Tako kot vsak teden, smo tudi tokrat za vas pripravili pester izbor prostih delovnih mest.

Klinični psiholog

V Zdravstvenem domu Murska Sobota potrebujejo pomoč kliničnega psihologa specialista. Delovne naloge vključujejo pripravo in izvajanje testov za merjenje duševnih in fizičnih značilnosti, vodenje posvetovalnih ali terapevtskih pogovorov ter delo z osebami s psihično motnjo. 
 

Koordinator

Z visokošolsko izobrazbo s področja kmetijstva, gozdarstva in ribištva oziroma poljedelstva in živinoreje je vaše lahko tudi delovno mesto v Skladu kmetijskih zemljišč in gozdov Republike Slovenije. Pravemu kandidatu so tam pripravljeni zaupati izvajanje zahtevnejših nalog, povezanih s postopkom zakupa in najema kmetijskih zemljišč ter izdajanja soglasij.
 

Grafični oblikovalec

Imate računalniške programe za grafično oblikovanje v malem prstu? Vaše znanje bo več kot dobrodošlo v soboški tiskarni AIP Praprotnik. 
 

Lovski inšpektor

V Inšpektoratu Republike Slovenije za kmetijstvo, gozdarstvo, lovstvo in ribištvo zaposlitev medtem ponujajo lovskemu inšpektorju. Potrebovali boste sicer vsaj štiri leta delovnih izkušenj.
 

Novinar

Lahko pa zaposlitev poiščete tudi na drugem koncu Slovenije, ob morju. RTV Slovenija namreč v ekipo TV programa za italijansko narodno skupnost v Kopru vabi novinarja specialista.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kaj pa ... ... (nepreverjen)

zdravniški inšpektor?

Starejše novice