V Splošni bolnišnici Murska Sobota je včeraj potekalo druženje prvošolcev. Bolnišnica velja za družini prijazno podjetje, zato so organizirali prav poseben dogodek.

Prvošolce in njihove starše je tokrat razveselilo gledališče Ku-kuc z gledališko predstavo Pikina velika pustolovščina.   

Prvošolčki s pogumom prvič skozi šolska vrata

Travnik pred vhodom v bolnišnico so spremenili v gledališki oder, kjer je otroška druščina aktivno sodelovala s poučno Piko in narisala nasmeh na obraz ponosnim staršem. Na koncu je vse udeležence razveselila še barvno igriva mavrica, ki je krasila nebo. V upanju, da bo ta dogodek v spomin zapisan kot lepo doživetje, so prvošolčkom podarili tudi posebna darila. Ti so soglasno obljubili, da bodo pogumno odkorakali skozi velika šolska vrata novim znanjem in izkušnjam naproti.

»Take dogodke bodo pripravljali tudi v prihodnje, saj z njimi povezujejo vrednote, kot so veselje, zdravje in družina ter dvigajo motivacijo zaposlenih in pripadnost bolnišnici«, pravijo v Splošni bolnišnici Murska Sobota.

Komentarji (6)

smakaoal (ni preverjeno)

predvidevam da so slike stare izpred uporabe kitajca. Ker v prejsnjem clanku sojoklai kako imajo premalo medicinskih sester in prevec obolelih, da so preobramenjeni, pa podobne fore. Tukaj pa zabava, brez mask, vsi skupaj, pri cemer vejo da tudi cepljeni prenasajo virus. Zakaj potem v soli nosijo maske in se nekja testirajo, naj so septembra zu aj v naravi ucilnica brez mask

Dares1 (ni preverjeno)

Kelko medicinskih sester je pa tu na sliki? Saj pa tu so sami vodilni gor,za sestre to ni namenjeno.

In reply to by smakaoal (ni preverjeno)

Gost5 (ni preverjeno)

Kaj pa PCT, pa ostalo sranje s katerim posiljujete nas navadne državljane? A so spet dvojna merila? Po eni strani trobite, cepite se, cepite otroke ker boste drugače vsi umrli, bodite družbeno odgovorni, ..., zdaj pa organizirate tak dogodek. Kdo je zdaj tu nor?

100-100 (ni preverjeno)

Nouri si ti, pa tou so deca.

In reply to by Gost5 (ni preverjeno)

Gost5 (ni preverjeno)

To njim razloži in ne meni, stroka pravi da je potrebno deco cepiti, pa nosečnice, ...

In reply to by 100-100 (ni preverjeno)

dobra mama (ni preverjeno)

...primankuje medicinskega kadra, vsi v zdravstvu preobremenjeni...Kdo pa je potem imel čas in energijo za priprave "otroške veselice". To je stvar vzgojnoizobraževalcev, medicinci naj pa zdravijo . Ali bodo mogoče pripravili kaj tudi za tiste najstarejše? Samo razmišljam...

Starejše novice