. Dve novi okužbi so potrdili v občinah Moravske Toplice, Rogašovci in Odranci.

Po eno novo okužbo so potrdili še v občinah Grad, Dobrovnik, Velika Polana, Razkrižje in Kuzma.

Brez novih okužb v Pomurju so tokrat občine Lendava, Križevci, Tišina, Gornji Petrovci, Veržej, Kobilje, Cankova, Šalovci in Hodoš.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
EMIL S, (nepreverjen)

KAJ SE DOGAJA V BELTINCIH ? Bo kdo od odgovornih z županom na čelu, policijo, inšpekcijo genil svojo rit in ukrepal ali pa se jim jebe, vsaj tak izgleda. Nekje v tej beltinski opčini mora biti nekaj hudo narobe, samo je potrebno raziskati in ukrepati. DRAGI FUNKCIONARI LEJKO JE BITI GENERAL V MIRI, KO PA PRIDE VOJNA, PA PUŠKO V KUKARCO PA REP MED NOGE. Ljudje zaradi teke neodgovornosti umirajo in za to bo moral nekdo odgovarjati. Ustava RS je tu jasna.

OČV (nepreverjen)

Kaj pa Murska Sobota? Tudi ta občina je ves čas v vrhu po št. okužb! MASKE, DISTANCA, UMIVANJE ROK, ZRAČENJE, CEPLJENJE!!!

In reply to by EMIL S, (nepreverjen)

Nema veze (nepreverjen)

Ma si hempa ha. Ka de občina ukrepala..saki pri sebi naj premisli ka dela! Ka ma občina sploh s ten... V Odrancaj so tudi en čas blij na vrhu okuženih pa nej cela vas umrla..so še živi v Odrancaj
. Aja ne veš,ka nesmiš v drugo občino...

In reply to by EMIL S, (nepreverjen)

OČV (nepreverjen)

Občina bi lahko promovirala ukrepe in apelirala na tiste, ki jih ne upoštevajo. DOSTI bi lahko naredil župan. Radijska ali TV promocija ukrepov, letaki ( in ne maske, ki niso za nikamor), plakati po občini itd.

In reply to by Nema veze (nepreverjen)

Vvv (nepreverjen)

Ka so ti cote na knap??

In reply to by EMIL S, (nepreverjen)

Vvv (nepreverjen)

Tebe san mislo Emil S

In reply to by EMIL S, (nepreverjen)

Starejše novice