Poslovalnici Telemacha v Gornji Radgoni in BTC-ju v Murski Soboti sta v prazničnem decembru za vas pripravili prav posebno darilo – tri mesece brez naročnine za nove naročnike izbranih paketov. Ne prezrite pa tudi paketov z vinjeto!

Poslovalnici Telemacha v nakupovalnem središču BTC City Murska Sobota in v Gornji Radgoni uporabnikom mobilne telefonije zagotavljata kvalitetno pomoč oziroma svetovanje pri nakupu in sklepanju naročnin ter nudita bogato izbiro mobilnih naprav. 

V obeh poslovalnicah je na voljo enaka ponudba s prav vsemi storitvami in dodatno opremo, ki jo najdemo v večjih centrih. Predvsem pa se resnično posvetijo stranki, si vzamejo čas za želje in potrebe vsakega posameznika, svetujejo ter pomagajo izbrati najbolj primerne izdelke, pakete in storitve. Stranke lahko torej pri njih uredijo prav vse.

Ugodna praznična ponudba in akcija

Veseli december je tukaj in tudi v poslovalnicah Telemacha v Gornji Radgoni in v BTC-ju v Murski Soboti bodo praznike obeležili, kot se spodobi. Ob tej priložnosti so namreč pripravili posebno ugodnost za nove naročnike paketov Še več in Največ, ki ponuja kar tri mesece brez naročnine.

Ob tem pa vas v prazničnem decembru čaka tudi atraktivna akcija za cenejšo vožnjo po slovenskih cestah, saj si lahko ob nakupu telefona ugodneje zagotovite celoletno vinjeto

Ugodnosti si zagotovite preprosto tako, da ob nakupu oziroma sklenitvi naročnine v omenjenih poslovalnicah poveste kodo: Sobotainfo.

S spleta

Komentarji (0)

Starejše novice