V letošnjem natečaju Vsaka kapljica šteje, ki ga je Saubermacher Komunala razpisala za prekmurske vrtce, osnovne in srednje šole, so spodbujali mlade k ločenemu zbiranju odpadnega jedilnega olja in ohranjanju naravnih virov.

»Zaradi pomembnosti osveščanja širše javnosti o problematiki zlivanja odpadnega jedilnega olja v javno kanalizacijo, greznice, male komunalne čistilne naprave ali neposredno izpuščanje v vode in tla ter pomenu pravilnega ravnanju z odpadnim jedilnim oljem smo projekt nadgradili še s sodelovanjem z Lions klubom Murska Sobota,« sporočajo s podjetja Saubermacher Komunala.

Donacija v višini 250 evrov

Lionsi letos zaznamujejo sto let delovanja in ob tem so si zadali štiri področja aktivnosti: slepota, lakota, mladi in okolje. Petindvajsetim članom Lions kluba Murska Sobota oziroma njihovim družinam, sorodnikom in prijateljem, je Saubermacher Komunala podarila namenske posodice za zbiranje odpadnega jedilnega olja. 

Soboški lionisti so v zbiralni akciji, ki je potekla med 22. marcem in 5. junijem med Svetovnim dnevom voda in Svetovnim dnevom varstva okolja, zbrali 90 litrov odpadnega jedilnega olja. 

Na predstavitvi skupne aktivnosti v soboškem parku so predali Lions klubu Murska Sobota donacijo v višini 250 evrov, ki jo bo klub namenil Medobčinskemu društvu slepih in slabovidnih Murska Sobota za izpopolnjevanje in usposabljanje za delo z belo palico.
 

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
29291111 (nepreverjen)

250 evrov? Pa ka tej se norca delajo sami s sebe? 1000 bi lejko dao te ritolizniški polizani direktor saubermachara od svoje bedne plače!!!

gost1234 (nepreverjen)

Pohvalno...škoda se mi zdi edino, da podjetje kot je Saubermacher naredi celo ceremonijo za 250 € katera sigurno tudi nekaj košta. Naj bi rajši dali ta denar še zraven pa te samo obvestili medije koliko so dali če že rabijo promocijo za takšen znesek.

saubermacher k… (nepreverjen)

hahaaaaa 250 evrov

Recku 22 (nepreverjen)

....neverjetno. Bednnih 250 € ? Ves medijski pomp za tak znesek? Sram jih je lahko - samooklicana elita....bljaf, za bruhat...........!

sunce van japansko (nepreverjen)

pa ka je tou? norca delanje iz nekoga?

Vipko
Truplo

Kolikor jaz vem, ne vem pa, če točno vem, pomeni donacija skriti prispevek v denarju ali dobrini. Sponzorstvo pa ravno obratno. Če je to točno, potem ne vem, čemu tak rom-pom-pom?

Kakor koli, strinjam se tudi z gornjimi, da je tak znesek za eno tako podjetje smešnica in so se s tem samo osmešili. Drago, pa ne zameri!

In reply to by sunce van japansko (nepreverjen)

Starejše novice