Slika je simbolična.
Takšno je epidemiološko stanje v pomurski regiji.

V Sloveniji so včeraj, 25. julija, opravili 593 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 22 novih okužb, gre za 3,7-odstotni delež okužb.

Opravljenih je bilo tudi 7823 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

V Sloveniji je še vedno 850 aktivnih primerov okužb s koronavirusom.

Število na novo zabeleženih okužb je manjše od včeraj, ko so ob 740 PCR testiranjih potrdili 32 novih okužb, šlo je za 4,3-odstotni delež okužb.

Pomurje brez novih okužb

V Pomurju v zadnjem dnevu niso potrdili nobene okužbe. 

Najboljšo epidemiološko sliko v Pomurju ima občina Dobrovnik, kjer ni bilo okužb že od 5. maja. Sledijo občine Rogašovci, Kuzma in Šalovci.

14 pomurskih občin je brez aktivnih primerov, največ pa jih je v Murski Soboti. Tam je trenutno osem aktivnih primerov koronavirusa. Sledita občini Lendava in Ljutomer, kjer imajo pet aktivnih primerov.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Srakica (nepreverjen)

Jansa poberi se

Gfting (nepreverjen)

NATEG IN PRAVARA LAŽI SVINJO PODKUPLENO POHABLENO!

vbvfb (nepreverjen)

Ma nemojte ka je v Soboti največ primerov. Odkrili ste... toplo vodo :D V Osrednjeslovenski pokrajni je verjetno tudi v LJ največ primerov, nej pa v recimo Vrhniki. Butalci ste. Nega van para.

Starejše novice