Slika je simbolična.
Številni bodo najdaljšo noč v letu preživeli v bolnišnici, stran od svojih najdražjih ... Preverili smo, kakšna bo njihova silvestrska večerja.

Pred nami je najdaljša noč v letu. Številni bodo prehod v novo leto praznovali z bližnjimi, kar nekaj pa jih bo praznovalo v Splošni bolnišnici Murska Sobota.  

Na meniju številne dobrote

Čeprav bolniki ne bodo mogli praznovati novega leta s svojci, pa se bo soboška bolnišnica potrudila, da bodo uživali v čim boljši silvestrski večerji

Tako bodo za bolnike brez dietnih omejitev za silvestrsko večerjo pripravili puranjo ruladico v curry omaki, kuskus, endivijo z rdečim radičem, koruzo in semeni sončnic ter rezino sacher tortice.

Za bolnike z dietnimi omejitvami bodo pripravili dietno puranjo ruladico v naravni omaki, kuskus in ribano zelje v solati.

Silvestrska večerja tudi za zaposlene

Ob bolnikih bo novo leto v Splošni bolnišnici Murska Sobota pričakalo tudi večje število zaposlenih.

Za zaposlene bo na voljo rulada iz svinjine z zeliščnim nadevom, ocvrta cvetača s sezamom, praženi krompir, sestavljena solata, jagode in rezina sacher tortice.

Če jim omenjeni meni ne bo všeč, pa bodo na voljo tudi ocvrte kroglice iz skuze s sezamom, praženi krompir, sestavljena solata, jagode in rezina sacher tortice.

Posebnega programa letos ne pripravljajo

Posebnega programa zaradi omejitev, ki jih imajo trenutno v bolnišnici ne pripravljajo.

V prejšnjem tednu so za bolnike in zaposlene zapeli in zaigrali dijaki Srednje zdravstvene šole Rakičan, na sam božični dan pa člani Turističnega društva Bratonci.

»Pripravili smo tudi božični koncert, kjer smo prisluhnili čudovitim glasovom Vokalne skupine Žarek, društva medicinskih sester, babic in zdravstvenih tehnikov Pomurja. Prav tako je otroke, ki so hospitalizirani na Otroškem oddelku s skromni darilci presenetil Božiček,« sporočajo iz bolnišnice.

Komentarji (11)

čarni vrag (ni preverjeno)

baje sestre pušijo
ponoči
in
podnevi

- (ni preverjeno)

tudi jaz pušim

In reply to by čarni vrag (ni preverjeno)

Opazovalka (ni preverjeno)

pacek

In reply to by - (ni preverjeno)

zuh6zu56zu56z (ni preverjeno)

NE ZASLUŽIJO SI NIČ PLAČANI MORILCI! Na delovno mesto so hodili počivat kavice pit fafat banane drkat se skrivat po hodnikih plesat in nič delat na vhodih pa vstop PREPOVEDAN! Mediji pa so pisali po celem svetu da bolnice pokajo po šivih od preobremenitve! VSE SO VAS NATEGNOLI NA SUHO! DA BI SE CEPILI IN UMRLI! 3 SVETOVNA VOJNA BREZ OROŽJA NA BAZI LAŽI! https://www.youtube.com/watch?v=Hw_pol1HXUM

čriček23232 (ni preverjeno)

tele

In reply to by zuh6zu56zu56z (ni preverjeno)

Dejan s vinskkoglavi (ni preverjeno)

tudi jaz tako pravim

In reply to by čriček23232 (ni preverjeno)

Tanja flasskon (ni preverjeno)

Dejani se pa več ne digne

In reply to by Dejan s vinskkoglavi (ni preverjeno)

LZN (ni preverjeno)

Vodilni kadar bo doma, delavci bo delali

JozeTuk5ri (ni preverjeno)

Vedno se predstavla ljudi ki za praznike dosti ne delajo nekaj malega že a kaj.dosti ne pojdite vprašat kakega kuharja v hotel kako se dela ali natakarja

- (ni preverjeno)

jebeš kuharja
čuvaj zdrravje

In reply to by JozeTuk5ri (ni preverjeno)

realnooo (ni preverjeno)

jebeš kelnarja
čuvaj zdravje

In reply to by - (ni preverjeno)

Starejše novice