Izžrebali smo osem srečnih nagrajencev, ki bodo na kulinaričnem festivalu Street Food Market v Mariboru brezplačno razvajali svoje brbončice.

Vse, kar je bilo potrebno za sodelovanje v nagradni igri, je bilo, da ste v komentarju pod objavo na Facebook strani Sobotainfo označili prijatelja oziroma prijateljico, ki obožuje dobro hrano. Odzvalo se vas je več kot 80, med sodelujočimi pa smo zdaj izžrebali osem srečnežev.

Nagrajenci, ki prejmejo bon za brezplačno hrano, so:

  • Urška Bojnec
  • Mojca Vitez
  • Jelko Meolic
  • Milena Kikec

Nagrajenci, ki prejmejo bon za brezplačno pijačo, so:

  • Tamara Prajndl
  • Aleš Sraka
  • Ana Halas
  • Marsel Sarkozy

Čestitamo!

Kupone za brezplačno hrano oziroma pijačo nagrajenci lahko prevzamejo z osebnim dokumentom pri glavnem šanku. Boni so vnovčljivi pri vseh ponudnikih na kulinaričnem festivalu Street Food Market na Trgu Leona Štuklja.

Tridnevna kulinarična ekstaza

Le še en dan nas loči od drugega obiska avstrijske turneje ulične hrane pod znamko Street Food Market, ki bo v Mariboru pričarala pravo kulinarično razvajanje od 30.8. do 1.9. Na tridnevni festival so se prijavili zelo raznoliki ponudniki, zato bodo obiskovalci lahko okušali in razvajali brbončice z okusi iz celega sveta. Poskusili bodo lahko vse od različno pripravljenih hamburgerjev, ameriških hot dogov, domačih ajdovih štrukljev, španskih churrosov, belgijskih vafljev, nizozemskih mini palačink, dunajskih wrepov in sirovih sendvičev, argentinskega žara, karibske kuhinje, ocvrtih banan pa do specialitet iz ostrig, krokodila in zebre. Na voljo bo tudi pestra vegetarijanska ponudba.

Združili moči z Markom Soršakom Sokijem, Domom Antona Skale in Društvo za zaščito živali v Mariboru

Letošnji festival bo obarvan tudi v znamenju dobrodelnosti. Tokrat so moči združili z znanim mariborskim bobnarjem in ustanoviteljem projekta 20za20 Markom Soršakom Sokijem, ki jeseni odpira svojo bobnarsko šolo. Skupaj z otroki, ki obiskujejo Dom Antona Skale in so v sklopu Sokijevega projekta pred nekaj meseci prejeli nova glasbila, bodo na svoji stojnici ponujali ulično hrano, poskrbeli pa bodo tudi za glasbeni program.

Na četrtkovi otvoritvi, 30. 9. ob 12.00, se jim bo pridružila posebna gostja Street Food festivala in podpornica projekta 20za20 Simone Michielen, tekmovalka šova Masterchef Slovenije, ki se je s svojim odličnim kuharskim znanjem in velikim srcem mnogim Slovencem usidrala v srce.

Lars&Sven podprli projekt 20za20

Svojo dobrodelno naravnanost bodo pokazali tudi pri Lars&Sven, saj bodo del izkupička pustili v Mariboru. Od vsakega prodanega burgerja bodo 1 evro kot donacijo namenili Domu Antona Skale, kar bo šlo naprej za nova glasbila v okviru Sokijevega projekta 20za20.  

Fajn Food - Polona bo dobrodelnost izkazala Društvu za zaščito živali v Mariboru:

»Odločila sem se, da od vsakega prodanega currya 1 evro podarim Društvu za zaščito živali v Mariboru. Enostavno zato, ker obožujem živali in spoštujem delo društva.«

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Čarni vrag (nepreverjen)

Štajerski seljaki mislijo, da so strašno pametni, če dajo tej prireditvi bedasto angleško ime. Še dobro, da ne do jeli s ceste.

Starejše novice