Jan Plestenjak je pred leti v središču Ljubljane odprl restavracijo Soba 102, ki se po sedmih letih delovanja zapira.

Priljubljena ljubljanska restavracija Soba 102 je zaprla svoja vrata, poročajo Slovenske novice

Po sedmih letih delovanja

Na Cankarjevi ulici v Ljubljani se je leta 2014 odprla Soba 102, ki je postala med Ljubljančani izredno priljubljena. Lokal sta vodila Jan Plestenjak in Boštjan Menart.

Lansko leto so zaradi pandemije zaprli svoja vrata in zatrdili, da se vračajo s prenovljenim konceptom. To pa se ni uresničilo. 

Konec zgodbe

Za Slovenske novice so zdaj v Menart Records potrdili, da se Soba 102 za vedno zapira

Na vratih restavracije je napisano: »Cenjene stranke obveščamo, da bo Soba 102 do nadaljnega zaprta. Hvala za razumevanje!«

Komentarji (12)

RAZNIŠLANJE (ni preverjeno)

No, no sobotainfo nekaj na pamet pišete, LOGIČNO RAZMIŠLANJ če je res ta restevracija sred Ljubljane bila tako zelo priljubljena zakaj se potem zapira če je obisk bil dober sodeč po vašem pisanju ali pa lastniki neznajo ali nočejo več delat v gostinstvu.

Kumho (ni preverjeno)

RAZNISLANJE...ti tudi na pamet komentiraš,ali si to z prve roke dobo informacije?
Ovaci pa,nej neka na pamet!

In reply to by RAZNIŠLANJE (ni preverjeno)

RAZNIŠLANJE (ni preverjeno)

Ne komentiram na pamet komentiram članek v katerem sem zasledil da se zapira DOBRO obiskan lokal.
Če že nekaj napišejo naj se pri lastnikih pozanimajo zakaj zapirajo. Ne da se dela spet reklama za nekega pevca in založbo

In reply to by Kumho (ni preverjeno)

gost34637 (ni preverjeno)

po slikah sodeč je to špajzlen 102
se vidi zakaj nega obiska. samo ime jan plestenjak ne bo vabil goste. bo se jan mogo drugeč bole potrujditi

Zluszt (ni preverjeno)

Eni kao logicno razmisljajo, drugi vidijo po slikah…. V resnici pa pa niti eden nigdar tan nej biu. Ges san biu veckrat tan, ali samo na pijaci ali smo sli ta jest. Hrana super, ambient dober, vedno puna restavracija. Eno dvakrat smo niti not nej mogli ka je bilo vse puno. Tak ka ne pisite neka na pamet, ce ne vejte o kon se ide.

hupaduop (ni preverjeno)

Te nede več komentarov na sobotainfo

In reply to by Zluszt (ni preverjeno)

RAZNIŠLANJE (ni preverjeno)

Imaš prav res je kaj si nalisal nisem bil tam vendar po pisanju portala sobotainfo in sedaj po tem kaj še dodajaš ti pa res ne razumem zakaj bi lastnik ~ dober direktor zapiral podjetje ki tako dobro laufa.

In reply to by Zluszt (ni preverjeno)

Zlustz (ni preverjeno)

Kelko ges znan in kelko san čuo od lidij keri so bili blizik vodstvi toga lokala, Plestenjak niti nikoli nič neje meo konkretnoga s tem lokalom, razen ka je bil manjšinski solastnik in je posodo svoje ime in pa ime ene njegove pesmi za naziv lokala. Ges san ga nikoli nej tan vido pa san biu do korone gda je bilo odprejto in san živo v LJ tan vsaj parkrat na mesec. Pa nej zaradi sejbe, ampak ker so ženske iz družbe vedno ta silile. :)
Ampak ja, lokal je funkcionejro, lokacija je bila super. Zakoj točno so zaprli ne ven, san pa čuo nekaj informacij samo nemo zdaj o ton. Neje pa nič drastičnoga in nejso zaprli zaradi toga ka jin nebi šlo.
Pa lokal je bil notri vačik ful dobro zrihtani. Te pa čitaš kak eden lolek zgoraj napiše ka po slikah vidi ka je bil lokal špajza. Wtf? Na slikaj se vidi samo zunanjost zgradbe ovi pa zna kak je bilo notri. :)
V glavnon, škoda ka so zaprli ka je bilo dobro tan. Tudi strežba je bila na malo boljšon nivoji kak drugje pa LJ, ge ti niti v slovenščine ne postrežejo. :)

In reply to by RAZNIŠLANJE (ni preverjeno)

2021 (ni preverjeno)

Ja pa ka zdaj,... če se lokal "soba102" zapira. Do sedaj je deloval in ka smo mij prekmurci imeli od toga.....nič. In ka de nam manjkalo sedaj, ko bo zaprt....spet nič. To je samo stvar lastnika in ona dva samo vesta v čem je vzrok za takšno odločitev. Če imata do države vse stvari poravnane, potem jima še preostane denimo tri minute dela na AJPESU. ......V Prekmurju pa se je zaprlo mnogo gostinskih lokalov in takrat ni nihče nič pisunil, pa je marsikdo izgubil delovno mesto. Tako, da najprej pometimo pred svojim pragom.

n (ni preverjeno)

Boli me za njega in njegov lokal .

vilmoš (ni preverjeno)

Prodam trda mešana drva za kurjavo, telko če slučajno koga zanima

magyar bacsi (ni preverjeno)

Boli me za plastenko. Baje je tam bil tudi reden gost jajo, ki se je tam vedno ukozil, posral, vse zasmradil.........

Starejše novice