Telemach BTC Murska Sobota upihnil tretjo svečko, obletnico obeležujejo s posebnimi ugodnostmi in nagradno igro!

Že tri leta minevata, odkar je v BTC-ju v Murski Soboti svoja vrata odprla nova poslovalnica Telemacha. Ta uporabnikom mobilne telefonije zdaj zagotavlja kvalitetno pomoč oziroma svetovanje pri nakupu in sklepanju naročnin ter nudi bogato izbiro mobilnih naprav.

Še posebej velja izpostaviti, da je v poslovalnicah Telemacha tako v BTC Murska Sobota kot v Gornji Radgoni na voljo enaka ponudba s prav vsemi storitvami in dodatno opremo, ki jo najdemo v večjih centrih. Od slednjih pa se sicer razlikujeta v tem, da strankam ob obisku nudijo tudi morebitne spremembe oziroma optimizacije storitev, v kolikor se te izkažejo za boljšo izbiro. Za stranke si vzamejo čas in se jim posvetijo z nasmehom.

Ob 3. obletnici odprtja posebne ugodnosti in nagradna igra

V soboški poslovalnici bodo tretjo svečko upihnili prav te dni. Ob tej veseli priložnosti so pripravili posebno ugodnost za nove naročnike paketov Še več in Največ, ki ponuja kar tri mesece brez naročnine!

Da bi jubilej proslavili, kot se spodobi, pa v sodelovanju s Telemach BTC Murska Sobota na Facebook profilu Sobotainfo za vas pripravljamo še nagradno igro, v kateri se lahko potegujete za 10 vstopnic za Macho in Mejke Show 5, ki bo 21. 3.  ob 20. uri v Gledališču Park Murska Sobota!

Starejše novice