Slika je simbolična.
Ste član foklorne skupine ali kulturnega društva in vas ni sram stopiti pred kamero? Potem je to ponudba za vas! V Prekmurju snemajo celovečerec Noben glas in potrebujejo več statistov.

V lanskem letu smo poročali, da se v Prekmurju pričenjajo avdicije za slovenski celovečerni film z naslovom Noben glas, katerega scenarij je napisan po knjižni predlogi Suzane Tratnik, pisateljice, rojene v Murski Soboti. 

V Prekmurju se snema celovečerni film Noben glas

Gre za film, ki govori o deklici Idi iz odročne prekmurske vasi, ki lovi ravnotežje na več področjih v življenju, z njim pa ne ciljajo zgolj na Prekmurje ali na Slovenijo ampak širše, saj želijo pritegniti publiko širom cele Evrope.

S scenarijem omenjenega celovečerca so sicer producenti dobili podporo tudi na razpisu Slovenskega filmskega centra ter prejeli sredstva v višini kar 350.000 evrov.  

Člani produkcije Temporama so za namene snemanja filma Noben glas tako že lani iskali osebe, stare od 55 do 80 let, ki si želijo nastopiti v filmu ter z njimi izvajali avdicije. 

Potrebujejo člane folklornih in kulturnih društev

Ker pa je glavni del snemanja celovečerca ravno zdaj v poletnem času, so se člani produkcije ponovno javili s prošnjo za več statistov, ki bi bili pripravljeni sodelovati pri snemanju dela filma, ki se bo odvijalo v Lončarovcih

Kot so zapisali, rabijo za potrebe snemanja celovečernega filma Noben glas več statistov, predvsem člane folklornih ali kulturnih društev, ki so pripravljeni en dan preživeti na snemanju prizora 'karneval' v Lončarovcih, predvidoma 5. avgusta ali 12. avgusta 2023.

K sodelovanju vabijo skupine (deset do 15 ljudi) folkloristov, kovačev, čevljarjev, glasbenikov, pevcev, maškar, kuharjev bograča, ki bi bili že oblečeni v svoja reprezentativna oblačila in bi morda pripeljali s sabo kak rekvizit, ki ga pri svojem delu uporabljajo zgoraj navedeni posamezniki.

»Imate neko nošo ali kak fajni rekvizit, ki se lahko poveže s 70. ali 80 leti prejšnjega stoletja? Potem ne oklevajte in - AKCIJA!,« so zapisali. 

Komentarji (13)

sobotno (ni preverjeno)

Čevap prvi kandidat

FranjoPrujman (ni preverjeno)

čevapčič z brado in z pson… original za shangai flim 🤣🤣🤣

Pohorčan (ni preverjeno)

Jas sen čuja ka iščejo lezbače in pederčine!!!!

FranjoPrujman (ni preverjeno)

si se java? 🤣

In reply to by Pohorčan (ni preverjeno)

FranjoPrujman (ni preverjeno)

pohorčani ste ponavadi taki … šumski če veš kaj mislim

In reply to by FranjoPrujman (ni preverjeno)

burguš (ni preverjeno)

Brüncova bi lejko bijla v glavni vlogi

... 3 (ni preverjeno)

Grem na Švedsko snemat porniče

Fake (ni preverjeno)

kak kamerman?

In reply to by ... 3 (ni preverjeno)

... 3 (ni preverjeno)

Ma tudi, kelko zaenkrat vem se bomo vse povprek fukali. Delali bomo po 16ur

In reply to by Fake (ni preverjeno)

Kuli

Baje snemajo film s 30-imi azilanti iz podsaharske Afrike in 15-imi iz Pakistana in eno sisasto romkinjo. Je možno, ka se snema pornografski film?

. (ni preverjeno)

Ti podsaharski delomrzni azilant, očitno si preneumen za tako delo! Lenoba azilantska, še naprej boš v breme in škodo Državi!

In reply to by Kuli

Atila sin (ni preverjeno)

Prhavčka pa Anzel......

Grahek (ni preverjeno)

Zakaj že

In reply to by Atila sin (ni preverjeno)

Starejše novice