Izžrebali smo srečne nagrajence, ki bodo na kulinaričnem festivalu v Mariboru Street Food Market brezplačno razvajali svoje brbončice.

Vse, kar je bilo potrebno za sodelovanje v nagradni igri, je bilo, da ste v komentar pod objavo na Facebook strani Sobotainfo označili prijatelja oziroma prijateljico, ki obožuje dobro hrano. Srečneži so le štirje.

Nagrajenca, ki prejmeta bon za brezplačno hrano:

- Monika Pavlovič
- Katja Cipot

Nagrajenca, ki prejmeta bon za brezplačno pijačo

- Saška Šegula
- Mitja Bernjak

Čestitamo!

Kupone za brezplačno hrano oziroma pijačo nagrajenci prevzamejo pri glavnem šanku z osebnim dokumentom. Bone lahko izkoristite pri vseh ponudnikih na kulinaričnem festivalu Street Food Market na Trgu Leona Štuklja.

3. Street Food Market bo potekal v Mariboru, na Trgu Leona Štuklja, od četrtka, 29. avgusta do sobote, 31. avgusta, vsaki dan od 11. ure dopoldan do 22. ure zvečer. Odlična hrana, pripravljena v predelanih tovornjakih pred očmi obiskovalcev, glasbena spremljava in druženje na največjem trgu v središču mesta Maribor, ki se bo za tri dni spremenil v središče kulinarike v tem delu Evrope. Organizatorji edinstvenega kulinaričnega festivala obljubljajo trendovsko ulično hrano in pijačo ter živahno tridnevno dogajanje.

Dobrodelna nota

Za animacijo otrok bo ves čas dogajanja poskrbljeno v »Veveričkini vasi za najmlajše«. Festival bo tako kot doslej imel humanitarno noto, del sredstev, zbranih na 3. Street Food Market Maribor bo namenjen projektu Botrstvo. Vstop na 3. Street Food Market Maribor je prost.

Komentarji (2)

Strijc Džouže (ni preverjeno)

Df ji pa nič? Pa de srmaček lačen

Oliva (ni preverjeno)

Se strinjam s teuf. Cilau un ka nas telko krmi z butastimi komentarami.

In reply to by Strijc Džouže (ni preverjeno)

Starejše novice