Slika je simbolična.
Nameraval naj bi odstopiti s funkcije.

Franc Horvat, župan občine Tišina, se je po neuradnih, a zanesljivih informacijah Sobotainfo prijavil na razpis na prosto delovno mesto za inšpektorja na medobčinskem inšpektoratu, del katerega je tudi občina Tišina.

Javni razpis za prosto delovno mesto je objavila občina Moravske Toplice, po informacijah Sobotainfo pa naj bi tišinski župan ob razmišljal o odstopu s funkcije župana.

Za odziv na informacije smo se obrnili na Franca Horvata, ki pa se je očitno odločil, da prijavo na razpis umakne in ostane na funkciji župana:

»Govoric ne nameravam komentirati! Kot župan nameravam mandat 2022 – 2026 zaključiti v celoti

Franc Horvat, župan občine Tišina (vir: posnetek zaslona).

Spomnimo ...

Župan občine Tišina se je v zadnjih tednih znašel pod plazom kritik, saj so krajani Murskih Črncev napovedali odcepitev od občine Tišina.

Robert Gyorek, predstavnik naselja v občinskem svetu, je povedal, da so razočarani, saj da naj bi se v naselje premalo vlagalo.

Med prebivalci Murskih Črncev pa je zaokrožilo tudi pismo, v katerem krajani opozarjajo, da so ceste polne luž in neprevozne.

Komentarji (5)

Slom (ni preverjeno)

Zdaj poplav ni ze od avgusta, dela pa v celoti stojijo! Asfaltirati si je dal le ulico, v kateri zivi on in plocnik na strani do doma direktorice obcinske uprave! Obljublja ze vse mandate, da bo zgradil telovadnico in po lastni hvali, bo on to naredil(ce verjames).

Mura je večna (ni preverjeno)

čuj ti tele mamino
Kaj ti bo telovadnica
Delaj rajši socialni podpiranec pa ne boš rabil telovadnice
Govno jedno

In reply to by Slom (ni preverjeno)

. (ni preverjeno)

Super.

Elokog (ni preverjeno)

Pa kak inšpektor bi mogo cilou kaj delati.

Miki Mali (ni preverjeno)

Vsi pijanci bojo postali inšpektorji!!! 🤣

Starejše novice