V Pomurju so včeraj potrdili 97 okužb s koronavirusom v 16 pomurskih občinah.

V Sloveniji so v soboto, 24. oktobra, opravili 5776 testiranj na koronavirus in potrdili  1675 novih okužb. 

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 22.945.

Za primerjavo. Dan prej je bilo odkritih 1963 novih okužb ob 7025 testiranjih.

V Murski Soboti kar 29 novih primerov

V Pomurju so včeraj potrdili 97 novih okužb v 16 občinah. Kar 29 okužb so potrdili v Murski Soboti, v Beltincih 12, v Tišini 8 in sedem v Moravskih Toplicah.

S šestimi primeri sledijo Črenšovci, pet jih imajo v občinah Puconci in Gornja Radgona. Po štiri primere so zabeležili v občinah Kuzma in Grad in po tri primere v občinah Lendava, Radenci, Sveti Jurij ob Ščavnici in po dva v Turnišču in Veržej, le en primer pa v Ljutomeru.

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Karl Marx (nepreverjen)

Tak je tou, če državo vodi banda razbojnikov. Policijska vöra, seposejdi grozijo oboroženi specialci, seden miljounov prepouvedi, ne smiš mrdnoti, včasik dobijš kazen. Banda razbojnikov z Janšov na čeli pa tej čas kaže ropa oa kradne. Gda de jonec eoidemije do nas že oropali do kosti. UPOR!!!

ZA karl marx (nepreverjen)

DA TE NI SRAM, LJUDJE UMIRAJO, TI SE PA ŠE KAR NAPREJ NORČUJEŠ.

aaaa (nepreverjen)

to so vajeni iz pol pretekle krvave zgodovina.

In reply to by ZA karl marx (nepreverjen)

Karl Marx (nepreverjen)

Ljudje umirajo zaradi Janše. Janša ni sposoben, eopdemija mu je uška iz rok, edino kar zna je represija zoper prebivak e, vsi ukrepi imajo le en cilj, uonemogočiti politične nasprotnike. Za Covid bolnike je Janši vseeno, sicer ne bi odpustil 20 najboljših slovenskih epidemiologov in na njihova mesta pripeljal pajace kot sta Krek in Beovička. Edino referenco, ki jo Krek in Beovička imata je, da sta esdeesivca in da Janši nekritično ližetarit. Janša je odgovoren za večino smrti zaradi Covida, saj je glavni vir okužb njegov VAUČER TURIZEM, beri nabito polni bazenski kompleksi cel avgust, september in oktober. Te številke danes so posledica tistega blaznega vaučerskega turizma, ki ga je financifal in spodbujal Janez Janša.

oblast.slast (nepreverjen)

vavcerski turizem je bil top poteza vlade. Se nikoli ni toliko denarja ostalo od turizma pri slovencih. Bravo za to potezo in tompravijo vsi ki se ukvarjajo s turizmom. Umirajo zaradi nori politkolesarjev, zaradi antimaskarjev in zaradi levicarske nestrpnosti do predlogov vlade. Gremo nazaj h koritu do oblasti cez vse zrtve. Ubogi upokojenci.

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

ghujan (nepreverjen)

No ja, neje glih tak. Ges pa nišče v moji familiji neje potrošo vavčera. Pa nej zato ka bi šli v tujino, ampak zato ka ta kama smo šli ali smo ščeli iti nejso jemali vavčerov. Smo pa šli. večkrat letos na dopust v Slovenijo, smo tudi prejšnja leta odli. Takšne gužve na destinacijah ge prej neje bilo skoraj nikoga ne pomnijo niti domačini. Gorenjska je bila nabito puna tak kak Primorska in tudi Prekmurje. Na Gorenjskon polek domačih še ogromno tujih turistov, eden gor na drugon. Brez distance, brez mask, brez razkuževanja... tak ka ja tistih par 100 kolesarov keri več ali menje majo vsi gor maske, je krivih za to ka mamo zdaj. To ka je pa še par tednov nazaj bilo nemogoče dobiti prosto sobo ge koli po Sloveniji pa je nej.

In reply to by oblast.slast (nepreverjen)

marx.barx (nepreverjen)

Na križ ga pa pribijajo promotorji nenošenja mask! tipicno. ne bo kruha iz te moke.

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

anti..faronka (nepreverjen)

zanikovalci virusa. Ga ne obrneš dokler resno ne zboli sam.
Potem pa prekleta država in Janša, ki, da nista nič storila za zaustavitev virusa.

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Julka (nepreverjen)

Tele

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

navijač (nepreverjen)

v pomurju delajo teste ponoči ker podnevi ne vidiš kaj dosti ljudi največja gužva je bila v petek celih 20 avtojev

Kolosrece (nepreverjen)

To super hitri laboratoriji keri sporocajo samo podatek pozitiven imajo neposredno povezavo z vami pa vam risejo grafe pa porocajo statistiko 🤞

Starejše novice