Nov lokal, ki je svoja vrata odprl v torek, 12. aprila 2022 na Lendavski ulici v Murski Soboti, vabi na okusen sladoled.

Kot pravi Gregor Kodila, vodja poslovne enote in podjetja, s katerim imajo v Radencih tudi Kavarno Pub Weekend, so se za takšno zgodbo odločili, ker želijo v Prekmurju ponuditi nove, drugačne in posebne okuse sladoleda.

Naravni sladoled ne vsebuje umetnih barvil, brez umetnih emulgatorjev in je brez glutena. V ponudbi bodo tudi veganski okusi sladoleda, sladoled brez dodanega sladkorja in proteinski sladoled.

Okuse sladoledov bodo prilagajali tudi letnim časom in vsake toliko dodajali in presenetili z novim, posebnim okusom.

»Že od nekdaj, ko sem delal v lokalih in pridobival izkušnje, sem želel imeti prodajalno naravnih, kvalitetnih sladoledov. V začetku leta 2021, ko je še trajalo Covid obdobje, z vsemi ukrepi, smo doma uredili prostore za pripravo tortic. To je bil prvi korak v smeri slaščičarstva. Naše tortice zdaj najdete že v različnih lokalih po Pomurju (Kavarna Vogler - Cankova, Car Wash Cafe - Ljutomer, Kavarna Art - Lendava, M Cafe - Črenšovci, Luštna domačija - Renkovci, Gostilnica pri Kremplu - Lutverci, Dnevni bar pri Bobnjaru - Veržej, Kavarna Pub Weekend - Radenci).

Izdelujemo pa tudi torte za različne priložnosti. Letos v začetku leta smo se odločili, da se preizkusimo tudi s proizvodnjo naravnih sladoledov. Proizvodnjo imamo na naslovu podjetja, na našem domačem naslovu, kjer smo v začetku letošnjega leta uredili še en poseben prostor za pripravo sladoledov,« pravi Kodila. 

 

Ob tej priložnosti bi se sam rad zahvalil staršem, ki me podpirajo in mi pomagajo ter bratu in njegovi družini. Hkrati bi pohvalil tudi vse naše zaposlene, ki vsakodnevno dodajo delček sebe v naše podjetje, da se lahko razvijamo, širimo in se trudimo biti uspešni, še pravi.

Strankam sporočajo, da se bodo tudi na novi lokaciji trudili, da zadovoljijo njihove brbončice, jih razveseljevati in jim ponuditi vedno kak novi okus sladoleda.

Želijo sodelovati tudi z lokalnimi pridelovalci, zato so odprti za različne predloge okusov. 

V ponudbi bodo tudi presne in veganske tortice, katerih v Prekmurju ne najdemo prav pogosto ter nekaj hišnih kremnih rezin ter sladic v kozarcu.

Da bo ponudba še popolnejša in zanimivejša, so v ponudbo dodali še lesene napise podjetja Lignum, ki jih bodo stranke lahko naročile tudi po želji ter darilni program pevca Luke Basija.

Lokal lahko obiščete od ponedeljka do sobote med 11. in 20. uro ter v nedeljo med 14. in 20. uro.

Najdete jih tudi na Facebook strani ter na Instagramu

Starejše novice